keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Herkullinen suihkuhetki

ZIAJA Coconut Creamy Shower Soap

Ziaja arvonnan onnellinen voittaja oli Maaku. Hän pääsee nauttimaan suklaisesta Kaakao-sarjasta. Minä otan suihkuun mukaani Ziaja Coconut suihkusaippuan. Se sisältää omega 3 ja omega 6 rasvahappojen lisäksi D-pantenolia. Suihkusaippua kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Rakenne on kermainen ja saippua levittyy hyvin kostealle iholle. Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Sopivan mieto tuoksu tuo mieleeni kaksi herkkua, Baileys kermaliköörin ja Boynty suklaapatukan ;) 

ZIAJA Coconut Creamy Shower Soap

Ziaja sarja on hyvin edullinen. Esim. Kookos suihkusaippua maksaa noin 7e/500ml. Kaikki kokeilemani Ziaja-tuotteet ovat olleet erittäin laadukkaita. Hinta-laatusuhde on siis kohdallaan. 

Arvonnan yhteydessä huomasin sarjan olevan monelle täysin vieras. Minä tutustuin sarjaan viime kesänä. Puolalainen kosmetiikkasarja voi kohdata ennakkoluuloja, mutta minun kohdallani heräsi kiinnostus. On mukava huomata, että sarja uudistuu jatkuvasti. Lisäksi tuotteet ovat allergiatestattuja ja eläinkokeita ei käytetä.

Ziajan nettisivuille pääset tästä. Sieltä löytyy mm. kätevä tapa löytää omalle ihotyypille parhaiten sopivat tuotteet.

Ziaja jälleenmyyjät löydät täältä. Joukossa on myös muutama nettikauppa. Ziajaa myy myös Sokos (en tiedä miksi se puuttuu listalta?).

2 kommenttia:

  1. Hei ja kiitos vielä Ziaja -arvonnasta :) Palkinnot saapuivat eilen, ja tuoksuttelin jo hieman ihanaa suklaa -suihkugeeliä. Vartalovoita en vielä viitsinyt avata. Tuotteet menevät nyt toistaiseksi jemmaan odottamaan että saan vanhempia purnukoita käytettyä pois alta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että palkintosi saapui nopeasti perille. Toivottavasti pidät tuotteista. On järkevää käyttää ensin vanhat purkit pois. Hyvää kannattaa odottaa :)

      Poista