Sivut

perjantai 31. tammikuuta 2014

Jane Iredale Pommisst Hydration SprayOlen siirtynyt lähes kokonaan IDUN Minerals mineraalimeikkipohjaan, joka sopii iholleni loistavasti. Mineraalimeikki antaa mielestäni vaikutelman luonnollisen kauniista ihosta. Eilen kokeilin taas pitkästä aikaa LANCÔME Teint Miracle meikkivoidetta - jossa ei varsinaisesti ole mitään vikaa - mutta kasvoille tuli välittömästi paksu ja tönkkö tunne. Iho tuntui menevän ikävällä tavalla tukkoon. 

Käytän mineraalimeikkini kanssa Jane Iredale Pommisst Kosteussuihketta, joka kiinnittää meikin kestämääm paremmin. Suihke hoitaa ja suojaa ihoa, sekä nimensä mukaisesti kosteuttaa. Ja mikä parasta, suihke tuntuu iholla aivan mahtavalta. 
Se antaa raikkaan tuulahduksen kevättä.Oman pulloni muotoilusta vastaa tällä kertaa Itella, joka stailasi siihen uuden ulkoasun. Suihkemekanismia Itella ei kuitenkaan yrityksestään huolimatta onnistunut pilaamaan.

Kosteussuihke sisältää mm. granaattiomenauutetta, joka on voimakas antioksidantti. Lisäksi listalla on mm. valkoisen teen ja rosmariinin lehtiuutetta.  Tuote sisältää myös erittäin pienen määrän (0,025%) alkoholia, joka toimii säilöntäaineena. Näin pieni määrä ei kuivata tai ärsytä ihoa. Tuote sopii kaikille ihotyypeille.Suihkeita on kaikkiaan kolme. BALANCE Hydration Spray tasapainottaa ihon talintuotantoa ja pH:ta. Se myös rauhoittaa ja ravitsee ihoa. D2O Hydration Spray kosteuttaa, rauhoittaa ja suojaa ihoa, sekä lisäksi hoitaa pieniä juonteita. 
Suihkeet maksavat n. 37€.

Jane Iredale kosteussuihke on muuten juuri se juttu, jonka upea kauneusguru Saara Sarvas ottaisi matkalle mukaan. Saaran sanoin:
"Jos voisin ottaa lentokoneeseen vain yhden kosmetiikkatuotteen, se olisi kosteussuihke. Jane Iredalen Pommist on ollut suosikkini jo pitkään, ja se on pelastanut pulasta monia atoopikkoystäviäni, sekä asiakkaita."

Uskallatteko elää ilman kosteussuihketta? 

Jos ette, niin kannattaa kurkata lista Tuote on saatu blogin kautta.

4 kommenttia:

 1. Kosteussuihkeet ovat ihanaa hemmottelua, itseltä löytyy monia erilaisia kaapista, mutta tätä en ole kokeillut. :) Varsinkin kesällä tuovat ihanan virkistävän vaikutuksen ja talvella taas auttavat kostuttamaan pakkasista kuivunutta ihon pintaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kanssasi samoilla linjoilla. Tammikuu on juuri kääntymässä helmikuuksi, joten iho janoaa kosteutta. Kosteussuihke antaa aivan ihanan tunteen :)

   Poista
 2. Minäkin olen kosteussuihkeiden fani! Tätä en ole vielä kokeillut, Jane Iredale on jostain kumman syystä jäänyt kokeilemattomien sarjojen joukkoon, mutta kaipa sen asian voisi korjata :)

  VastaaPoista