tiistai 26. maaliskuuta 2013

Desire by DOLCE & GABBANAOletteko jo tuoksutelleet 
 Desire by DOLCE & GABBANA uutuustuoksun?

Minä ihastuin tähän salamannopeasti, ensimmäisellä nuuhkaisulla. Tuoksu on naisellisuuden juhlaa. Desire by Dolce&Gabbana -tuoksu kruunaa The One - tuoksusarjan. Tuoksun keulakuvaksi on valittu upea Scarlett Johansson, joka sopii tähän tehtävään erittäin hyvin. Dolce & Gabbana nainen on kaunis, aistikas, itsevarma ja aloitekykyinen :)

Desire on itämainen kukkaistuoksu. Se ei ole hyökkäävä, vaan se viettelee salaperäisesti. Tuoksussa on aineksia klassikoksi. 


Ensituoksussa hurmaa 
raikas mandariini, litsi, bergamotti ja kielo.

Tuoksun sydämen muodostaa
madonnanlilja, intialainen tuberosa, jasmiini ja luumunektari.

Pohjalla 
karamellisoitu vanilja ja santelipuu.

Salaperäisyyttä tuo
myski ja labdanum-pihka.

Domenico Dolce ja Stefano Gabbana kuvaavat tuoksua näin:
“Kaikki alkaa halusta. Maailmassa ei olisi viettelystä, aistikkuutta tai intohimoa ilman halua. Meille on aina ollut keskeistä antaa tämän tunteen kukoistaa ja rikkoa rajoja.”

 Painava musta lasipullo on koristeltu ripauksella kultaa.
Kaupoissa maaliskuussa 2013. 30ml/79,90- 

4 kommenttia:

 1. En ole vielä tuoksutellut, vaikka olen melkoinen tuoksufriikki, niin yhtään Dolce & Gabbanan tuoksua ei ole ikinä tarttunut kaupasta mukaani. En edes itse tietä miksi. Ehkä pitää käydä nuuhkaisemassa tätä. :)

  VastaaPoista
 2. Mä kans tykkäsin, ja oon tuota moneen otteeseen töissä hipelöinytkin. Itse pullokin on kaikessa painavuudessaan ihana. Ei ehkä niin mun tyylinen tuoksu, mutta hyvä se silti on. Nams.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Liisa,

   Taidat olla unelmatyössä :). Voit tuoksutella kaikkea ihanaa pitkin päivää. D&G Desire lumosi minut aivan täysin. Naisellisuuden juhlaa :)

   Poista