Sivut

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Cattier Paris kuorintaaSuomeen rantautui viime syksynä ranskalainen luonnonkosmetiikkabrändi Cattier Paris. Pierre Cattier perusti yrityksen vuonna 1968. Hän aloitti uransa kehittämällä savesta kosmetiikkaa. Sarja vannoo tänäkin päivänä luonnonmukaisuuden, innovaation, korkealuokkaisten raaka-aineiden ja hyvän hinnan nimeen. Kaikki tuotteet ovat Ecocert-sertifioitujaCattier Exfoliating Gel on ensimmäinen käyttämäni Cattier.
Kuorintageeli lupaa tarjota kasvoilleni happiterapiaa. Tuotteen teho perustuu kolmeen raaka-aineeseen: ruusunmarjan siemeniin, jalogranaattijauheeseen ja jojoban siemeniin. Tuote lupaa hellävaraisesti kuoria kuolleet ihosolut ja epäpuhteudet sekä kirkastaa ihoa.

Kuorinta on koostumukseltaan hienojakoista. Mieto ruusuntuoksu sopii nenääni paremmin kuin hyvin. Levitän kuorinnan kostealle iholle pyörivin liikkein. Kuorin aavistuksen tehokkaammin kasvojeni t-alueen. Oma pintakuiva sekaihoni kaipaa kuorintaa pari kertaa viikossa - varsinkin jos tuote on Cattierin kuorintageelin tapaan hellävarainen. Lähdin Cattierin kanssa hakemaan kirkkautta ja pehmeyttä, jotka myös sain. 

Cattier kuorinta sopii kaikille ihotyypeille, mutta varsinkin herkkäihoisten kannattaa kääntyä juuri tämän kuorinnan puoleen. Rasvaisempi ihotyyppi taas saattaa kaivata tuhdimpaa tuotetta tai hyvin tiivistä päivittäistä kuorintaa Cattierin kanssa.

Huomionarvoista on myös se, että Cattier on varsin edullista ostettavaa. Esim. Exfolianting Gel kustantaa vain n. 14€. Hinta-laatusuhde on tässä tapauksessa loistava.

Mistä?
Cattieria myy mm. Ruohonjuuri, Cosmerya* ja Hyvinvoinnin*. 


Tuote on saatu. Postaus sisältää affiliate-linkkejä* 11 kommenttia:

 1. Hauskan näköistä kuorintaa. Cattierin tuotteita pitää ehdottomasti testata tulevaisuudessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cattier on kiinnostava ja laadukas, joten käännyn sarjan puoleen vielä jatkossakin :)

   Poista
 2. Olen testaillut Cattierin savinaamioita, ja pitänyt niistä paljon! Tätä en ole päässyt hipelöimään, pitää pistää tämä mieleen, kuulostaa todella lupaavalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä Ilona :). Cattier savinaamioita täytyy myös ehdottomasti kokeilla. Ne ovat muistaakseni sarjan myydyimpiä tuotteita.

   Poista
 3. Minä olen kokeillut Cattierin tuotteista Kookos-Vanilja Vartalovoidetta sekä Savipohjaista kasvokuorintaa, joista löytyy kokemuksia blogistani. Molemmista olen pitänyt kovasti! Täytyy uppoutua Cattierin tuotteisiin jossain vaiheessa paremmin :) Ne todellakin ovat hyvänhintaisia ja HYVÄNTUNTUISIA! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistotuotteita edullisesti, voiko sitä ihminen enempää toivoa :)

   Poista
 4. Kiitos esittelystä. Taidanpa hakea kaupasta, eli hyvin meni perille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkään tästä kovasti, joten voin suositella sitä kyllä sinullekin :)

   Poista
 5. Mä olen myös huomioinut tämän merkin Hyvinvoinnin Tavaratalossa surffaillessani ja olen miettinyt, josko jossain vaiheessa kokeilisin. Itse kuorin kasvojani aspiriinilla, kun kasvojeni iholla on otsassa ja poskilla korvien vieressä sitä keratosis pilarista. Voisin aspiriinin loputtua kokeilla jotain ihan varsinaista kuorinta-ainetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnonkosmetiikan puolelta kuorintasi voi olla vaikkapa tämä Cattierin geeli, joka loistaa luonnollisuudellaan, laadullaan ja edullisella hinnallaan. Keratosis pilaris tekee kokeilusta haastavampaa, mutta kokeilun kautta voi löytyä jotain toimivaakin :)

   Poista
 6. Mielenkiintoinen ja hauskannäköinen tuote! :) En ole ennen merkkiin törmännytkään, pistetään korvan taakse!

  VastaaPoista