Sivut

perjantai 30. joulukuuta 2016

Luonnonkosmetiikan parhaat 2016




Kun puhutaan parhaasta luonnonkosmetiikasta, mieleeni nousee heti kaksi loistavaa sarjaa, jonka pariin voisin jäädä jumiin koko loppuelämäkseni. Sarjoista toinen on vuoden 2016 uusi löytö, iki-ihana Neal's Yard Remedies. Jatkan sarjan parissa varmasti myös ensi vuonna. 



Mia Höytö edustaa ylellistä, laadukasta ja tyylikästäkin luonnonkosmetiikkaa, jota hankin lisää syksyn I love me -messujen yhteydessä. Helmi Exfoliating Mask on todellinen kasvojen pikakaunistaja, joka uudistaa, elvyttää ja kosteuttaa. Sopii erittäin hyvin myös talveen, sillä se parantaa ihon kestävyyttä kylmää vastaan. 




Loppuvuodesta ihastuin uudelleen Madaraan ja erityisesti sarjan Miselliveteen ja Exfoliating Oil-To-Milk Scrub Kuorintavoiteeseen. Tällä hetkellä on muuten menossa uusi Madara testi, josta kuulette lisää hetken päästä. Hienoa, että sarja on uudistunut lähemmäs omaa makuani.




Organic Shop oli vuoden edullisin löytö. En voi vastustaa ihania tuoksuja ja toimivia tuotteita, jotka ovat vielä kelpohintaisiakin. Suosittelen kokeilemaan :)




 LivBox vaihtui syksyllä Jolie boxiin, joka sopii minulle paljon paremmin. Yhden Jolie boxin saa noin 20 eurolla tilauksesta riippuen, mutta tuotteiden yhteenlaskettu arvo on jopa moninkertainen. Lisäksi pääsee kokeilemaan tuotteita, joita ei välttämättä tiedä edes tarvitsevansa. Tästä esimerkkinä on ollut mm. Charme d'Orient Mustasaippua, joka tekee ihosta ennenkokemattoman pehmeän ja sileän jo yhdellä käyttökerralla.




Lavera kuuluu ehdottomasti lempisarjoihini. Tällä hetkellä käytän ahkerasti sarjan Hand & Cuticle Cream -käsivoidetta, joka tepsii korppukuiviin käsiini esimerkillisen hyvin. 




 Keväällä Suomeen rantautui Nurme luonnonkosmetiikka, jonka tuotteista varsinkin yksi on aivan ihana. Ruusuvesi tuoksuu aidolta ruusukimpulta ja sopii elvyttämään sekä raikastamaan kaikkia ihotyyppejä. 




Tehostan päivittäistä ihonpuhdistustani usein myös Ekovistan Konjac Sponge sienillä. En edes tiedä, kuinka mones sieni on jo menossa :)




Vuoden hauskimman tuotteen tittelin saa Sosar Misty Sea Mud Mask, joka kannattaa ottaa käyttöön erikoisesta ensituoksusta (rikkiyhdisteet) huolimatta. Muta vilkastuttaa aineenvaihduntaa, joten iho pääsee uudistumaan. Erittäin hyvä tuote aikuiselle iholle <3


Löytyykö teiltä samoja suosikkeja?




12 kommenttia:

  1. Noita Organic Shopin tuotteita oon hypistellyt Sokoksella, kun ne tuoksuu niin hyvälle ja on edullisia. Tykästyin yhteen kuorintaan, mutta se oli just lopussa, täytyy odottaa että sitä saapuu lisää valikoimiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :). Organic Shop on suorastaan hämmästyttävän halpaa laatuun nähden.

      Poista
  2. Aivan ihanat suosikit. Neil's Yard on omalla kohdalla sellainen ikisuosikki, ihan ensimmäinen kosmeostos ikinä Lontoosta, joten jäänyt sydämeen. <3 Ihanaa uutta vuotta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärsin kokeilla sarjaa vasta tänä vuonna. Kaikki käyttämäni on ollut tosi hyvää, joten pieni kuume taitaa olla nousussa :)

      Kaunista uutta vuotta Tiia <3

      Poista
  3. Mia Höytön ja Neal`sin jutut on kyllä ihan parhaita! :)

    VastaaPoista
  4. Olipa paljon kaikkia ihanuuksia!

    Oikein kaunista ja säteilevää, paljon iloa tuottavaa uutta vuotta Sinulle ja perheellesi sekä ihanille kisuille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Saila <3

      Kaikkea hyvää myös sinulle ja kisuille :)

      Poista
  5. Kivoja tuotteita, osa mulle vieraita ja osa tuttuja. Tänään kerkisin vielä ostaa tuon Madaran tuotesetin kivasta alesta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Madaran tuotesetti on tosiaan nyt hyvässä alessa ainakin Hyvinvoinnin tavaratalossa.. taisi olla 15 eur?

      Poista
  6. Sosarin mutanaamioon täytyy tutustua turvenaamion jälkeen, kiva kuulla jos Madara on uudistunut, ehkä uskallan antaa sarjalle mahdollisuuden :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kokeillut molempia, sekä turvetta että mutaa :). Muta tuntui sopivan minulle paremmin, vaikka alkutuoksu olikin aika kamala. En pitänyt Madaran ruohontuoksuisesta kosmetiikasta, mutta nämä uudemmat ovat kyllä hyviä.

      Poista