Sivut

perjantai 8. maaliskuuta 2013

Dear Eyes


Dr.Hauschkan Dear Eyes Kevät/Kesä Look 2013 on kaunis ja luonnollinen. Satu Tuomisto on upea uusissa meikkiväreissä. 

Kauppoihin on saapunut uusi luomiväripaletti, luomivärisiveltimet, eyeliner ja mascara. Näiden perään voi siis jo kysellä. Minä sain nämä uutuudet testattavaksi jo hieman aikaisemmin, joten voin kertoa teille kokemuksistani. 
Dr. Hauschkan meikit ovat eläinkokeetonta luonnonkosmetiikkaa.




Tämä sivellinkaksikko lumosi minut aivan täysin. Siveltimet ovat luonnonkarvaa ja erittäin korkealaatuisia. Ne ovat muodoltaan litteitä ja niiden kärki on pyöristetty. Luomiväri levittyy näillä pehmeästi, ilman hikeä ja kyyneleitä. Eye Definer Brush (pienempi) on tarkoitettu tarkkaan työskentelyyn. Se sopii esim. rajauksiin ja korostuksiin. Eyeshadow Blender Brush (suurempi) sopii luomivärin häivyttämiseen. 

Suosittelen siveltimiä ihan kaikille, mutta erityisesti niille, jotka kokevat luomivärin levittämisen hankalaksi. Näiden avulla työskentely on yhtä juhlaa. Kaunis meikki syntyy kuin itsestään :)  




Dear Eyes Luomiväritrio sisältää vaalean beigen (sparkling nude), rosan (pearly rose) ja suklaanruskean (matt chocolate) värisävyn. Paletin ruskea nappi on matta, kaksi vaaleaa sävyä sisältävät helmiäistä. Raaka-aineena on käytetty silkkipuuteria, masmaloa, taikapähkinää ja mustaa teetä. Rasia sisältää myös peilin.


Dr.Hauschka Dear Eyes Luomiväritrio


Olen tehnyt itselleni monta meikkiä tällä paletilla. Olen tyytyväinen värien laatuun. Värit sisältävät paljon pigmenttiä, joka on mielestäni perusedellytys hyvälle luomivärille. Väri kestää myös hyvin luomillani. En laita värin alle edes primeria, koska haluan saada kaiken ilon irti tuotteen hoitavista ominaisuuksista. Tämä trio tuntuu luomilla hyvältä. Vaalein sävy eli Sparkling nude näkyy kuvassa huonosti. Se antaa meikille kuulautta ja onkin suosikkini. Yllättävää on, että luomiväri tuoksuu ihanalle :)
 



Dear Eyes Kajal Eyeliner on väriltään musta. Kynä on mielestäni sopivan pehmeä, sillä väri levittyi luomelleni hankaamatta. Kynää voi käyttää monella tavalla. Se sopii sekä rajaukseen, että häivytettäväksi luomelle. Toisessa päässä on "häivytystyökalu". Tuote sisältää marula- ja canolaöljyjä, jotka suojaavat ja kosteuttavat.




Dear Eyes Volume Mascara black saa minut käyttäytymään omituisesti. Siinä on yksi hyvin erikoinen piirre, johon en ole aiemmin törmännyt ripsiväreissä. Se tuoksuu niin hyvälle, että saan sillä mustien ripsien lisäksi myös mustan nenänpään. Erotan siinä selvästi ruusuntuoksun. Mascara sisältää mehiläis-, kandelilla- ja ruusuvahaa sekä silkkiä, jotka suojaavat ripsiä. Mustaa tee, neemi ja silmäruoho hoitavat.

Jos arvostat luonnonkosmetiikkaa, hoitavaa ripsiväriä ja hyviä raaka-aineita, pidät tästä. Luonnollisen lopputuloksen saa levittämällä väriä kevyellä kädellä. Saan tällä ripsiini väriä ja tuuheutta ilman paakkuja. Suurta massaa ei kannata lähteä tavoittelemaan. Tuote sopii myös herkille silmille.  Mascara on vesiliukoinen, joten valitsen räntäsateeseen mielummin jonkun säänkestävän ripsivärin. Et muuten uskalla nuuhkaista tätä :D 

Yhteenvetona totean, että Dr.Hauschka Dear Eyes saa suositukseni. Käytän luomiväriä ja siveltimiä lähes päivittäin. Toivon löytäväni Hauschkan siveltimiä vielä lisää. Mascaraa käytän sään niin salliessa. Eyeliner on käytössäni aina, kun kaipaan mustaa rajausta. 

Katso myös Dear Eye -meikkiohje täältä.

Hinnat:
Eye Definer Brush n. 21e
Eyeshadow Blender Brush n. 24e
Luomiväritrio n. 28e
Kajal Eyeliner n. 15e
Mascara 24e  


Ostosvinkki:
Dr.Hauschkan Dear Eyes on myynnissä myös Ruohonjuuressa, jossa kaikki meikit ovat -20% Naistenpäivän kunniaksi. Kassalta saa mukaansa myös pienen yllätyksen.

Kaikki Dr.Hauschka jälleenmyyjät löydät täältä.

Dr.Hauschkan nettisivuille pääset tästä. Ja FB-sivuille tästä.


Hyvää Naistenpäivää kaikille!


14 kommenttia:

  1. Ihanan kattava tuoteselostus sinulta jälleen. Kiitos. Mukavaa naistenpäivää myös sinulle ja lukijoillesi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eisku,
      Lämmin kiitos. Ihanaa Naistenpäivää :)

      Poista
  2. Kiitos tästä postauksesta! Olen kiinnostunut Dr. Hauschkan meikeistä, mutta aiemmat tutkimukseni eivät ole vakuuttaneet minua. Luomivärit ja muut puuteriset tuotteet ovat tuntuneet jotenkin jauhoisilta. Ehkä käyn katsastamassa nämä uudelleen.

    Mukavaa naistenpäivää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Päivi,

      Käy ihmeessä tutustumassa näihin. Siveltimet ovat aivan ihania. Olisi mukava kuulla niistä myös sinun mielipiteesi. Muutama vanha sivellin lensi roskiin, törmättyäni tähän parivaljakkoon ;)

      Ihanaa Naistenpäivää :)

      Poista
  3. Kuvauksesi jälkeen vaikuttavat kyllä kokeilun arvoisilta, eivätkä hinnatkaan tunnu kohtuuttomilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, hinnat eivät päätä huimaa. Sain tuotteet blogin kautta, mutta olisin ollut valmis maksamaan esim. hyvistä siveltimistä tuon noin 20e/kpl. Hyvällä hoidolla siveltimet kestävät vuosia :)

      Poista
  4. Mä aattelin, että hankkisin tuon luomiväripaletin kun se tulee myyntiin, mutta innostus lookia kohtaan on ehtinyt vähän lopahtaa :( Kaunis se jokatapauksessa on! Ja mielestäni siveltimet ovat kullankimalluksensa vuoksi tyylikkäät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Satu,
      Opintosi tuovat eteesi monia kauniita paletteja, ymmärrän hyvin jos täytyy suorittaa "pientä" karsintaa, kaikkea ei voi ostaa. Olen tykännyt tästä arkimeikissä. Uskon tämän hoitavan myös luomiani. Siveltimet ovat ahkerassa käytössä :)

      Poista
  5. Kiva lukea kommenttisi tuotteista. Hassua, että ihmisillä voi olla täysin eri mielipiteitä tuotteista. Itselläni on tällä hetkellä testissä kajal-kynä ja ripsiväri, niistä on tulossa blogiini juttua myöhemmin. Voin sanoa jo ekan käyttökerran jälkeen, että toi ripsiväri on hirveää, ei sovi minulle ollenkaan. Jo avatessa ihmettelin, että mistä tulee noin kamala alkoholin löyhkä, no sehän tuli ripsiväristä. Piti oikein tarkistaa niin ripsivärin kolmantena aineena on alkoholi. Minulla ei ole herkät silmät ja tämä oli ensimmäinen käyttämistäni kymmenistä ripsiväreistä, joka sai silmäni kirvelemään. Luulen, että tuo alkoholi aiheutti sen... Oli tosi lähellä etten joutunut pesemään välittömästi pois. Kirvely kuitenkin helpotti ja pystyin jättämään silmiin. Neljässä tunnissa silmän aluset olivat kuin pandakarhulla, mieskin nauroi, että tuosta ei takuulla tule suosikkiasi. Juu ei! :D Silti leviämisestään huolimatta ripsivärin saaminen ripsistä oli todella pain it the ass. Kajalkynästä taas pidin, mutta ensi kuussa tulossa lisää arvosteluja, kunhan testailen vielä pari viikkoa lisää ja saan vähän kuvia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei JonnaH,

      Kiitos, että jaksoit kirjoittaa näin perusteellisesti :). Luulen, että joku ripsivärin sisältämistä aineosista ei sovi sinulle (siis alkoholin lisäksi). Luonnonkosmetiikan kanssa kannattaa olla tarkkana, koska se voi aiheuttaa allergiaa (varsinkin siitepölyallergisille). Sinuna en käyttäisi enää tätä ripsiväriä. Harmi, että ripsiväri tuotti noin suuren pettymyksen. Minä taas olen herkkäsilmäinen, mutta tämä sopii minulle. Arvaamattomissa talvikeleissä en käytä tätä ripsiväriä, koska se ei kestä kosteaa ilmaa. Tämän vahvuus on hoitavuus, ei kestävyys. Muutenkin sitä kannattaa laittaa herkällä kädellä.
      Odotan innolla, mitä sanottavaa sinulla on Kajal-kynästä :)

      Poista
    2. Alkoholi on tuotteessa, koska se parantaa säilyvyyttä. Dr.Hauschkan ripsivärit ovat silmälääkäreiden testaamia. Ne sopivat yleensä herkille silmille.

      Poista
  6. Olen käyttänyt monia luontaiskosmetiikan ripsivärejä, tämä oli ensimmäinen, jossa tuo alkoholin haju oli todella voimakas. Tiedän, että alkoholia käytetään niissä säilykseen. Olen kokeillut Logonaa, Santea, Benecosta... Tähän mennessä ehdottomasti paras on ollut Honeybee Gardensin ripsiväri, joka on ollut paras myös kestävyydeltään. En silti haluaisi käyttää mitään ripsiväri pelkän hoitavuuden vuoksi, pitäähän niissä jonkinlainen kesto olla, kuka haluaa kävellä kahden tunnin päästä kaupungilla meikit levinneenä pitkin naamaa, siksi, että päätinpä nyt laittaa aamulla laittaa hoitavaa ripsiväriä, en minä ainakaan! Tämän ripsivärin kanssa en käynyt edes ulkona, mietin, mitä jälkeä sitten olisi tullut. Oli tosin sääli ettei tuo sopinut, sillä suorastaan rakastan sarjan ihonhoitotuotteita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jonna,
      Sinulla tuntuu olevan laajempi kokemus luonnonkosmetiikan ripsareista kuin minulla, joten arvostan mielipidettäsi todella paljon. Dr. Hauschkan vahvuus on muualla kuin ripsiväreissä. Niin, hoitavuus ei paljon ilahduta, jos ripsari hoitaa poskia :D

      On ollut ilo saada sinut mukaan!

      Poista
  7. Kiitos! En edes tiennyt, että tälläinen blogi on, kunnes ihan sattumalta eksyin tänne! Olen ollut jo muutaman vuoden kiinnostunut luonnonkosmetiikasta, mutta käytän myös muita tuotteita, en vain osaa jämähtää yhteen, vaikka löytäisinkin jonkun täydellisen tuotteen. Tosin Dr. Hauschkaa löytyy aina kaapista, mitä olisikaan talvi ilman ruusuvoidetta tai vuosi ilman tehoampulleja. En halua ajatella. :)

    VastaaPoista