sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Valoa, lämpöä ja linnunlaulua sekä kunnon päivävoide :)Olen odottanut hartaasti kevättä. Valo, lämpö ja linnunlaulu tekevät hyvää. Kevät onkin lempivuodenaikani. Toivon saavani kasvoilleni tasaisen päivetyksen, mutta todellisuudessa ihoni tulee päivä päivältä kirjavammaksi. Pisamia ja pigmettiläiskiä tulee kasvoilleni joka kevät yhä enemmän. Yritän sulkea pois mielestäni auringon ihoa vanhentavan vaikutuksen, mutta se on tosiasia, jota en saisi unohtaa. Kevät saa siis huomioni kiinnittymään erityisesti tuotteiden aurinkosuojakertoimiin.

Académie on tuonut markkinoille Derm Acte fluide hydratant -voiteen, jonka aurinkosuojakerroin on 30 (UVA+UVB). Olen saanut tuotteen testattavakseni juuri sopivasti kevään kunniaksi :)

 Academie Derm Acte Fluide Hydratant onkin tällä hetkellä syrjäyttänyt kaikki muut testivoiteeni, sillä haluan nauttia auringosta ilman huolta. Olisin ottanut tämän tyyppiset päivävoiteet ilolla vastaan jo monta vuotta sitten. On kätevää, että päivävoide antaa myös kunnon suojaa ympäristön haitallisia vaikutuksia vastaan (aurinko, saasteet). Saan samassa paketissa suojaa, kosteutta, heleyttä ja pehmeyttä. Toinen vaihtoehto olisi laittaa kaksi voidetta päällekkäin eli kosteusvoide + aurinkosuoja. Mutta miksi tuhlaisin rahaa ja aikaa kahteen voiteeseen? "Kiireisen kaupunkilaisen cityvoide" -ajattelutapa sopii minulle. Aamuissani ei ole yhtään minuuttia liikaa.

Voide lupaa suojata ihoani vapaiden radikaalien vaikutuksia vastaan. Se sisältää E- ja C-vitamiinia. Tuote sisältää mm. hurmesilkkiheinäuutetta, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. 


Academie Derm Acte Fluide Hydratant

Tuote on pakattu 40ml tuubiin. Voide on koostumukseltaan yllättävän kevyt. Helläkätinen tuubin puristus riittää. Voide tuoksuu ylellisen hyvälle. Tuoksu on sopivan mieto. Voide imeytyy pintakuivaan ihooni nopeasti. Pehmeä ja kosteutettu tunne viipyy ihollani pitkälle iltapäivään. Voide ei tee ihoani kiiltäväksi, vaan se antaa kaunista hehkua. On ilo huomata, ettei ihoni näytä niin kirjavalta kuin yleensä keväisin. Vaaleaihoisena suomalaisena arvostan kunnon SPF 30 suojakerrointa.

Käyttö?
Levitän voiteen kasvoilleni ja kaulalleni aamuisin. Lisään voidetta aurinkoisina vapaapäivinä ennen ulkoilua vielä toisen kerroksen. Arkisin laitan voiteen päälle vielä primerin tai primer + meikkivoide yhdistelmän.

Hinta?
Voiteen kuluttajahinta on n. 75€/40ml. Hinta on korkea, mutta laadukkaan tuotteen puolustukseksi voin sanoa, että siinä yhdistyy monta erittäin hyvää ominaisuutta. Tuubi tulee käytettyä viimeiseen pisaraan. Et siis maksa turhasta. Tuote on parasta A-ryhmää. Perustelen kallista kosmetiikkaa itselleni sillä, etten vietä kosteita ravintolailtoja (eikös se maksa lähelle tämän verran?).

Kenelle?
Tuote sopii kaikille ihotyypeille, mutta suosittelen voidetta erityisesti niille, jotka arvostavat kunnon aurinkosuojaa. Voide sopii myös hoitamaan ihon pintakuivuutta ja kuivuutta. Kosteuttava vaikutus kestää pitkään. Aikuinen iho tykkää tästä aivan erityisesti, koska voide ehkäisee ikääntymisen merkkejä.

Mistä?
Académie jälleenmyyjät löydät täältä.
Lisätietoa Académie -sarjasta Rohdos-Alan sivuilta


Onko muita suojaa kaipaavia liikkeellä ;)  12 kommenttia:

 1. Vaikuttaapa hyvältä, toki hinta myös, mutta ompa tässä turhempaankin rahaa laitettu. Mulla kesä on iholle ongelma, otsa on näynnä nyppyjä. En jaksa uskoa, että on mitenkään pesemisestä kiinni, vaan just auringosta. Mun kasvojen puhdistuksella ei ole eroa kesällä ja talvella.

  Kiitos vinkistä. Kevättä tässä todellakin odotellaan, tuleva viikko saa varmasti ainakin vähän tuota lunta sulamaan ja pääsiäisenä onkin kellojen sirto! Mukavaa kevään odotusta sulle. - Ja kas, sulla on arvonta, pitääpä osallsistua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Eliisa,

   Meillä meinattiin siirtää kelloja jo tänään, mutta onneksi huomasimme virheen ennen maanantaiaamua :)

   Jos kiinnoistuit, käy ihmeessä tutusmassa tähän. Kallis tuote pitää tuntea omalla iholla ennen ostopäätöstä (se on periaatteeni). Parasta olisi saada näyte kotiin rauhassa testattavaksi. Jos asuisit naapurissa, voisin lainata myös omaa tuubiani :)

   Poista
 2. Nautin myös keväästä suunnattomasti. Aina vuodenvaihteessa tarkkailen vanhanaikaisesta almanakasta päivien pidentymistä. Nyt keväällä on vain
  harmittavasti ollut pakkasia ja lumet eivät ole sulaneet. Valo on kuitenkin
  ollut ihanaa. Linnutkin ovat laulaneet jo silloin tällöin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   Talvi on ollut pitkä. Lunta on valtavasti. Nautin päivien pitenemisestä. On mukava tehdä pihasuunnitelmia. Kevät on odotuksen aikaa :)

   Poista
 3. Näyttää tosi kevyeltä! Itse en vaan suostu maksamaan 50 € enempää kasvovoiteesta. Ehkä löydän joskus nettikaupan, josta tätä saa siihen hintaan, nminulla on usein tapana. Omalla budjetilla on harvoin vara maksaa mitään Suomen hintoja, mikä on sinällään harmi. Itse perustelen kosmetiikkaostokseni samalla tavalla kuin sinäkin. En vietä kosteita baari-iltoja, no ehkä 1-2 kertaa vuodessa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonna,

   Tuote on kallis. En minäkään osta paljoa tämän hintaista kosmetiikkaa. Onneksi sain tuotteen testattavaksi, eikä minun tarvinnut miettiä sen hintaa. Tuote on erittäin hyvä, mutta kallis.

   Poista
 4. Ompas pirteä keväinen kynsilakka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Se on Artdecon kevätuutuus Shimmering Orange Crush.

   Poista
 5. Itse perustelen kalliimman kosmetiikan itselleni sillä, että tuotteet ovat tehokkaampia ja riittoisampia. Hoitolasta ostettavan tuotteen hintaan kuuluu myös aina ammattilaisen palvelu ja silloin ei tule hutiostoksia tehtyä kun saa heti omalle iholle sopivat tuotteet. Loppujen lopuksi siis säästää ja iho näyttää huippu hyvälle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostan mielummin yhden hyvän vähän kalliimman tuotteen. Paras tapa ostaa kosmetiikkaa on ehdottomasti hoitola, josta saa samaan hintaan palvelua. Kaikkein kalleimpia ovat hutiostokset.

   Poista
 6. Testissä ollut "Cityvoide" edustaa ranskalaisen Académie-ammattikosmetiikkasarjan monikäyttötuoteita: se kosteuttaa, heleyttää, vastustaa ikääntymisen merkkejä ja suojaa ihoa saasteilta sekä UVA/UVB-säteiltä. Useamman purnukan sijaan käyttäjä tarvitsee siis vain yhden tuotteen, joka tuo iholle monia hyötyjä. Tuote saattaa tuntua arvokkaalta, mutta huomioiden sen tuomat tulokset ja riittoisuus, niin käytössä hinta on hyvin kohtuullinen.

  En suosittele tilaamaan Académie-tuotteita nettikaupoista, sillä ne ovat siellä täysin luvattomasti. Tilaamalla netistä, otat riskin: tuote voi olla vanhentunut, vain ammattikäyttöön tarkoitettu, ihollesi sopimaton tai et välttämättä koskaan saa maksamaasi tuotetta. Laillisesti Académie-tuotteita myydään vain kauneushoitoloissa tai kemikalioissa. Kosmetologilta saat parhaat neuvot ihosi hoitamiseen ja hän myös opastaa oikeiden kotihoitotuotteiden valinnassa ja käytössä, jolloin saat tuotteista parhaan mahdollisen hyödyn.

  Kaunista kevättä kaikille toivottaen,

  Kati

  Académie-tuotepäällikkö / Rohdos-Ala Oy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kati,

   Kiitos. Oli hyvä saada tähän yhteyteen lyhyt "Cityvoide"-tietopaketti :)

   "Cityvoide" ihastutti minua erityisesti monipuolisuudellaan. Käytän mielummin yhtä tuotetta, monen purnukan sijaan. Tämä antaa rahalle vastinetta. Olen samaa mieltä ammattikosmetiikan nettiostamisesta. Se sisältää aivan liian suuren riskin.

   Poista