torstai 23. tammikuuta 2014

Haloo..Haloo onks siel ketään?

Älkää kertoko äidille, mutta tän päivän höpinät kuuluu mulle. Ai, kelle mulle? No, mä oon Onni. Mä tulin tähän taloon tehdäkseni koko porukan iloiseksi - siis omasta mielestäni. Äitiä ainakin hymyilyttää paljon, se sanoo mua hassuksi. Mä sain kuulemma nimekseni Onni siitä syystä, kun oon niin hyvällä tuulella koko ajan. Oon kuulemma niin helppo, en vaan yhtään tiedä mitä se tarkottaa. Jos äiti haluaa pestä Erikeeperin - se oli sellainen valkoinen tahmea juttu - mun masusta, se sopii mulle hyvin. Samoin matolääke ruiskulla suuhun. Mun lempijuttu on kyllä maata sylissä masukarvat ylöspäin ja hyrryytellä iloisesti.Oon myös kuullu juttua jostain terapiakissasta, joka käy vanhainkodeissa naurattamassa mummoja. Olisin kuulemma sopiva myös siihen hommaan. Mikähän se mummo oikein on? Terapian mä jo tiiänkin. Ne on ne vähän paremmat kissannaksut siinä oranssissa pussissa.

Toivon sulle paljon katkarapuja
ja parit makoisat päiväunet.


19 kommenttia:

 1. Voi mikä Onni! Minulla on Viiru, joka vaikkakin on repinyt pari sohvaa, lasikuitutapetteja ym., on säästänyt Lady terapiamaksuissa aikamoisen summan. Kyllä kissa vaan voi niin olla paras terapiatohtori - meidän oma Dr. Phil;)
  Viirulta terveisiä - katkaravut maistuvat - ja päiväunet varsinkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa kuulla,että Viiru hoitaa terapiahommat siellä päässä. Mitä nyt parista sohvasta tai tapetista :). Terveiset Dr. Viirulle!

   Poista
 2. Voi Onni, täällä olis yks mummu jota sais tulla terapoimaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Pepi, sä oot mummu mun makuun.

   Lämmöllä Dr. Onni

   Poista
 3. Meiltä löytyy kaksi terapiakissaa. :) Yhteensähän meillä on neljä kissaa, ja vielä olisi yhdestä tarkoitus totuttaa rollaattoreihin, erilaisiin pyörätuoleihin ja happisäiliöihin. :) Yksi kissa meillä saa terapoida vain meitä palvelijoita, kun neiti on sen verta arka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa kuulla! Toivoisin kovasti, että voisimme Onnin kanssa piristää vanhusten arkea. En tiedä vielä miten. Onni on vasta pieni (5kk ikäinen).

   Poista
 4. olipas ihana postaus! ihan tuli pitkäksi aikaa leveä hymy huulille :)

  VastaaPoista
 5. Voi mikä postaus! Nousi hymy koiraihmisenkin huulille! :D

  VastaaPoista
 6. Missä se toinen kissimirri luuhaa, niitähän oli kaksi?
  -Eeva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, niitä on edelleen kaksi. Onni on se, joka haluaa istua läppärini päällä ja sylissäni koko ajan. Toiveesi on kuultu :)

   Poista
 7. Ihana Onni! Liikuttavan suloinen tapaus. Lisää terapeuttista Onnia postauksiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onni on otettu kaikesta saamastaan huomiosta :). Kiitos Päivi <3

   Poista
 8. Kiitos ihanasta postauksesta, tuli hyvä fiilis!

  VastaaPoista