torstai 3. syyskuuta 2015

LivBox Syyskuu
Tiesin jo etukäteen, että Syyskuun LivBox tulee sisältämään kauneusbloggaajien valitsemia juttuja, joten odotin kovasti lähetyksen saapumista. Jos itse saisin päättää mitä boxiin laitetaan, niin valintani osuisi luultavasti johonkin elämän pelastavaan ihonhoitotuotteeseen. Voisin kyllä helposti keksiä niitä koko laatikon täydeltä. 
On hauska nähdä mitä paketista löytyy :)
Muistelen lukeneeni jostain, että paketit vaihtelevat tilaajien kesken. Toivotaan kuitenkin, että kaikki löytävät joukosta myös jotain omaan käyttöön sopivaa tai edes kavereille jaettavaa. Hyräilin tyytyväisenä, kun totuus sisällöstä paljastui. Näissä oli kivaa lepuuttaa silmää <3Boxin parhaat syyskuussa olivat..

DERMALOGICA Daily Microfoliant (13g reilu näytekoko).
Tämä sama purkki on tullut LivBoxista ennenkin, muttei haittaa yhtään, sillä tämä on loistava ihon kirkastaja. Virven lisäksi monen muunkin suosikkituote.

LUMENE Blueberry Kulmien Muotoiluvaha (ovh 8,90-)
Olen ostanut aiemmin tummanruskean version, nyt oli kiva saada tämä vaalea. Hyvä ja helppo tuote, jolla saa ryhtiä kulmakarvoihin. Tämä oli Erikan suosikki.

CLARINS Beauty Flash Balm (reilu näytekoko)
Kasvojen näppärä pikakaunistaja, joka laitetaan puhtaalle iholle ennen meikkivoidetta. Voide heleyttää ihoa ja lisää meikin kestoa. Sama tuubi on tullut LivBoxista ennenkin. 
Maanon suosikki.

 Maria Nila Luminous Colour Masque (ovh 19,60-/250ml)
on 100% vegaaninen hiusnaamio. Tuote on ruotsalainen. Kesän jälkeen minulle on helppoa myydä ajatus silkinpehmeästä ja hyvin ravitusta hiuspehkosta, kun tämä oma näyttää ihan joltain muulta. Tämä on myös Minnan suosikki.


Muut..

CARMEX Classic Huulivoide (ovh 2,45-)
Ehkä minunkin olisi jo syytä tykätä tästä - aivan kuten Sanni. Se edellinenkin LivBox Carmex odottaa korkkamista. Sopii huulille, kynsinauhoille ja vaikka mille :)

TRIND Nail Repair Natural Kynnenvahvistaja (ovh 16,50)
Tainan suosikki, joka jostain syystä on jäänyt minulta aivan ilman huomiota. On ollut LivBoxissa ennenkin, joten löytyy meiltä kaapin perukoilta. 


Mitä piditte tästä? 
Saitteko samat?

 


Olen tilannut LivBoxin omalla rahalla.
En laita esille näytekokojen hintoja.

13 kommenttia:

 1. Ensin ihan vähän plaaaah....vaan kun tutkailin tarkemmin, niin ihan ok. Presiis sama sisältö kuin sinun boxissasi. Tuo Maria Nila on entuudestaan tuntematon (onko se ollut jossain ihan ensimmäisissä boxeissa??), muut oli tuttuja. Lumene ihan finaalissa, mökillä tosin vielä toisessa rippeet, eli käyttöön menee.
  Ainoa mitä vähän manasin oli tuo huulirasva (eks ihan oikeesti mitään muuta keksinyt-tyyliin) vaan kun lukaisin, että käy kynsinauhoille, niin kaivoin edellisenkin esiin ja otin molemmat käyttöön, toisen pistin kassiin ja toinen on tuossa vieressä pöydällä. Jos vaikka viimeinkin sais ruotosessa kunnossa olevat kynsinauhat kondikseen :)
  Taitaa mun tilaus vaan jatkua edelleenkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maailma on täynnä kosmetiikkaa, mutta LivBox toistaa itseään syyskuussa neljällä tuotteella. Onneksi suurin osa on hyviä. Minulle ainoa aivan uusi juttu on Maria Nila hiusnaamio. En muista käyttäneeni sarjaa aikaisemmin. Ja toi Carmex saattaa lähteä kiertoon :)

   Poista
 2. ihan sama paketti tuli mullekin. Ihan ok paketti mut jotain jäi puuttumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä jäit kaipaamaan uusia ennenkokemattomia tuotteita?

   Poista
  2. no itse asiassa vaikka olen ollut tilaaja jo pidempään, niin ainoastaan tuo huulirasva on tullut aiemmin

   Poista
 3. Maria Nilan naamio on sun boxissa ehdottomasti kiinnostavin tuote. Aivan ihan pakkaus! <3

  VastaaPoista
 4. Hieman sekavin ajatuksin katselin laatikkoani. Sain Dermalogicalta pienen puhdistusöljyn, jota kokeilen mielelläni, mutta muista en oikein tiedä. Luulisi että löytyisi jatkuvasti uusia tuotteita, ainakin boxissa uusia esiteltäväksi. Lumenen kulmavaha on omakin suosikkini ja melko vasta uusittu, Clarins on myös jatkuvassa käytössä, Carmex ja Trind myös tuttuja. Hiusnaamion annan siskolleni.

  Ja silti tykkään LivBoxista kovasti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hämmentävä uusintahan tämä oli. Onneksi Minnan hiusnaamio pelasti tilanteen :)

   Poista
 5. Kyllähän tuo kivalta näyttää. Ottaisin ;)

  VastaaPoista
 6. Minä sain toisen boxin, ja tykkäsin kyllä boxista :)
  http://maikinkotona.blogspot.fi/2015/09/livbox-syyskuu-2015.html

  VastaaPoista