torstai 30. tammikuuta 2014

Jane Iredale Magic Mitt


Hei, mitä teille kuuluu? Oletteko jo kyllästyneet kylmyyteen vai nautitteko talvesta täysin rinnoin. Minussa asuva pieni esteetikko sanoo, että maisema on kaunis. Mutta tämä jatkuva paleleminen ottaa kyllä päähän. Juu, olen muistanut pukeutua lämpimästi ja juonut litra tolkulla kuumaa. Ei tähän totu.Testirintamalle sen sijaan kuuluu hyvää. Olen aika innoissani uudesta tavasta puhdistaa meikki jopa täysin ilman puhdistusaineita. Miten ihmeessä olen tullut toimeen ilman mikrokuitu-puhdistuskäsinettä?
Jane Iredale Magic Mitt puhdistuskäsine poistaa oman vesiliukoisen meikkini todella hyvin jopa ilman minkäänlaista puhdistusmaitoa tms. Kastelen käsineen vain lämpimällä vedellä ja sen jälkeen pyyhin kasvot läpi silmämeikistä alkaen. Käsinettä kannattaa muuten pitää hetki silmän päällä ennen pyyhkimistä, näin kosteus ehtii vaikuttaa ja meikki lähtee hankaamatta. Silmämeikin jälkeen käännän puhtaan puolen, jolla poistan loput meikit kasvoiltani. Lopuksi pesen käsineen saippualla ja ripustan kuivumaan. Loppusilaus hoituu kasvovedellä. Suhteellisen puhdas pumpulilappu kertoo minulle, että puhdistukseni todella toimii.

Ihoni tuntuu puhdistuksen jälkeen mukavan sileätä ja pehmeältä. Luulen, että käsine toimii myös hellävaraisena kuorintana. Vaikka kyseessä onkin pehmein koskaan kohtaamani pesukinnas. Käsineen kanssa tuntuu toimivan hyvin myös esim. puhdistusmaito tai -geeli, jos puhdistettavaa on enemmän. Tuote lupaa olla ihoystävällinen (ei muuta ihon omaa pH-arvoa) ja steriili. Kerran viikossa käsine kannattaa kuitenkin pestä pesukonessa 40 asteessa.

Puhdistuskäsine maksaa n. 27 euroa. Mutta hei, tämänhän kestää puoli elämää. Joten hintapolitiikka on mielestäni aivan kohdallaan. Jälleenmyyjiä on jo ilahduttavan paljon.

Kiehtovan Jane Iredale maailman löydät täältä.Käsine on saatu blogin kautta.


12 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä! Taas yksi juttu hankintalistalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on loistava. Mikrokuitu toimii hyvin myös kasvoilla :)

   Poista
 2. Kuullostaa hyvältä, itse olen vihdoin löytänyt muslinliinan hienouden, en aikoinaan innostunut kaikkien "rakkausrätistä" Sensain puhdistusliinasta, mutta tuollainen harsomainen puuvillainen liina on ihana, se ikäänkuin viimeistelee puhdistuksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun rakkausrättini (ihana sana) taitaa olla tämä Jane Iredale Magic Mitt :)

   Poista
 3. Jaaha, mielenkiintoisten tuotteiden ostoslista senkun kasvaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sinun blogisi taas johdattelee minut sisustusostoksille. Vuoroin vieraissa :)

   Poista
 4. Iredalen liina on kauniin värinen ja mukavasti muotoiltu. Oma Duroyn mikrokuituliinani muistuttaa ulkonäöltään hämäävästi pölyrättiä, mikä vaikuttaa lamaavasti sen käyttöön;) Mutta puhdasta sekin tekee. Mieluummin käytän sitä Laveran puhdistusmaidon kanssa, ehkä vain tottumuksesta. Vaaleanpunainen väri veisi varmasti ajatukset pois siivousliinasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopii hyvin käteen ja väri miellyttää silmää, käytettävä tapaus siis. Näitä saa muistaakseni myös vaaleansinisenä. Toimii hyvin myös käyttämäni Laveran puhdistusmaidon kanssa :)

   Poista
 5. Oho! Mielenkiintoinen tuote, olispa jännittävää päästä tuollaista kokeilemaan :) Onko muita värejä, kuin vain tuo pinkki?

  VastaaPoista
 6. Mielenkiintoinen tuttavuus tämä! (Kuten myös alemman postauksen tapaus ♥ )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alemman postauksen tapaus eli Onni lähettää sydänlämpöä sinulle ja Helmille <3

   Poista