Sivut

tiistai 22. huhtikuuta 2014

Diego Dalla Palma RVB SKINLAB SUN aurinkotuotteet


Diego Dalla Palma RVB SKINLAB SUN aurinkotuotteet lanseerattiin muutama viikko sittenMinulla oli ilo saada kokeiluun kaksi tuotetta, jotka ajattelin ottaa käyttöön joskus toukokuun puolella, mutta tuotteet tulivatkin ajankohtaisiksi yllättäen jo pääsiäisenä. Olen vaaleaihoinen ja palan helposti auringossa, joten ihon suojaaminen on syytä aloittaa heti. Kevät tuo poskipäilleni myös pisamat, joista pidän kovasti. Mutta en tavoittele pigmenttiläiskiä, enkä liioin ihoni ennenaikaista ikääntymistä.

Sun tuotteiden idea pähkinänkuoressa:
"Uudet SUN-aurinkotuotteet ovat anti-age-vaikutteisia, älykkään suojan omaavia uuden sukupolven tuotteita. Ne ovat valoaktiivisia ja suojaavat valoikääntymiseltä sekä solujen vahingoittumiselta muuttamalla aurinkoenergian valohoidoksi lisäämällä kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Tuloksena on säteilevä, pitkäkestoinen
ja terve rusketus."

 

Älkää häiriintykö Onni-avustajastani, joka asetteli narsissit nätisti tuotteiden ympärille. Eikä myöskään tarvitse pelätä, että Onni pisti narsissit poskeensa ja olemme nyt eläinlääkäripäivystyksessä. Avustajani ansiosta meillä otetaan vain onnillisia kuvia :)Diego Dalla Palma DD sun protective colour cream lupaa ehkäistä ihon juonteita, värinmuutoksia ja ihon kimmoisuuden menetystä. Daily Defense-yhdiste antaa iholle tehokasta 50+ suojaa auringonvalon negatiivisia vaikutuksia sekä ikääntymisen merkkejä vastaan. Tuote sisältää suojaavia antioksidantteja ja mineraalipigmenttejä, jotka tekevät ihosta tasaisen, kuulaan ja sileän.

 Miten DD SUN voide toimi ihollani?

Voide on lähes tuoksutonta ja vaaleanpunaista. Se on koostumukseltaan kevyttä ja hyvin levittyvää, ihotuntuma on miellyttävän raikas. Muutaman kuuman testipäivän jälkeen tiedän, että voide antaa iholleni hyvin suojaa ja kuulautta, mutta se ei varsinaisesti peitä ihovirheitä. On täysin makuasia, haluaako voiteen päälle laittaa vielä meikkivoiteen tai puuteria. Itse en kaipaa DD-voiteen päälle mitään lisää, sillä voide antaa kasvoilleni luonnollista hehkua. Pidin tuotteesta kovasti, tuubi tulee käytettyä viimeiseen pisaraan.

Huom: Voidetta ei kannata laittaa silmänympärysiholle.
Sensitive areas protective stick on suunniteltu suojaamaan herkkiä ihoalueita (huulet, nenä, silmien alue ja decolte). Puikko on näppärä myös paikalliskäyttöön esim. luomiin, arpiin ja tatuointeihin. Tuote sopii suojaamaan myös lasten herkkää ihoa. Aine muodostaa vedenpitävän suojan iholle, aurinkoa, tuulta ja suolavettä vastaan. Puikko sisältää luonnonöljyjä ja -vahoja.

Puikko tunnelmia:

Puikko istuu käteeni ja laukkuuni erittäin hyvin. Kokeilin puikkoa nenän päälle, arpeen ja otsan yläosaan eli kasvojeni alueisiin, jotka punoittavat/palavat helposti. Aine levittyi helposti ja antoi pitkäkestoista suojaa. Vesileikit jäivät nyt kokeilematta, mutta uskon voiteen olevan loistava kaveri myös uimarannalle. 
Näppärä koko perheen tuote.

Mistä?
Diego Dalla Palma SUN tuotteet voi ostaa RVB Online-Shopista. Tarjolla on runsaasti erilaisia aurinkotuotteita.
  Esim. SUN DD voide maksaa 55/50ml ja Sensitive areas protective stick 32€/8g.


Suojaatteko ihonne auringolta?


2 kommenttia:

  1. Mä tykkään tuollaisista stickeistä aurinkotuotteissa ihan hirveästi. Niitä on helppo sutia suoraan lisää, arkoihin kohtiin kuten nenään ja poskipäille. Ovat myös miehen suosikkeja, enkä ihmettele. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puikko on näppärä koko perheen tuote. Aurinko helotti yllättävän kuumasti viime viikonloppuna :)

      Poista