torstai 3. huhtikuuta 2014

LAVERA Colour Correction CC-voide


Olen saanut kokeiluun Lavera uutuuden, joka vaikuttaa kiinnostavalta varmasti monen mielestä. Lavera Colour Corrector on sävyttävä luonnonkosmetiikan kosteusvoide aikuiselle iholle. Incilistalla on mm. camu camua ja luonnollisia mineraalipigmenttejä. Tuubi pitää sisällään kahdeksan hyvältä kuulostavaa lupausta.

1. kosteuttaa ihoa 24h
2. kirkastaa ihoa
3. peittää ihon pienet virheet
4. häivyttää pigmenttiläiskiä
5. tasoittaa juonteita
6. kiinteyttää ihoa
7. suojaa ihoa vapailta radikaaleilta
8. sisältää suojakertoimen 6
Miten voide toimi ihollani?

Lavera cc-voide laitetaan puhtaalle iholle, sen alle ei kannata laittaa kosteusvoidetta (muuten cc-voide rullaa iholla). Voiteessa on kiva mieto tuoksu. Tarjolla on vain yksi värisävy, joka sulautuu hyvin ihon omaan sävyyn, vaikka alkuvaikutelma näyttääkin aavistuksen tummalta omalle iholleni. Voide on koostumukseltaan aika ohutta, joten se peittää ihon virheitä vain kevyesti. Toisaalta ohut voide on helppo saada asettumaan iholle kauniisti, voidetta on myös vaivatonta kerrostaa. CC-voide antoi sopivasti väriä kasvoihini, kosteutti mukavasti pintakuivaa ihoani ja sai ihoni suorastaan hehkumaan. Käytän tuubin varmasti pohjia myöten, sillä tämä on nappivalinta kevätpäiviin, jolloin en kaipaa iholleni paksua pakkelia, vaan suojaa ja tervettä hehkua. Kuiva aikuinen iho rakastaa tätä voidetta. 

Oletteko jo ehtineet korkata Laveran cc-tuubin?

Lavera CC-voide maksaa 23,50€/30ml täällä.

4 kommenttia:

 1. Tämä on ihana! Sain myös kokeiluun ja olen viimeiset päivät käyttänyt tätä joka päivä. Minä tosin käytän tätä ohuen kosteusvoiteen päälle :) Sulautuu ihon sävyyn paljon mukavammin. BB-voiteita käytän aina pelkän seerumin päälle, CC-voiteiden alle laitan useimmiten ohuen kosteusvoiteen, ne kun ovat enemmän meikkivoiteen tyyppisiä koostumukseltaan :) Tämä CC-voide tosin on "sävyttävä kosteusvoide", joten kosteusvoidetta ei välttämättä tarvita, niinkuin sanoitkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen käyttänyt tämän alla myös seerumia ja hyvin tuntuu toimivan. Niin tämähän on sävyttävä kosteusvoide, joten se ei tarvitse alleen toista kosteusvoidetta. Aivan ihana juttu kevääseen ja kesään :)

   Poista
 2. Mä jemmailen tätä kesäksi, että sävy sopisi paremmin. ;) Nämä luonnonkosmetiikan CC -ja BB-voiteet rullailee tosi usein iholla, jos laittaa alle voiteen. Seerumin taas melkein kaikki sietävät alle. Mun on pakko laittaa jotain, koska oma ihon on suorastaan ratisevan pintakuiva niin en saa kaunista meikkipohjaa pistämällä pelkästään CC -tai BB-voidetta. Joten jos on samaa vikaa kuin mulla, niin seerumi alle niin ei rullaa ja saa nätin pohjan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laveran CC-voide kosteuttaa yllättävän hyvin ja pitkäkestoisesti, joten tämä on hyvä valinta kuivalle iholle. Pidin tästä itseasiassa paljon enemmän kuin Laveran BB-voiteesta.

   Poista