tiistai 1. tammikuuta 2013

ARTDECO Dita von Teese Candlelight Powder

ARTDECO Dita von Teese Candlelight Powder

Vuosi 2013 alkaa blogissani upeasti ripauksella helmiäishohdetta. Kaunis puuterirasia kätkee sisäänsä laadukkaan tuotteen, joka tuo päivään ylellisyyttä. ARTDECON Dita von Teese Candlelight Powder puuterirasia on niin kaunis, ettei sitä kannata piilottaa kaappiin tai meikkipussiin. Sen voi jättää kauniisti esille.
 

ARTDECON Dita von Teese kokoelma pitää sisällään ihanaa menneen ajan glamouria. Vaalea posliini-iho, syvänpunaiset huulet ja näyttävät rajaukset. Tyyli on selkeä, kaunis ja näyttävä.

Dita von Teese on tämän hetken kirkkain burleskitähti. Hänen omaperäinen tyylinsä on huomattu muotimaailmassa, sillä hänet on listattu kansainvälisesti parhaiten pukeutuneiden joukkoon.Candelight puuteria voi käyttää korostamaan kasvojen korkeimpia kohtia tai sitä voi taputella kevyesi koko kasvojen alueelle. Puuteri tuo kasvoille valoa. Se ei peitä ihon pintaa.Puuterin koostumus on erittäin kevyt, kuin höyhenen kosketus. Siksi puuteri levittyy kasvoille erittäin kauniisti. Tuote sisältää ihoa hoitavia mineraaleja, sinkkiä ja piitä. Tuote on lisäksi parabeeniton. Puuterin hinta on noin 32e. Hinta voi kirpaista hieman, mutta tuotteen hinta-laatusuhde on hyvä.


Seuraavana hankintalistallani on ehdottomasti Dita Von Teese Golden Vintage kokoelman upea poskipuna. Joka näkyy kuvassa vasemmalla. Sen kolmea kaunista sävyä voi käyttää yhdessä tai erikseen. 

ARTDECO?
Artdeco on laadukas, mutta silti edullinen meikkisarja. Se on erittäin suosittu Saksassa, mutta sitä myydään jo lähes kuudessakymmenessä eri maassa. Suomessa merkki on ollut jo 24 vuotta. Tuotevalikoima on laaja ja jatkuvasti uudistuva. Sarja sisältää meikkien lisäksi tuotteita kynsien, käsien, kasvojen ja vartalon hoitoon.

Artdeco jälleenmyyjät löydät täältä.

ARTDECO Facebook-sivuille pääset tästä.

Aila Airo Kauneuspalvelujen sivuille pääset tästä ja Facebook-sivuille tästä.


5 kommenttia:

 1. Ei edes hinta kirpaise jos laatu on hyvä.
  Osaatko verrata....mä olen vuosia käyttänyt YSL:n niin irto kuin kivipuuteriakin, vähän kyllästyttää....kannattaisko vaihtaa?

  VastaaPoista
 2. Pepi,

  Jos olet löytänyt hyvin toimivan tuotteen, sitä ei kannata vaihtaa. YSL on hyvä. Minulla on usein tuo sama ongelma. Olen erittäin kokeilunhalunen ja haluan löytää uusia tuotteita, vaikka vanha toimisikin ihan hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D taitaa olla samaa vikaa....joskus olen kokeillut muitakin, mutta jo YSLn pakkaus itsessään on niin toimiva, että taitaa taas keväällä tarttua taxfreestä mukaan!

   Poista
 3. Tosi ihana tuo boksi! Tuotahan ei raaskisi edes käyttää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Aika moni puuteri on paljon arkisemmassa rasiassa kuin tämä. Upea rasia :)

   Poista