Sivut

maanantai 28. huhtikuuta 2014

PULPE DE VIE Sucré Frappé



Miten rumasta pääsiäisnoidasta kuoriutuu hehkeä vappuprinsessa?
Ehkä ulkoisesi nautittu raikas smoothie voisi auttaa.
 
PULPE DE VIE naamio + kuorinta on kuin raikas smoothie. Tuote sisältää herkullisia ainesosia mm. greippiä, kurkku-uutetta, aprikoosin kiveä, akaasiahunajaa, auringonkukkaöljyä ja sokeria. Elämäniloiset PULPE DE VIE tuotteet ovat Ecocert- ja Cosmebio-sertifioituja. Kaikki ainesosat tulevat Etelä-Ranskasta Provencen alueen tuottajilta. Tuotteet ovat alkoholittomia, ne eivät sisällä eteerisiä öljyjä tai säilöntäaineita. Eläinkokeita ei käytetä.



 

Tuote lupaa iholle viisi kauneushyötyä:

heart Puhdistetut ihohuokoset
heart Raikas ja yhtenäinen ihonväri
heart Sileämpi iho
heart Elvytetyt kasvot
heart Terve, säteilevän kaunis hehku



Käyttöohje:

1. Aine laitetaan puhtaalle + kuivalle iholle 
ja annetaan vaikuttaa 5 minuuttia.

2. Lisätään hieman vettä ja kuoritaan kasvot läpi pyörivin liikkein. Aprikoosinkivi poistaa kuollutta ihosolukkoa ja muita epäpuhtauksia.
  
3. Lisätään vettä vielä lisää. 
Aine muuttuu helposti huuhdeltavaksi maidoksi.


 
Miten smoothie toimi ihollani?

Tässä on tuote minun makuuni. Raikkaan tuoksun ja suhteellisen lyhyen incilistan perusteella tekisi mieli maistaa hunajaista ainetta, mutta en halua heittää pisaraakaan hukkaan. Homma etenee sujuvasti naamiosta kuorintaan. Lopputulos on ihanan pehmeä, heleä ja sileä. Kätevä ja helppo tapa suorittaa ihon viikkohuolto. Tuote maksaa n. 20€ / 75ml, hinta-laatusuhde on erittäin hyvä. Samassa paketissa saa tehokkaan kuorinnan ja kosteuttavan kasvonaamion. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

PULPE DE VIE tuotteita myy Rosalis.


Tuote on saatu kokeiluun blogin kautta.
En hyödy linkityksestä.




12 kommenttia:

  1. MS:n blogista aiemmin lueskelinkin tästä. Kuullostaa jotenkin aivan ihanalta. Hauskan näköistä ainetta. Vaikka en olekaan aivan varma tykkäänkö näistä pakkauksista (söpöt), on nostettava hattua, että jotkut uskaltavat olla hassun hauskan erilaisia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Söpö tuubi pitää sisällään erittäin hyvin toimivan tuotteen. Aine näyttää sammakonkudulta, mutta tuoksu on ihanan raikas :)

      Poista
  2. Oo, vaikuttaa todella kiinnostavalta! Juuri loppui kuorintavuode, joten tämä pääsee kyllä todellakin harkintaan. Tattis!

    VastaaPoista
  3. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla -tuotteet ovat käteviä. En tahdo millään jaksaa odottaa naamioiden vaikutusaikaa, joten kuorinnan yhteyteen on tosi kätevää saada kosteutuskin, vaikka teho voisikin olla parempi sen jälkeen. Houkutteleva tuoksu on vielä plussaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hassua, että ensin laitetaan naamio ja sen jälkeen kuoritaan. Eli tehdään homma ihan väärinpäin. En ole kuitenkaan koskaan saanut aikaan yhtä pehmeää lopputulosta vain yhdellä tuotteella :)

      Poista
  4. Vois olla tuote minunkin makuuni, kaksi samassa! Minä kun en millään malta odotella jotain kymmentä minuuttia tai varttia, olkoon sitten naamalla tai hiuksissa, plaaahhhh....
    Saattaispa vaikka kokeillakin. Kun muistais :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on sama vika eli olen usein liian kiireinen. Tämän tuotteen kanssa aikaa vierähti vain seitsemisen minuuttia :)

      Poista
  5. Onnekseni olen päässyt käyttämään tätä tuotetta, koska voitin sen Beauty Highlights blogin arvonnassa. Tuote on erinomainen! Iho tulee niin pehmoiseksi ja kauniiksi (vaikka en ole enää parikymppinen), tekisi mieli silottaa poskeani koko ajan, eli on hoettava itselleni, että näpit irti :) Itse en normaalisti välitä tuoksuista, mutta tämän tuoksu on todella miellyttävä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olemme samoilla linjoilla! Harvinaisen ihana tuote tuoksua myöten :)

      Poista
  6. Kiva, että sinäkin olet päässyt tutustumaan tähän ihanuuteen :) Tosiaan Pulpe de Vien tuotteista blogissani kirjoittelinkin (postauksen voi halutessaan lukea täällä) ja tämä on kyllä ihanan tuoksuinen ja toimiva tuote!

    VastaaPoista