Sivut

tiistai 18. helmikuuta 2014

Paras luonnonkosmetiikan voide 2013


Pidän erittäin paljon Laveran voiteista, joten en yhtään ihmettele, että Lavera Wild Rose Liposome Intensive Cream valittiin Voi Hyvin lehden parhaaksi luonnonkosmetiikan voiteeksi 2013.

Liposomivoide lupaa tasoittaa kuivuudesta johtuvia juonteita raviten ihoa tehokkaasti. Tuote on tarkoitettu kuivalle iholle. Incilistalla näyttää olevan paljon ihoa hoitavia luonnonöljyjä kuten mm. kaakao, jojoba, avokado, shea ja manteli.



Liposomivoide sopii pintakuivalle sekaiholleni loistavasti. Tämä on täydellinen valinta talviaikaan, jolloin ihoni on kuivimmillaan. Voide imeytyy niin hyvin, että voisin ajatella käyttäväni tätä jopa meikin alla, vaikka otinkin voiteen alunperin yövoidekäyttöön. Koostumus yllättää siis keveydellään. Voide tuoksuu sopivan miedosti ruusulle. Ihanan pehmeä tunne jää viipymään iholleni pitkäksi aikaa. Jos olet kuivaihoinen ja pidät luonnonkosmetiikasta, ihastut tähän aivan varmasti!

Laveran tuotteilla on aina erittäin hyvä hinta-laatusuhde. Liposomivoide jatkaa samaa linjaa, sillä voide maksaa n. 24/30ml. Laveraa myy netissä ainakin CosMerya ja Hyvinvoinnin tavaratalo sekä Ruohonjuuri



Saatu testiin blogin kautta.

4 kommenttia:

  1. Tämä on ihana voide! Tosin eipä minulla Laveran tuotteista ole mitään pahaa sanottavaa, paitsi, että kasvovedet ja vartaloöljyt voisivat olla isommissa pakkauksissa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti toiveemme suuremmista pakkauksista kuullaan Laveralla :)

      Poista
  2. Minulla ei ole tästä voiteesta kokemusta, mutta muuten Laveran tuotteet ovat ihania. Olen kirjoitellut monista suosikeista blogiinikin :) Tätä voidetta voisin kyllä joskus kokeilla, sillä meillä taitaa olla samankaltainen ihotyyppi; itselläni on normaali-sekaiho, joka talvisin kärsii pintakuivuudesta.

    VastaaPoista