perjantai 11. tammikuuta 2013

Dr. Hauschka Med - sarja

Dr. Hauschka Med Jääruoho Tehovoide

Talvi on monenlaisten iho-ongelmien aikaa. Helpotusta tuo Dr. Hauschkan Med-sarja. Sarjan tuotteet ovat erittäin hoitavia, ne auttavat ylläpitämään ihon ja suun terveyttä. Tuotteiden teho perustuu kasviöljyihin ja lääkekasveihin. Tuotekehityksessä on ollut mukana hammaslääkäreitä, ihotautilääkäreitä ja kosmetologeja. Uusinta tieteellistä tutkimusta on hyödynnetty parhaiden koostumusten löytämiseksi. Hienoa on myös se, että tuotteiden lopputestaus on suoritettu ulkopuolisissa itsenäisissä  laboratorioissa. 

Dr.Hauschka Med-tuotteet eivät sisällä synteettisiä väriaineita, hajusteita tai säilöntäaineita.

Tuotteet jaotellaan seuraavasti:
Dr. Hauschka Med Ihonhoito
Dr. Hauschka Med Huultenhoito
Dr. Hauschka Med Suuhygienia 

Jääruoho - Mesembryanthemum crystallinum

Dr.Hauschka Med Ihonhoitotuotteet Jääruoho Vartalovoide ja Jääruoho Tehovoide on suunniteltu lievittämään kutinaa. Nämä tuotteet sisältävät kutinaa rauhoittavaa tuorepuristettua jääruohomehua (Mesembryanthemum crystallinum) sekä erilaisia kasviöljyjä, kuten avokadoöljy, mangovoi, karitevoi, manteliöljy ja jojobaöljy, jotka vastaavat erityisesti kuivan ja atooppisen ihon tarpeisiin. 

Dr. Hauschka Med Jääruoho Tehovoide

Olen saanut Dr. Hauschka Med -sarjasta testiini yhden tuotteen, Jääruoho Tehovoiteen. Voide lievittää tehokkaasti paikallista kutinaa esim. kyynärtaipeissa ja kasvoissa. Voide sopii hyvin erittäin kuivalle, kutiavalle ja ärtyneelle iholle. Se palauttaa ihon luonnollisen vastustuskyvyn ja rasva-kosteustasapainon.

Testasin voidetta taiveihottumasta kärsivällä lapsellani. Lapset ovat hyvin suoria ja rehellisiä, joten sain testiini parhaan mahdollisen testihenkilön. Jos lapseni kutiavia kyynärtaipeita ei rasvata, hän raapii ihonsa rikki yön aikana. Joten tämä testi tuli tarpeeseen :)

 
Tuotteen pakkaustapa sai minut hymyilemään, sillä käytössäni on nyt elämäni ensimmäistä kertaa pumppu-tuubi. Se on kätevä ja hygieeninen käyttää. Voiteen koostumus on yllättävän kevyt ja hyvin imeytyvä. Voide helpottaa välittömästi kiristyksen tunnetta ja jättää ihon silkkisen pehmeäksi. Tuote rauhoitti lapseni ihoa, sillä hän ei enää raapinut taipeitaan. Ihon kunto parani selvästi testijakson aikana. Jääruoho tehovoide antoi lapseni iholle lepoa, kosteutta ja parenemisen mahdollisuuden. 

Suosittelen voidetta paikalliseen käyttöön ärtyneille ihoalueille esim. polvi- ja kyynärtaipeisiin ja kasvoihin. Atooppiselle iholle ja ihottumakohtiin. Voide tuo helpotuksen kutinaan ja kiristyksen tunteeseen. 

Hinta-laatusuhde?
Jääruoho tehovoide maksaa noin 30e/50ml. Hinta voi tuntua kalliilta, mutta tuubi on erittäin riittoisa ja tuote on laadukas pakkaustapaa myöten.

Mistä?
Dr. Hauschka jälleenmyyjät löydät täältä.


Huom:
Med-sarjan uutuus on Jääruoho kasvovoide. Se helpottaa välittömästi kiristävää tunnetta iholla, lievittää ihon kuivuutta ja ehkäisee siihen liittyvää kutinaa. Voide sopii myös lapsille ja on hajusteeton. Voit lukea voiteesta lisää tästä.

Katso Dr. Hauschkan sivut täältä. ja Fb-sivut täältä.

Onko Dr. Hauschkan Med-sarja teille tuttu? 

2 kommenttia:

  1. Piti kysymäni siulta jotta onko mimo sarjan shampoot ja hoitoaineet sulle tuttuja??sain joululahjaksi tollaset litran pullot ja en ole ennen kokeillu ni ajattelin siulta ensin kysyä jotta minkälainen helevetti tästä miun tukasta tulee joka on muutenki aikas herkkään kihartuva..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa.. Löysin kohtalotoverin :). Hiukseni kihartuvat tosi helposti. Kostea sää on painajainen. En tunne Mimo-sarjaa. Niin.. Etsin edelleen hyvin toimivia hiustuotteita. Ehkä jonain päivänä jotain löytyy. Painimme siis saman haasteen kanssa, joten ollaan kuulolla :)

      Poista