maanantai 14. syyskuuta 2015

Lumene New NeutralsSyyskuussa on kauppoihin tullut uusi Lumene New Neutrals syyskokoelma, joka sisältää neljä huulipunaa, neljä kynsilakkaa ja kaksi luomiväriduoa. Sävyt on suunniteltu sopimaan päiväkäyttöön, joten ne eivät takuulla jää kaappiin pölyttymään. Omaan silmääni sävyt vaikuttavat aivan ihanilta ja ajankohtaan täydellisesti sopivilta. Ne sopivat myös kauniisti yhteen.
Lumene Wild Rose huulipunat ovat kermaisia ja pigmenttisiä, ne eivät kuivata huulia. Välitöntä ihastusta herätti erityisesti kaksi - 89 Kuunvalo ja 13 Kanerva. Nämä on kiva ottaa ihan tavallista työpäivää piristämään. Hyväolo ja jaksaminen voi olla joskus kiinni yhdestä huulipunahylsystä - ainakin minulla. Sävyt 18 Lupiineja ja 70 Kuulaus ovat myös hyvin kauniita ja onnistuneita sävyjä.
Syksyn uudet kynsilakat toistavat hienosti syysmetsän upeita sävyjä. 189 Samattiyö ja 118 Syysluumu ovat mattasävyjä ja 113 Ruusupuu ja 170 Tummaa viiniä antavat kynsille kauniin kiiltävän lopputuloksen. Lakat ovat pigmenttisiä ja nopeasti kuivuvia.
Lumene Blueberry Long-Wear Duet luomivärit ovat luonteeltaan hyvin hillittyjä ja arkimeikkiin sopivia. Vaalean ja tumman sävyn liitto toimii yleensä meikissä hyvin - korostus ja varjostus kätevästi samassa paletissa.

Lumene syksy näyttää kivalta.
Vai mitä?Hinnat:
 Huulipunat 10,90-
Kynsilakat 5,90-
Luomivärit 11,90-Lehdistönäytteitä

12 kommenttia:

 1. Huulipunat näyttävät kauniin syksyisiltä, voisin ostaa vaikka kaikki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvoin näkee näin onnistuneita sävyjä. Tykkään <3

   Poista
 2. Että tykkään Lumenesta ja kausikokoelmat ovat aina aivan ihastuttavia. Sainpa nähdä jo tulevan joulun lakat Polhem showroomilla ja oih että ne ovat aivan mielettömiä. <3

  Kivaa viikkoa Ninni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sama meno jatkuu myös jouluna :). Kiitos kuuluu loistavan värisilmän omaavalle suunnittelijalle tai parille. Hyvä <3

   Poista
 3. Huulipunat ja lakat on kyllä tosi nättejä. :)

  VastaaPoista
 4. Niin näyttää :) Jopa minäkin voisin kotiuttaa muutaman sävyn! Muksaa viikkoa sulle Ninni <3

  VastaaPoista
 5. Mä olen niin tykästynyt noihin Lumenen huulipuniin, etten voi itsekään uskoa miten paljon niistä tykkään :) Lakat on olleet suosikkeja jo pidempään, mutta miten nuo punat onkin jääneet huomioimatta. Pakko avautua tästä blogissakin - olen niin myyty! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä aihe blogiin. Eihän näitä voi kun rakastaa <3

   Poista
 6. Oi joi - huulipunafriikki vain huokailee noita ihanuuksia!
  Ja toden totta - se huulipuna saattaa joskus pelastaa päivän;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä.. huulipunat ovat suurin heikkouteni :)

   Poista