Sivut

sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Tummat silmänaluset, punainen nenä ja paljon muuta salattavaaOlen aina rakastanut värejä. Kesäinen kukkapenkki, syysruska ja revontulet ovat kauniita. On kuitenkin yksi paikka, jonka värikirjo saa minut voimaan pahoin. Palataanpa takaisin maanantaiaamuun, jolloin kasvoni olivat harmaat ja sameat. Väripilkkuina eivät olleet ruusuposket, vaan tummanpuhuvat silmänaluset ja punainen nenä. Flunssa teki tuloaan. Muistan vielä myös aamun, jolloin ohimoltani löytyi ensin sininen mustelma, joka myöhemmin muuttui vielä keltaiseksi, ennen kuin se oli valmis katoamaan. Siinä riitti ihmettelemistä pitkäksi aikaa. Kaulallani on ollut myös viikkoja punainen leikkausarpiElämänjälkiä iholla, joita ei todellakaan haluaisi näyttää koko maailmalle.
Thebos nettikaupan Blush Professional 15 Colour Concealer paletti ilahduttaa elämän murjomaa. Siitä löytyy sävyjä joka lähtöön ja vaivaan. On mm. vihreä peittämään punaisuutta, valoväri korostamaan ja monta tummaa häivyttämään. Edullisen alle 20 euron paletin laatu on yllättävän hyvä, pigmenttiä löytyy. Väri levittyy kasvoille kauniisti ja helposti jopa ihan sormilla. Väri ei ole liian kuivaa ja ryppyjä korostavaa. 
Olen käyttänyt paljon Joe Blascon peitevärejä, ne ovat kyllä laadukkaita, mutta myös kalliita. Saman hyödyn saadakseen pitää ostaa monta nappia, eikä kuitenkaan kotoa löydy sitä oikeaa sävyä, kun ongelmia ilmenee.

Minulle tarjottiin tätä palettia testiin blogin kautta. En aluksi ajatellut lähteä edes kokeilemaan. Eihän näin halpa voi olla laadukas? Olin väärässä, sillä tämän hinta-laatusuhde on mitä mainioin. Voin suositella.  
Thebos antaa vielä syyskuun loppuun -10% alennuksen  
koodilla blush10.

 
Mitä peitevärejä te käytätte?
Riittääkö yksi sävy?

4 kommenttia:

 1. Mielenkiintoista. Mielenkiinto herää aina kun puhutaan tummien silmänalusten peittämisestä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysin paletista lääkkeen siihen vaivaan. Ehkä ensi maanantai on himpun verran parempi :)

   Poista
 2. Olen himoinnut juuri tuollaista peitevoidepalettia, jossa olisi useampi sävy. Minulla oli yhdessä vaiheessa Goshin kolmen sävyn peiteväri, johon kuului tumma sekä vaalea peitevoide sekä valoväri, mutta paletti osoittautui huonolaatuiseksi. Huomasin muuten äskettäin, että myös Dermosilin uutuuksissa on kolmen sävyn peiteväri, jonka mukana tulee pieni sivellin, sekin kiinnostaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dermosil vaikuttaa kiinnostavalta. Täytyy katsastaa sekin. Kiitos vinkistä :)

   Poista