perjantai 4. huhtikuuta 2014

LAVERA MEN SensitivMeillä käytetään paljon luonnonkosmetiikkasarja Laveran tuotteita, siis minä ja lapset käytämme. Mieheni on jäänyt tässä asiassa kokonaan unohduksiin. Onneksi Laveralta tuli maaliskuun alussa Prismoihin kolme uutta miesten tuotetta, jotka sopivat herkälle iholle päivittäiseen käyttöön. Mieheni on herkkäihoinen, eikä tykkää käyttää voimakkaita tuoksuja, joten uskon sensitiv-linjan sopivan hänelle kuin nenä päähän. Mieheni ei yleensä halua ottaa kantaa kosmetiikkaan, mutta tähän hän lähti mukaan mielellään - ei tarvinnut pakottaa. Lavera Men Sensitiv 2 in 1 Shower Shampoo suihkushampoo sisältää mietoja sokeri- ja kookostensidejä. Tuote lupaa puhdistaa ihon ja hiukset tehokkaasti. Suihkari tuoksuu nenääni kivan raikkaalta ja vaahtoaa sopivasti. Ehkä mieskin voisi pitää tästä..

Herra Kosmetiikkatesti: 
Puhdasta tuli, joten toimii. Tuoksu ja tuubi ok. 
Voisin ostaa tätä jatkossakin.


Olen itse voiteiden suurkuluttaja, mutta mieheni iho sen sijaan pysyy hyvässä kunnossa erittäin vähäisellä hoitamisella.

 Lavera Men Sensitiv Moisturising Cream -kosteusvoide sopii mielestäni sekä miehelle että naiselle. Allekirjoitan keveyden ja nopean imeytymisen. Voiteen tuoksu on mieto ja raikas. Pumppupulloa on kätevä käyttää. Erittäin hyvä unisex tuote, joka tulee käytettyä viimeiseen pisaraan. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.
 


Lavera Men Sensitiv Deodorant Roll-On riitti pitämään hien hajun poissa koko päivän - nenääni ei haissut hiki. Mieheni työ ei ole fyysistä, hikeä puskee ainoastaan otsalle. Deo on testattu tavallisina arkipäivinä, joihin ei ole liittynyt tavallista kovempaa hikoilua.

Herra Kosmetiikkatesti: 
Tuoksu on ok ja hienhaju pysyy poissa tällä koko päivän. Vaimo ja kissat kehräsivät kainalossa työpäivän jälkeen, joten toimiva tuote. 

Lavera Men Sensitiv Prisma hinnat:
2 in 1 Shower Shampoo 150ml 8,70
Deodorant Roll-On 50ml 10,90
Moisturising Cream 30ml 15,35

 Olisi kiva kuulla, minkälaista kosmetiikkaa muut miehet käyttävät? 
Löytyykö muita herkkäihoisia?


Tuotteet on saatu blogin kautta.

2 kommenttia:

  1. Mun miehellähän on jopa atooppinen iho, jota hoitaa tosi huolellisesti. On tykännyt paljon mm. Kiehl`sin, Melvita ja Nuxen miestentuotteista, mutta nämä Laverat on vielä testaamatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Atooppista ihoa tuskin voi jättää hoitamatta. Miehesi on jo löytänytkin monta mahtavaa sarjaa. Mun mieheni iho on helppo. Ihosta luulisi, että mies on kova hoitamaan ihoaan, mutta kissan viikset.

      Poista