sunnuntai 13. tammikuuta 2013

LivBox Tammikuu 2013


LivBox Tammikuu 2013

LivBox konsepti on jo varmasti aika monelle tuttu, mutta tiedän lukijoideni joukossa olevan sellaisia, joille tämä on uusi juttu.  Pieni kertaus on siis paikallaan. LivBox on palvelu, josta voi tilata itselleen tai lahjaksi kosmetiikkaa sisältävän yllätyspaketin kerran kuukaudessa. Paketti sisältää noin 4-6 joko normaali- tai näytekokoista tuotetta. LivBoxin voi tilata kolmen kuukauden jaksoksi kerrallaan. Yksi paketti maksaa 13,90-

LivBox Tammikuu 2013 oli ensimmäinen tilaamani paketti. Sitouduin kolmen kuukauden tilausjaksoon, koska halusin saada edullisen kosmetiikkayllätyksen joka kuukausi. Siis joulu joka kuussa. Pakettiin kohdistuvat toiveeni ovat korkealla. Putoanko alas kovaa ja korkealta? Vai olenko tehnyt todella ihanan löydön?

LivBox on ulkoasultaan tyylikäs kokonaisuus. Musta laatikko pitää sisällään vihreään silkkipaperiin käärityt tuotteet. On hienoa, että pakkaus on huolella mietitty.


Tammikuun LivBoxin oli valinnut Mariela Sarkima. Teemana on kansainväliset menestystuotteet, joiden parissa kuljetaan kohti uutta. Paketti sisälsi kaksi normaalikokoista tuotetta ja kolme näytekokoista. Aika moni blogi on jo esitellyt oman pakettinsa, joten tiesin jo etukäteen mitä tammikuu pitää sisällään. Kaikissa ei kuitenkaan ole täysin samaa sisältöä. Huulipunan ja kynsilakan sävy vaihtee ja Dermalogicalta on mahdollisuus saada joko seerumi tai kuorinta.

LivBox sisälsi seuraavat tuotteet:
1. Moroccanoil - Treatment hiusöljy
2. IsaDora - Wonder Nail Wide Brush kynsilakka
3. Rimmel - Lasting Finish by Kate huulipuna
4. Luis Widmer - Eye Contour Cream silmänympärysvoide
5. DERMALOGICA Daily Microfoliant - kuorintajauhe


Moroccanoil Treatment hiusöljyMoroccanoil Treatment hiusöljy on saanut paljon huomiota maailmalla. Se imeytyy välittömästi hiuksiin antaen kiiltoa ja pehmeyttä. Tuotteen luvataan vahvistavan hiuksia, selvittävän niitä tehokkaasti ja tekevän hiuksista helposti hallittavat.
Testaan arganöljyn luonnontaipuisiin hiuksiini oikein mielelläni. Pieni 10ml pullo riittää testiini oikein hyvin. Normaalikokoinen 100ml pullo maksaa 49e. Tämä oli hyvä valinta :)
ISADORA Wonder Nail Wide Brush kynsilakka sävy 742

ISADORA Wonder Nail Wide Brush kynsilakka piti minua jännityksessä laatikon avaamiseen saakka, sillä pelkäsin saavani vihreä kynsilakan. Jihuu.. Minun lakkani oli kauniin oranssi "Sultan Palace 742". Olen kuullut paljon kehuja tästä lakasta. Palaan aiheeseen testini jälkeen. Alku vaikuttaa lupaavalta :)

RIMMEL Lasting Finish By Kate -huulipuna sävy 06

RIMMEL Lasting Finish By Kate -huulipunaa en olisi itse ostanut. Mutta testaan punan mielelläni. Testiä tulee vaikeuttamaan punan  räikeä sävy, joka sopii minulle huonosti. Eli palaan asiaan myöhemmin. Voiko Rimmel yllättää minut positiivisesti?
 
Luis Widmer Eye Contour Cream silmänympärysvoide

Luis Widmer-sarja on minulle uusi tuttavuus. Sarjassa ei luultavasti ole mitään vikaa, mutta olen aina ostanut mielummin jotain muuta. Testaan sarjan Eye Contour Cream silmänympärysvoiteen oikein mielelläni. Katsotaan mihin voide pystyy. Anti age kuulostaa oikein hyvältä :)DERMALOGICA Daily Microfoliant - kuorintajauhe

Dermalogica on myös minulle uusi tuttavuus. Sain sarjan jauhekuorinnan. Riisipohjainen entsyymijauhe mikrokuorii elottoman pintasolukon. Lopputulokseksi luvataan pehmeä ja kirkas iho. Erikoisen kuorinnasta tekee sen koostumus ja sopiminen päivittäiseen käyttöön. Positiivista on että, kuorinta on hyvin luonnollinen. Mutta jaksanko sotkea tämän kanssa joka päivä? Palaan tähän myöhemmin.

Tammikuun Livbox toi mukaan monta uutta kosmetiikkasarjaa, jota en olisi itse ostanut. Kokemus oli miellyttävä ja avartava. Tuotteiden oikea hinta on yli 50 euroa, joten paketin hinta-laatusuhde on erittäin hyvä. Tämä sijoitus kannatti. Jään jännityksellä odottamaan mitä helmikuu tuo tullessaan :)

Jos LivBox kiinnostaa, voit tilata sen täältä.

10 kommenttia:

 1. ajattelinki sulle tänään napsutella viestiä, että jokos olet pakettiin tutustunu, mutta tässähän se nyt sit selvis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Utelias kun olen, niin piti sitten tämänkin tilata. Sain monta uutta kosmetiikkasarjaa ja tuotetta testattavaksi. Alku vaikuttaa lupaavalta. Joko olet tilannut omasi?

   Poista
 2. Kiitos vinkistä!
  Minulle uusi tuttavuus - ja voisipa vaikka kokeillakin ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepi,
   LivBox tuo jännitystä elämään. Se antaa myös mahdollisuuden tehdä uusia löytöjä, joita ei tulisi ostaneeksi. Suosittelen :)

   Poista
  2. Klikkasin samantien itseni sivulle ja tein tilauksen :)
   Tiedä vaikka sais mukavia tuotteita kevään reissulle!

   Poista
 3. Kävin tuolla sivuilla äsken ja petyin pahasti, sillä tällä hetkellä lasku on ainoa mahdollinen maksutapa minulle. Eli se siitä. :( Melkein itkuun pillahdin, sillä niin innostuin tästä. :(

  Mut Moroccanoil on ihana tuote, aivan mieletön pähkinäinen tuoksu ja käytän sitä joka kerta pestyihin hiuksiin. Omat pulloni on normaalikokoisia, tosin saatuja molemmat. <3

  VastaaPoista
 4. Tota jauhetta ei tarvii kerralla noin paljoa

  VastaaPoista