torstai 17. huhtikuuta 2014

Terre d'Oc Oriental Fig Heleyttävä seerumiRanskalainen ECOCERT-sertifiotu luonnonkosmetiikkasarja Terre d'Oc on perustettu jo vuonna 1995, mutta omaan tietoisuuteeni sarja tuli oikeastaan vasta viime syksynä, jolloin Terre d'Oc BB-voide löytyi Voi Hyvin -lehden topkympistä. Hankintalistallani on nyt myös Terre d'Oc Ripsiväri, joka on saanut osakseen paljon blogimaailman hehkutusta. Tuotteet ovat saaneet inspiraationsa maailman naisten kauneusrituaaleista. Edustettuina ovat Marokko, Intia, Bali, Japani ja Burkina Faso. Terre d'Oc pakkaukset ovat silmiini ihastuttavan erilaisia, viimeisen päälle mietittyjä ja toimivia. Seerumipakkauskin aukeaa kuin ruusunnuppu :)Ensimmäinen käyttämäni Terre d'Oc on ollut Terre d'Oc Oriental Fig Heleyttävä seerumi, joka lupaa kirkastaa, heleyttää ja kosteuttaa ihoa. Yes, siinä olikin sitten kaikki, mitä kuivuuteen taipuvainen sekaihoni näin keväällä kaipaa. Seerumi sisältää mm. viikunaopuntiaöljyä, joka korjaa vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita. Mukana on myös hyaluronihappoa, joka sitoo kosteutta ihoon ja tekee ihon pinnasta tasaisen.

Aloitin testini reilu kuukausi sitten, joten nyt lienee hyvä aika kertoa teille vaikutuksia. Seerumi näyttää mansikkamaidolta ja tuoksuu aavistuksen makealta. Koostumus on ohutta ja hyvin imeytyvää. Olen käyttänyt seerumia aamuin illoin puhtaalle iholle. Maitomainen koostumus sujahtaa ihooni nopeasti jättäen kasvot mukavan pehmeiksi, enkä tarvitse seerumin päälle välttämättä edes hoitovoidetta - paitsi iltaisin.Miltä ihoni näyttää seerumikuurin jälkeen?

Tarkastelin tänään ihoani erityisen tarkalla silmällä. En havainnut siinä sameuden tai kuivuuden merkkejä. Ihoni näytti oikeastaan niin hyvältä, että olisin voinut lähteä kaupungille jopa ilman meikkiä Seerumikuuri on tarjonnut iholleni pehmeyttä ja heleyttä. Pidän 40 euron (30ml) hintalappua edullisena, sillä tämä tuote toimii hyvin.

Terre d'Oc Oriental Fig Heleyttävän seerumin voi ostaa täältä.
Nyt ilmainen toimitus koodilla GHUILH7C

Löytyykö teiltä jo Terre d'Oc luonnonkosmetiikkaa?Terre d'Oc seerumi on saatu testiin blogin kautta.

2 kommenttia:

  1. Terren pakkaukset on niin ihania! Itseltä on kehuttu viikunaseerumi testaamatta, ehkä joskus. ;) Itse olen testannut Terren viikunavoita (ihana), sekä palkittua BB-voidetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisään siis hankintalistalleni vielä ainakin viikunavoin. Upea sarja :)

      Poista