torstai 17. syyskuuta 2015

MADARA Nokkonen Daily DefenceJos pidit Madaran Pihlaja DD-voiteesta, saatat ihastua uuteen vielä enemmän - ainakin minulle kävi niin. MADARA Nokkonen Daily Defence on suunniteltu herkkää ja kuivaa ihoa ajatellen. Nokkosen hyvät mm. ihoärsytystä rauhoittavat ominaisuudet yhdistettynä ravitsevan sheavoin pehmeyteen, takaavat täydellisen ihonautinnon. Voidetta voi käyttää luovasti mm. kasvoille, vartalolle, huuliin.. vain mielikuvitus on rajana. Tuubista voi löytää Noora Shinglerin signeerauksen merkkinä siitä, että hän on ollut mukana voiteen suunnittelutyössä.
Voide on koostumukseltaan täyteläistä, se imeytyy ihoon hitaasti ja jättää kivan mattapinnan. Käytän voidetta kasvoilleni iltaisin, kun ihoni tuntuu erityisen kuivalta. Ihotuntuma on kivan pehmeä, ja hyvä tunne iholla pysyy aamuun saakka. Tuubin puoleen voi toki kääntyä myös aamulla (tai monta kertaa päivässä), jos hidas imeytyminen ei tuo liikaa haastetta meikkiin. Napsukorkkinen tuubi on käytössä näppärä ja siisti, voidetta ei mene hukkaan. Voide on lähes tuoksuton.
Madara Hoitava Nokkossuihke on ihoa rauhoittava ja kosteuttava koko perheen tuote, joka on itseasiassa niin ihana, että ajattelin pitää sen ihan itse. Viileä suihke tuntuu hyvältä erityisesti puhtaalla iholla, aloe veran pehmentävä vaikutus hellii pintakuivaa ja herkkää ihoani - upea tunne <3. Pika-apu pintakuivalle iholle, varsinkin jos levittää päälle vielä Nokkosvoiteen. Suihkeen tuoksu on miedosti makea.

 Olen taas tilanteessa, jossa piilottelen jotain muulta perheeltä. Kuivaihoiset lapseni hukkaisivat DD-tuubin muutamassa illassa vartalovoiteena, kun taas itse ajattelin käyttää sen yövoiteena. Onneksi minulla on tarjota heillekin jotain kivaa - vähän isommissa pulloissa. Palaan asiaan hetken päästä.

Madaran tuotteet ovat vegaaneja, eläinkokeettomia ja Natural Ecosert sertifioituja. Niitä on jo myynnissä monessa kaupassa. Edullisimmin nämä löytää luultavasti Hyvinvoinnin Tavaratalosta, jossa on kaikki tuotteet tällä hetkellä -15%.


Käytättekö ihonhoidossa Madaraa?
Lehdistönäytteitä.

8 kommenttia:

 1. Tuo nokkossuihke kuulostaa ihanalta! Pitää käydä ehdottomasti jossain sitä testaamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä. Tuntuu iholla hyvältä ja tuoksukin on kohdallaan :)

   Poista
 2. Madaran seerumit on ihania, samoin pihlaja käsivoiteena, mutta muista en oo jostain syystä kovasti innostunut. Periaatteessa kaikki kohdillaan, mutta sitten joku puuttuu. :D Nokkossuihke on kyllä niin kiinnostava, että sen aion ostaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osa tuotteista tuoksuu liian voimakkaalle, joten en halua niitä käyttää. Mutta miedot Nokkostuotteet ovat kyllä hyviä tuoksua myöten. Suihke on kiva :)

   Poista
 3. Voi mulla on nämä molemmat ja TYKKÄÄN.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Maiju. Nämä on kyllä aika ihania <3

   Poista
 4. Tuosta kosteussuihkeesta eritoten haaveilen :) Kerran näitä nopeasti tuoksuttelin ja oi, se tuoksu oli todella hyvä!

  VastaaPoista