keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Deep Steep Vartalovoi Hunajameloni & ViherminttuVartalonhoitotuotteet kutsuvat minua erityisesti joulun jälkeen. Syksyn ja joulun aikana nautitut makeat herkut ovat siirtyneet vyötärölleni. Tammikuu tuo ryhtiä elämääni. Terveellisempi elämä on taas alkanut. Olisiko kosmetiikasta apua?

Tarvitsen tuotteita, jotka tuovat hyvää mieltä. Palkitsen itseni reippaan ulkolenkin jälkeen suihkulla ja ihanalla vartalotuotteella. Tähän tarkoitukseen sopii vain hyvin toimiva tuote. Käännyn siis Deep Steepin puoleen :)


Olen kirjoittanut aikaisemmin Deep Steep sokerikuorinnasta ja jalkakuorinnasta. Kuorinnat saivat osakseen paljon hehkutusta ja löytämisen iloa. Niiden lisäksi otin käyttööni vielä Deep Steep Hunajameloni & Viherminttu vartalovoin. Alkumetrit tämän tuoteen kanssa olivat haastavia, sillä vartalovoin tuoksu vaati minulta totuttelua. Muutaman käyttökerran jälkeen tuoksu alkoi kuitenkin miellyttää. Tuoksu on raikas ja suhteellisen mieto. Sen kerrotaan miellyttävän useimpia.


INCI sisältää mm. hunajamelonia, viherminttua, appelsiinia ja limeä, jotka antavat tuotteelle tuoksun. Kosteuttajina toimivat sheavoi ja kookos.

Voi on koostumukseltaan aika paksua, mutta se levittyy hyvin ja imeytyy ihoon nopeasti. Tuotetta suositellaan janoiselle ja erittäin kuivalle iholle kuiviin ja/tai ankariin olosuhteisiin. Tämä sopii siis erittäin hyvin Suomen talveen. Minun kuiva ihoni imi vartolovoin erittäin nopeasti. Muistoksi jäi vain mieto tuoksu ja pehmeä iho.


Deep Steep tuubiläjä on houkutteleva, se saattaa voittaa jopa suklaarasian :)

Mistä?
Deep Steep on myynnissä mm. OrganicYou ja CosMerya nettikaupoissa.

*Deep Steep tuotteet on saatu blogiyhteistyön kautta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti