perjantai 25. syyskuuta 2015

CLARINS Pretty day & night - taikaaSyyskokoelmien katsastaminen jatkuu, vuorossa on lempisarjani Clarins, joka lähestyy pimenevää vuodenaikaa mainiolla tavalla. Kokoelman nimi on  Pretty day & night. Rinnakkain kulkee kaksi, päivä- ja iltameikki. Paletista toiseen siirtyminen on tehty helpoksi - kun valo vähenee, on aika ottaa käyttöön iltapaletti. Luovia hyppyjä kahden luomiväripaletin välillä voi toki tehdä, jos siltä tuntuu. Se on jopa suotavaa :) 
 Minulla on useita Clarins Rouge Eclat huulipunia, pidän niiden laadusta erittäin paljon. Puna tuntuu huulilla ihanan kermaiselta ja pigmenttiseltä. Värin lisäksi huulet saavat kosteutta ja punan sanotaan jopa ehkäisevän ryppyjen muodostumista. Kuvassa on syyskokoelman upea Red paprika 22, joka jää valikoimiin. Tämä sävy on mielestäni vahva ja lämmin hienolla tavalla. On myös kiva, että se poikkeaa esim. Lumenen syyskokoelman punista täysin, näin meille jää enemmän vapautta liikkua eri kokoelmien välillä. Otetaan tietysti jokaisesta irti ne parhaat palat, eikös?
 Clarins Pretty Day on viiden hyvin luonnollisen sävyn luomiväripaletti. Sävyt ovat helppoja ja kauniita, aika moni pitää varmasti pehmeistä nudesävyistä päivämeikissä. Mukaan on mahtunut myös kaksi mattasävyä - vaalein ja ruskea, jotka häivyttävät hyvin juonteita ja ryppyjä, siinä missä helmiäiset korostavat. 
Clarins Pretty Night sisältää juhlavia iltasävyjä kuten kultaa, pronssia, violettia ja mustanruskeaa. Sävyt on suunniteltu erottumaan iltavalaistuksessa, niissä on voimaa ja intensiteettiä.
Clarins Ombre Matte Heather 08 on voidemainen luomiväri, se levittyy luomille helposti ja jälki on myös kestävää. Oma nappini kuvassa näyttää violetin ja harmaan sävyn yhdistelmältä, joka on itseasiassa varsin käytettävä sävy. Väri oli koostumukseltaan pigmenttistä ja silkkistä.

Luomivärit ovat lisäksi hoitavia eli mattasävyihin on lisätty jojobaöljyä ja hohtaviin hilppakasvista ja koiranruususta saatuja öljyjä. Ja lisäksi väreissä on tokoferolia, sen antioksidanttisen vaikutuksen vuoksi. Hienoa, että meikkikin voi tehdä iholle hyvää.

Käytän näitä luomiväripaletteja nyt lähes päivittäin,
niissä on taikaa <3

Ihanaa viikonloppua!

Lehdistönäytteitä8 kommenttia:

 1. Mä olen niin onnellinen, että Clarinsilla on tuo Red Paprika, sehän sopii värimaailmaltaan mun ihoon, kun taas Lumenen kokoelmasta ei istu mikään puna, vaikka tykkäänkin niistä sävyistä ja Lupiineja voisin hyvin käyttää, vaikka se ei ole ihanteellinen sävy mulle. ;)

  VastaaPoista
 2. Tuo Pretty Day on ostoslistallani, kiinnostuin kun luin luomivärien sisältävän jojobaa :) Red Paprika kutkuttaisi myös! Clarinsilla kyllä osataan pakkausdesign, nämä ovat kauniita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Clarinsin paletit ovat kauniita myös ulkoasultaan :)

   Poista
 3. Ihanat kuvat! Ja tuo Paprika - wau...

  VastaaPoista