Sivut

perjantai 2. joulukuuta 2016

Joulun paras lahja?Ihastuin viime jouluna Madaran lahjapakkaukseen niin paljon, että ostin niitä lopuksi jopa kaksin kappalein, siskolleni ja ystävälleni. Ostos oli helppo, sillä paketin sisältö oli minulle jo valmiiksi tuttu, tiesin tuotteiden olevan erittäin hyviä. Emme yleensä osta toisillemme kalliita lahjoja, yritän kuitenkin löytää mahdollisimman kivan ja naisellisen yllätyksen. 
Lahjan, jonka haluaisin itsekin saada :)
Vuodet eivät ole veljiä keskenään, joten ostan joka joulu hieman erilaisia lahjoja. Tänä vuonna minulle tuli kuitenkin vahva tunne siitä, että käännyn taas Madaran puoleen. Testiin saatu lahjasetti on loistava. Paketti on koottu huolella, sisältö on mitä mainioin ja laatikosta voi vielä halutessaan rakentaa soman ruokapaikan pikkulinnuille. Pakkauksen sisältä löytyy myös tarkoitukseen sopiva puutikku.
Ja kosmetiikka.. se on parasta, mitä parilla kympillä saa.
Tuotteet ovat täysikokoisia.

Madara Exfoliating Oil-To-Milk Scrub Kuorintavoide on jotain, joka pitää kokea itse, sillä se poikkeaa niin paljon muista kuorintavoiteista. Öljykoostumus tekee siitä erikoisen ja toki myös erittäin hellävaraisen. Mikrohelmet avaavat tukkeumia ja silottavat. Vaikutuksen näkee ja tuntee heti. Iho näyttää heleältä ja tuntuu käteen pehmeältä ja sileältä. Kuorintavoide sopii kaikille ihotyypeille, mutta käyttökerrat kannattaa sovittaa omalle ihotyypille. Esim. herkälle iholle kerta viikossa riittää, kun taas rasvaiselle iholle sopiva määrä voisi olla 2-3 kertaa.

Geelimäinen ja hieman rouheinen voide hierotaan kuivalle iholle, jonka jälkeen lisätään kasvoille pieni määrä vettä. Näin koostumus muuttuu maitomaiseksi ja se on helppo huuhdella pois. Loppusilauksesksi vielä kevyt käsittely kasvovedellä ja kasvovoide.

Madara Misellivesi poistaa kasvoilta meikin ja epäpuhtaudet tehokkaasti, mutta hellästi. Minulla on tapana jatkaa puhdistusta niin kauan, että lopputuloksena on puhdas pumpulilappu - lappuja kuluu keskimäärin neljä kappaletta. Jälkitunne on puhdas ja kivan pehmeä, eikä erillistä kasvovettä tarvita. Misellivesi sisältää aloe veraa (kosteuttaa), hyaluroaania (silottaa) ja pohjoisen pionia (rauhoittaa). 
Sopii kaikille ihotyypeille.

Tuoksut ovat hyvin kevyitä, lähes olemattomia.

En ole ihan kartalla siitä, missä lahjasettia myydään, mutta Madaraa on yleensä aika helppoa löytää. Jos tykkäät ostaa mielummin netistä, niin Hyvinvoinnin tavaratalosta löytyy ja vielä kukkaroystävälliseen alehintaankin.

Ostan ehdottomasti lisää sekä kuorintavoidetta että misellivettä. 
Ja pistän ilon kiertämään joululahjojen muodossa :)


8 kommenttia: