Sivut

keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Murmelihetki



Nukutteko päiväunia?

Itse haluan mahdollisuuksien mukaan hengähtää pienen hetken iltapäivisin. Yritän paikata päivälevolla liian lyhyitä yöunia tai rentoutua ihan muuten vaan. Ilman päiväunia olisin aika ikävä ihminen. Puolen tunnin murmelihetki riittää. Siinä ajassa ehtii jo hyvin kuola valua ;)



Onni unelmoi

Harrastan myös päiväunelmointia. Uskon, että elämä kulkee kohti unelmia, jos vaan jaksaa uskoa niihin. Eikä unelmien tarvitse olla suuria (tyyliä lottovoitto). Itseasiassa haaveeni ovat hyvin pieniä ja arkisia.

Haluan kertoa teille yhdestä toiveestani, joka ei tällä kertaa ollut kosmetiikkaa, vaan paremminkin hyvä kaveri päiväunille. Törmäsin syksyllä upeaan J.F. by Finlayson pellavaiseen Elise torkkupeittoon. Voi, se oli rakkautta ensikosketuksella, mutta peiton korkea hinta sai minut haukkomaan henkeäni. Vai mitä sanotte yli 150 euroa maksavasta torkkupeitosta? Kuukaudet matelivat eteenpäin ilman elämäni kalleinta peittoa. Kunnes eteeni lennähti Aamulehden kestotilaajan -30% Finlayson alekuponki. Tiesin heti, miten käyttäisin sen. Jihuu, nyt peitto on minun! Onni ja Otto vielä kaveriksi ja kunnon lepo on taattu. Ja illalla jaksaa taas hypistellä kosmetiikkaa :) 

Yksi huono puoli peitossa kyllä on.
Nyt olen siirtynyt haaveilemaan J.F. Finlayson Emilie pellavalakanoista, mutta en ole viitsinyt kertoa toiveistani vielä kenellekään ennen teitä. 
Osaatteko pitää salaisuuteni?


Muistakaa unelmoida!

19 kommenttia:

  1. Päiväunet (ja -unelmointi) on ihan luxusta! Huonosti nukkuvalle vaan harvoin sallittu "synti", muutenkin yöunet persiillään :)
    Jatka pellavalakanoista haaveilua, minä haaveilen toisista, nyt meinaa mennä pese ja pidä-linjalle....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä taas olen aina nukkunut suhteellisen hyvin. Voisin oikeastaan lähettää oman nukkumattini sinne unihiekkaa sirottelemaan :)

      Palan halusta kuulla lisää noista pese ja pidä pellavalakanoista!

      Poista
    2. Henkkamaukan lakana, moni vannoo jonkun kalliimman merkin perään, tiedä sitten onko ne vielä parempia...minä oon ollut hemmetin tyytyväinen ostokseeni, olis vaan pitänyt ostaa heti toinenkin, nyt ei ole niitä ollut pitkään aikaan ;(
      Mulla kun on tuplaleveä käytössä sekä kotona, että mökillä, niin mieleisiä ei aina tahdo löytää, Henkallakin on ollut normaalikokoisia vielä myynnissä (ainakin kun viimeksi katsoin), mutta tuplaleveää koitan kyttäillä josko vielä tulis. Ja heti nappaan ostoskoriin....

      Poista
  2. Olen kuule haaveillut niistä ihan samoista lakanoista! *samikset* Muutenkin tuo Finlaysonin J.F -sarja kolahtaa itseeni ja kovaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy käyttää kaikki mahdolliset alekupongit aika tarkkaan. Tai ehkä toivon lakanoita keväällä synttärilahjaksi mieheltäni? On ne vaan aika ihanat :)

      Poista
    2. Ehdottomasti synttärilahjalistaan. Ovathan ne arvokkaat, mutta pellavan materiaalina pitäisi vaan parantua vanhetessaan. :) H&M:n pellavalakanoiden laatua on moni kehunut, mutta jotenkin nuo J.F:t tuntuu ylellisemmiltä, ainakin mielikuvissani. :p

      Poista
    3. Finlayson vie voiton omassa ajatusmaailmassani :)

      Poista
  3. Peukku pellavalle ja päikkäreille! Minä oon niin hurja, että yritän saada nukuttua kahden tunnin päikkärit joka päivä :D Kun on mahdollisuus, niin miksei ;) Ja täältä löytyy Hobby Hallin Koodi-pellavat, myös Finlaysonit haaveissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaksi tuntia kauneusunia kuulostaa todella hyvältä, täytyykin kokeilla joskus :).
      Mun pellavalakana-kuume vaan pahenee koko ajan. Arjen luksusta :)

      Poista
  4. Onni kainalossa - päikkäreillä tai ilman, siinäpä mun unelmani.
    -Eeva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Eeva,

      Onni on yksi toteutunut unelmani. Onni viihtyy sylissä ja kainalossa :). Otto on hieman viileämpi tapaus.

      Poista
  5. Olen kuullut sanonnan, että kannattaa varoa, mitä toivoo, koska se kuitenkin toteutuu;)

    Uneksin myös samoista lakanoista, katselin niitä viimeksi joulun alla alennuskupongit kädessä enkä sittenkään raskinut ostaa. Tekosyyksi keksin sen, että mustat koirankarvat varmaan tarttuisivat ryppyiseen pellavaan. Sinulla ei ole ainakaan sitä tekosyytä. -Tuo Onni on niin HURMAAVA!

    VastaaPoista
  6. Mä raaskin sijoittaa kahteen lakanaan, kun ne tulivat markkinoille ja olivat heti Sokoksella kantisalennuksessa :) Ovat olleet ihanat, mutta itse kuitenkin tykkään enemmän ihan perus palttinasudoksisista puuvillalakanoista, jotka ovat sopivalla tavalla karheat :) Mutta pellavaiset tyynyliinat ovat parhaita, itse olen, vinvink, löytänyt niitä edullisesti Anttilasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä Salka. Katsastan myös Anttilan tarjonnan :)

      Poista
  7. Meille hankittiin syksyllä H&M:n pellavat ja tykästyin niihin todella. Jouluks sit hommattiin jo toinen setti. Jos nyt jotain huanoo tarvis mainita noista, niin ainoo vika että pussilakanoissa ei ole yläreunoissa "asennusaukkoja".
    Vanhat puuvillaset lähtee mökille, jollei siäläki ala kaipaan pellavaisia. Niihin Jää koukkuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaappini täynnä puuvillaa, joten haluaisin vaihtelun vuoksi pellavaa. Asennusaukot ovat kyllä aika tarpeellinen juttu, hassua jos niitä ei ole. Kiitos H&M vinkistä Anne.

      Poista