Sivut

torstai 13. helmikuuta 2014

V 10 PLUS Bio Cell Seerumi



On V 10 PLUS seerumipostauksen aika, sillä oman seerumipulloni pohja paistaa jo. Hauskannäköinen oranssinkellertävä eliksiiri on pitänyt ihoni kunnossa talven kovimpana aikana. Ihoni on pehmeä kuin vauvapeppu, eikä kuivuudesta ole tietoakaan. Ihonhoitoni on tällä kertaa mennyt aivan nappiin, ainahan näin ei suinkaan ole. V 10 PLUS seerumitesti auttoi minua valitsemaan itselleni parhaiten sopivan vaihtoehdon. Valittavana on kymmenen erilaista seerumia ihon erityistarpeiden mukaan. Eri seerumeita voi myös sekoittaa keskenään. Jokaiselle löytyy siis jotakin.

Homma vaikuttaa helpolta. Seerumia käytetään kolme tippaa aamuin illoin puhtaalle iholle. Päälle voi halutessaan levittää vielä hoitovoiteen. Tuloksia luvataan jo 10 päivän jälkeen.



Uudistunut V 10 PLUS Bio Cell Anti-age Seerumi lupaa hengästyttävän paljon eli aktivoida ihon kollageenisynteesiä, lisätä kimmoisuutta, tasoittaa juonteita, nopeuttaa ihosolujen uudistumista, hidastaa ihon ikääntymistä, palauttaa elinvoiman, kosteuttaa, kiinteyttää, tasoittaa pigmenttiläiskiä sekä poistaa punoitusta.

 Seerumi sisältää valmistajan mukaan mm. neuropeptidejä (ainoa synteettinen tehoaine), joiden vaikutuksesta kasvojen lihakset rentoutuvat, tämä ehkäisee uusien ilmejuonteiden syntymistä. Neuropeptidit lisäävät myös kollageenin tuotantoa iholla. Omenan kantasolu-uutetta, joka suojaa ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta ja silottaa. Damaskonruusu-uute taistelee vapaita radikaaleja vastaan, korjaa vaurioitunutta ihoa, sekä stimuloi ja kosteuttaa. Neempuun lehtiuute on antibakteerinen, tulehduksia ja aknea hoitava. Hunaja kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Listalla on myös hyaluronihappoa ja kollageenia.

Vesipohjaiset seerumit eivät sisällä parabeeneja, keinotekoisia väriaineita, mineraaliöljyjä tai hajusteita. V 10 Plus -tuotteet kehitetään ja valmistetaan Japanissa. Ne ovat dermatologisesti testattuja. Suomessa V 10 PLUS on myynnissä apteekeissa.



Oma Bio Cell kokemukseni:

Lasinen pipettipullo on kaunis ja käytössä kätevä. Seerumin ihotuntuma on miellyttävän viileä. Aine tuntuu katoavan ihooni nopeasti, jättäen jälkeensä miellyttävän pehmeyden. Pintakuivuuteen taipuvainen sekaihoni näyttää testiviikkojen jälkeen heleältä, sileätä ja hyvin kosteutetulta. Hyvin kosteutetussa ihossahan myös juonteet pehmenevät. Olen tyytyväinen, sillä sain seerumista kaipaamaani lisäpotkua ihonhoitoon. V 10 PLUS pitää minua hyppysissään varmasti jatkossakin. Loistava sarja, joka tarjoaa apuaan moneen ihonhoidon haasteeseen.

Hinta?
n. 40/10ml
n. 90/30ml
Jälleenmyyjät täältä.


Oletteko jo kokeilleet V 10 PLUS seerumeita?


Seerumi on saatu testiin blogin kautta. Mielipide oma.

9 kommenttia:

  1. Itse olen käyttänyt A-vitamiini seerumia, pidin siitä kovasti. Kirkasti ja pehmensi ihoa. Toivottavasti Quasi -seerumi (musta pullo) tulisi myös Suomen markkinoille, vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. A-vitamiini seerumi olisi ollut myös minulle hyvä vaihtoehto. Ehkä käännyn sen puoleen joskus myöhemmin. Seerumitesti antoi hyvin vinkkiä. Miksiköhän meiltä puuttuu tuo musta pullo? Taitaa olla uutuus. Hauska saada näitä lisää :)

      Poista
  2. Mulla on ollut testissä C-vitamiinipitoinen seerumi, ja olen siitä myös kovin pitänyt! Pitäisikin pian itsekin naputella siitä postaus, sillä alkaa myös oman lasipullon pohja näkyä. Mielenkiintoista lukea tästä biocellistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naputtele ihmeessä C-vitamiini postaus. Haluaisin kovasti kuulla kokemuksiasi siitä :)

      Poista
  3. Hei Ninni, oliko sinulla isompi vai pienempi pullo, ja kauanko riitti säännöllisessä käytössä? Hintavertailen nykyisin käyttämääni Cliniquen seerumiin.

    Kiitos kivasta blogista ja vinkeistä erityisesti meille aikuisille :)

    t. Mari (ekaa kertaa kommentoimassa)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Mari,

      Sanoisin, että yksi 30ml pullo riittää ainakin pari kuukautta (käyttötavasta riippuen).

      Poista
  4. Kiitos vinkistä! Olen hätäisesti lukenut tästä seerumista, mutta vasta nyt luettuani postauksesi tein ostopäätöksen. Nyt vain valitsemaan sitä sopivinta seerumia, vaihtoehtoja näyttäisi olevan useampikin.
    Kiva kun kokoja on kaksi.
    -Eeva

    Ps. Oletko testannut Dermalogican seerumeita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Eeva,

      Kiva, jos minusta on ollut apua. Tee ensin tuo mainitsemani seerumitesti, se auttaa oikean seerumin valinnassa. Jos olet epävarma, osta tuo pieni koko ensin. En ole testannut Dermalogican seerumeita, vaikka sarja on kyllä tosi hyvä.

      Poista
  5. Hieno ja asiantunteva kirjoitus BioCell Seerumista!
    Quasi seerumia kaipaaville tiedoksi, että se on tarkoitettu ihon kirkastamiseen ja iän ja auringon tuomiin pigmettiläiskiin. Tämänkaltaisille tuotteille ei ole Suomessa niin paljon kysyntää kuin Aasiassa, siitä syystä en ole vielä harkinnut sen tuomista Suomeen. Vastaavan tehon saisi esimerkiksi yhdistelemällä Pycnogenol/ Placenta ja C-vitamiini seerumeita.

    VastaaPoista