Sivut

keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Life is nowOn aina hienoa löytää edullinen tuoksusarja, joka suorastaan tanssii iloisesti nenässä ja saa hymyileään. Elämää hetkessä <3

Mexx Life is now tuoksut ovat luonteeltaan kukkaishedelmäisiä, ne ovat mielestäni hyvin raikkaita ja helposti lähestyttäviä. Itse ihastuin erityisesti miesten tuoksuun, joka on hyvällä tavalla mausteinen, hauska ja pirteä. 
MEXX Life is now for her alkutuoksu on kuin mehukas hedelmäkori, jonka sisällön muodostavat päärynä, guava ja appelsiini. Sydäntuoksu on kauniin kukkainen, siitä löytyy iiriksen juuri, jasmiini ja valkoinen lilja. Lämpimän lopputuoksun takana on vanilija, seetripuu ja myski. 

Tämä on kiva ja helppo tuoksu pullon ulkoasua myöten, sopii arkeen ja juhlaan. Tuoksussa on jotain hyvin tuttua, mutta en keksi mikä se on. Tuoksumuisto saa kuitenkin aikaan lämpimän tunteen, johon on hyvä pysähtyä. Life is now for her lähestyy ympäröivää maailmaa pehmeästi, sopivalla intensiteetillä. Tuoksu kestää iholla tunteja.
MEXX Life is now for him avautuu mehukkaasti omenalla ja ananaksella. Alussa on mukana myös kardemumma ja bergamotti. Sydäntuoksussa on freesiaa ja laventelia, pohjalla lepää santelipuu ja patsuli.


Ulkona on aurinkoista,
joten tänään on hyvä päivä elää hetkessä.
Ihanaa päivää kaikille <3Hinnat:
Mexx Life is Now Women 30 ml EdT 29,90€
Mexx Life is Now Men 30 ml EdT 22,90€
Lehdistönäyte.

6 kommenttia:

 1. Aika kivat simppelit pakkaukset. :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa ihanan herkullisilta tuoksuilta.

  VastaaPoista
 3. Kivat pullot ja tuoksutkin kuulostaa sellaisilta että minäkin tykkäisin. :) On ollutkin miljuuna vuotta sitten Mexin tuoksu ja se oli hyvä!

  Kivaa viikkoa <3

  VastaaPoista