torstai 9. tammikuuta 2014

LivBox Tammikuu 2014


Kuten kuvasta näkyy, olen edelleen LivBox-tilaaja. 
Tammikuun LivBox vuosi sitten oli elämäni ensimmäinen ja sillä tiellä on pysytty tiukasti, vaikka mieliala onkin vaihdellut innostuksesta pettymykseen. Koen kuitenkin loppupeleissä jääneeni reilusti plussan puolelle. Lähes kaikki saatu on käytetty tai annettu eteenpäin.

Tammikuun LivBox 2014 jatkaa jo tutuksi tullutta linjaa. Lähetys sisältää kaksi täysikokoista tuotetta (Lumene LAB ja Rimmel), muut ovat reilua näytekokoa. 
Minun silmissäni boxin kolme parasta tuotetta olivat ehdottomasti Lumene LAB Age Correcting Korjaava silmänympärysvoide, No7 Beautiful Skin Day Cream ja Etrê Belle Collagen & Aloe Vera Hydro Eye-Pads.

Lumene LAB tuotteet ovat olleet pitkän tähtäimen kokeilulistallani, joten testaan mielelläni sarjan silmänympärysvoiteen. Tuote vannoo mm. suomalaisen tunturimustikan nimeen. Sen luvataan mm. hidastavan ihon ikääntymistä ja vähentävän turvotusta. 
Ovh 24,90-/15ml

No7 kuivan ihon päivävoide sopii hyvin talveen, jolloin iho on kuivimmillaan. Voide lupaa lukita kosteuden iholle. Etrê Belle taas tarjoaa näppärän tehohoidon silmänympärysiholle. 


Rimmel Scandaleyes Eye Shadow Stick  -luomivärikynä lähtee eteenpäin kummitytölleni. Vihreä kun ei sovi sinisiin silmiini yhtään. Muuten kyllä kiinnostava tuote. 
 Ovh 6,95-


Lähetys sisälsi myös kaksi System 4 tuotetta hiuksille ja hammastahnan. Ehkä nämäkin tulee käytettyä jossain välissä.

Ihastuttiko vai vihastuttiko vuoden eka LivBox?

6 kommenttia:

 1. Aika kivan oloinen paketti mun mielestä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli taas mukavasti vastinetta rahoille, joten olen tyytyväinen :)

   Poista
 2. Ihastutti kovasti, kun kerrankin voi ottaa melkein kaikki tuotteet käyttöön. Varsinkin silmänympärysvoiteen testasin heti ja totesin pitäväni siitä. Vihreä luomivärikynä on harmillisen värinen, kiertoon lähtee, mutta tuote sinänsä voisi olla kotipäivän piristys rillisilmälle toisen värisenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumene LAB silmänympärysvoide oli boxin tähti. Otin sen heti käyttöön ja hyvältä tuntuu. Voisin ostaa itselleni tuon luomivärikynän ruskeana tai sinisenä. Kiva boxi :)

   Poista
 3. Päivävoide ja silmänympärysvoide kun alkaa vedellä viimeisiään tuli testattavat tosi mukavaan saumaan!
  Ja unohdin muuten katsastaa päivänvalossa miltä vihreä näytti mun vihreillä silmilläni....ei ehkä ihan paras muttei varmasti huonoinkaan vaihtoehto, tuote vaan oli niin mukavan tuntuinen, että oli pakko ☺
  Ihan kiva boxi! Mä taidan olla sen laatikon tai kaksi perässä ja uutta on tilattuna, eli on hintansa väärti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse kaipasin kovasti voidemaista silmänympärystuotetta, oli kiva saada se näin. Tilaukseni on jatkunut, koska laskeskelin jääväni kuitenkin aina plussan puolelle eli tavaraa tulee koko rahan edestä ja enemmänkin. Tuotteet ovat olleet myös hyvin valittuja :)

   Poista