lauantai 11. tammikuuta 2014

IDUN matka jatkuu


Idunin herkkutiski aiheuttaa minulle kuumetta, pakottavaa tarvetta ja rahan katoamista lompakosta. Jokainen ostosreissuni kaupungilla suuntaa tavalla tai toisella Idunin herkkujen äärelle. En osaa edes kertoa teille yhtä yksittäistä syytä sarjan vetovoimaan. Se on jotain, joka pitää kokea itse. Arvostan ainakin laatua, kauniita pakkauksia ja runsasta värimaailmaa.

IDUN Minerals Strandgyllen peitevoide tarjoaa apuaan, kun haluan päästä eroon tummista silmänalusistani. Olen usein mallia panda. Ehkä elämäntavoissani saattaisi olla petraamisen varaa.
 Testiin saamani Strandgyllen peiteväri sisältää kaksi sävyä, joita voi käyttää yhdessä tai erikseen. Vaaleampi sopii omille tummille silmänalusilleni ja ihoni pikkuvirheille erittäin hyvin. Värin voi levittää joko sormella tai siveltimellä - itse tykkään käyttää sormia. Laitan värin alle aina myös voidemaisen silmänympärysvoiteen estämään juonteita esiin nostavaa vaikutelmaa, vaikka väri onkin koostumukseltaan sopivan pehmeää. Käytän peitevoidetta myös primerina luomivärin alla. Väri tasoittaa luomen sävyä ja kiinnittää meikin luomelle yllättävän hyvin. Suosittelen kokeilemaan. 

Idun Minerals Idegran on sarjan toinen mattapintainen vihreä peiteväri, joka peittää couperosaa, ruusufinnejä, auringonpolttamia sekä pinnallisia verisuonia.

Minua houkuttelee kovasti myös Idunin valokynä, 
mutta olen yrittänyt kuunnella järjen ääntä. En tarvitse juuri nyt uutta valokynää.

Uskalletteko astua Idunin herkkutiskin ääreen?

IDUN Minerals sivut täällä.

6 kommenttia:

 1. Pakkaukset on tajuttoman kauniita, kiva kuulla, että myös sisus täyttää laatuvaatimukset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkaukset ovat kuin pieniä taideteoksia. Kivan erilaisia. Ja laatukin on kohdallaan :)

   Poista
 2. Oo enpäs ole kuullut tästä merkistä aiemmin. Tekis mieli nyt tutustua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kurkata IDUN jälleenmyyjät. Pääset ihastelemaan testereitä. Itse löysin nämä aivan yllättäen Tampereen Koskikeskusen apteekista. Olin menossa hakemaan jotain aivan muuta kuin kosmetiikkaa, mutta puoli tuntia siinä sitten vierähti IDUN hyllyä ihmetellessä :)

   Poista
 3. Nuo pakkaukset on niin ihastuttavia! En ole kuullut sarjasta aikaisemmin, mutta täytyy ehdottomasti tutustua suosittelemiisi herkkuihin jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
 4. Olen käyttänyt svea meikkivoidetta tutustumispakkauksen ja hankin sitä lisää äskettäin. Aivan ihana tuote ja pintakuiva ihoni tykkää siitä kovasti ja punaisuus yms peittyy. Ja niin kevyt iholla ja kestää ��! Maapuuteriin olen kans koukussa ja vielä hankinta listalla olisi ripsivärikin. En luovu ha toivotaan että tuote pysyy markkinoilla !

  VastaaPoista