sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

AUBREY - Ilo tutustua :)

Aubrey Lumessence Rejuvenating liposomisilmänympärysvoide

Vaadin silmänympärystuotteeltani hyvin paljon. Iän tuomat muutokset näkyvät silmieni ympärillä jo selvästi. Haasteenani ovat kuivuus, tummuus ja juonteet. Silmänympärysvoiteeni täytyy kosteuttaa ihoa, pehmentää juonteita, sopia herkälle iholle, estää turvotusta ja vaalentaa tummia silmänalusia. Täydellisessä maailmassa tämä tuote olisi myös luonnonkosmetiikkaa.


Aubrey Lumessence Rejuvenating liposomisilmänympärysvoide vastaa hyvin vaatimuksiini, se on jopa enemmän. Tämä yhdysvaltalainen tuotesarja on ollut minulle uusi ja kiehtova luonnonkosmetiikan tutkimuskohde. Sen maahantuonti on aloitettu vasta tammikuussa 2013. Sarja on eläinkokeetonta kosmetiikkaa. Käsin ja pienissä erissä tehdyt tuotteet ovat täysin ympäristöystävällisiä ja biohajoavia. 
Aubrey on Pro Luonnonkosmetiikkayhdistyksen jäsen.

Lainattu Aubreyn nettisivuilta:
"Aubrey käyttää puhtaimpia luonnollisia sekä luomulaatuisia aineosia reilun kaupan puitteissa ja käyttää niitä käsityönä valmistettaviin, täysin luonnollisiin tuotteisiinsa." 


Kuvassa voidetta on liikaa sormella, puolet riittää.

Valmistaja kuvaa Lumessence Rejuvenating liposomisilmänympärysvoidetta näin:

"Ehkäisee juonteiden muodostumista ja kiinteyttää ikääntyvää silmänympärysihoa. Uudistava Aubrey Lumessence Rejuvenating liposomisilmänympärysvoide sisältää korkealaatuisia luonnon raaka-aineita, jotka stimuloivat ihon toimintoja ja tukevat ihosolujen uudistumisprosesseja. Vähennä ikääntymisen merkkejä ja kiinteytä sekä kirkasta arkaa silmänympärysihoa tällä läpikuultavalla, nopeasti imeytyvällä päivä- ja yökäyttöön sopivalla silmänympärysvoiteella. Sisältää kauraproteiinia, jonka on kliinisissä testeissä todettu vähentävän pieniä ja syvempiä juonteita kahdesti päivässä käytettynä."

Oma testini:
Voide on pakattu kätevään pumppupulloon, jota kannattaa käyttää herkällä kädellä, ettei kallisarvoista voidetta mene hukkaan. Pullo ravistetaan ennen käyttöä, jotta ainesosat sekoittuvat hyvin toisiinsa. Tuote on lähes tuoksuton. Voide on koostumukseltaan aavistuksen öljyinen, mutta yllättävän kevyt. Se imeytyy iholle nopeasti. Kosteutettu pehmeä tunne jää iholle pitkäksi aikaa.

Olen käyttänyt tuotetta kahdesti päivässä usean viikon ajan. Tuote ei turvota herkkää silmänympärysihoani (vaikka käytän voidetta myös iltaisin). Voide poisti tehokkaasti kuivuutta ja pehmensi silmänympärysjuonteitani. Uskomatonta on, että huomasin tämän myös vaalentavan tummia silmänalusiani ja kirkastavan ihoani. Voide toimi loistavasti. Tämä on yksi parhaita koskaan käyttämiäni silmänympärysvoiteita. Tuotteen inci löytyy täältä.

Tätä ennen minulla oli käytössä Weledan Villiruusu silmänympärysvoide, joka on suosikkini. Aubrey pitää nyt kärkipaikkaa. Olen varma, että Aubrey taistelee rinnallani ikääntymistä vastaan :)

Suosittelen tuotetta etenkin niille, jotka kärsivät turvotuksesta tai tummista silmänalusista. Tuote sopii ikääntymistä ehkäisemään. Tehokas kosteuttaja. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.


Hinta?
Tuote maksaa n. 30e/15ml. Hinta-laatusuhde on erittäin hyvä.
Liposomisilmänympärysvoide on Aubreyn eniten myytyjä tuotteita.
 

Millainen on teidän mielestänne hyvä silmänympärysvoide?* Tuote on valittu blogiyhteistyön kautta. 

9 kommenttia:

 1. Ensiksi, en ole kuullutkaan merkistä ennen, joten tuote vaikuttaa mielenkiintoiselta. :) Itse pidän yleensä paksuhkoista koostumuksista, esim. Nuxelta löytyy omaan makuuni olevia silmänympärysvoiteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sarja on tullut Suomeen vasta tammikuussa 2013. Tämän koostumus ei ole kovin paksu (katso kuva). Se säilyttää kosteuden hyvin iholla.
   Oli mukava kuulla suosikkisi :)

   Poista
 2. Oletko vielä testannut oriflamen luonnonkosmetiikka-tuotesarjaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oriflamen luonnonkosmetiikka ei ole minulle tuttu. Täytyy siis tutustua siihen :)

   Poista
  2. Ok, kannattaa testata. Valitettavasti kovin on vasta pieni valikoima, mutta meikkivoidetta, suihkugeeliä ym. löytyy kyllä.
   http://fi.oriflame.com/ecobeauty/

   Poista
 3. Kiitti vinkistä! Heti kun saan luottotuotteeni, Favoran sinisessä tuubissa olevan sy-voiteen käytettyä (pitää talvella atopiasta johtuvan hilseilyn kurissa), lähtee tämä kokeiluun. Tallensin sivustonkin yläpalkkiin. :)

  Tiltu Kultu

  VastaaPoista
 4. Tilasin vinkin perusteella tämän. Vielä en ole käsiini saanut mutta innolla odottelen. Itselläni vielä suht rypytön (ilmejuonteita) ja nuori iho mutta kauhean tummat silmänaluset. Hyvä ettei tämä aiheuta turvotusta. Niin ihana kun Sensain silmänympärysvoide olikin kosteutustehoiltaan se aiheutti jokapäiväisessä käytössä turvotusta. Kiitos kivasta blogista!

  VastaaPoista
 5. Ostin tekstin innoittamana tuotteen. Ja vaikka se koostumukseeltaan olikin hyvä, ei se ainakaan kolmessa viikossa ole vaikuttanut yhtään juonteisiin. Turvotusta tai tummia silmänalusia en omaa joten niiden vaikutukseen en osaa sanoa.

  Harmi vain ettei toiminut. Niin kovin vähän on tietoa että mitkä luonnonkosmetiikasta ovat toimivia ja tämä taisi olla ainut silmänympärysvoide josta löysin mitään arvioita. Ei vain toiminut minulla. No uutta metsästämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi ettei tämä toiminut sinulla. Silmänympärysvoiteet eivät pysty hävittämään juonteita, mutta juonteet pehmenevät. Kaipaatko kenties täyteläisempää luonnonkosmetiikan sy-voidetta, jos niin lue..

   http://kosmetiikkatesti.blogspot.fi/2013/08/sateileva-katse.html

   Kannattaa ehdottomasti kokeilla myös tämä :)

   Poista