sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Aurinkovoide Eucerin Kids Sun Lotion 50+


Näin Eucerin mainostaa aurinkovoidetta:

Kids Sun Lotion SPF 50

Aurinkosuojavoide lasten herkälle iholle. Ihoystävällisyys todistettu kliinisesti. Erittäin korkean UVA- ja UVB-suojan lisäksi tuote sisältää kasviperäistä ainetta licochalconea, joka on peräisin lakritsinjuuresta ja joka vahvistaa ihon omaa suojaa auringon haittoja vastaan. Erittäin vedenkestävä, hajusteeton ja väriaineeton. Helppo levittää.
Koko: 150 ml. 

Testi

Nelihenkinen perheemme testasi  Eucerin Sun Lotion 50+ voidetta toukokuussa Turkissa. Halusin ostaa voiteen, joka on sopiva sekä lapsille että aikuisille. Kolmella meistä on vaalea, helposti palava ja huonosti ruskettuva iho (ihotyyppi II). Ja yhdellä on helposti ruskettuva iho, joka ei yleensä pala helposti auringossa (ihotyyppi III).

Laitoimme voiteen noin 15min ennen uima-altaalle menoa, jotta voide ehtii imeytyä kunnolla. Voide levittyi helposti. Tuoksu ja koostumus olivat miellyttävät. Voide kesti iholla hyvin vauhdikkaista vesileikeistä huolimatta.  Kukaan meistä ei palanut. Samaan aikaan näin altaalla todella pahasti palaneita lomailijoita. Lisäsimme voidetta pari kertaa päivän aikana. Voide ei tahrinut vaatteita.

Uskomaton asia oli se, että rusketuimme kaikki kauniisti palamatta, vaikka suojakerroin oli 50+. Suojakerroin 50+ oli siis juuri sopiva ja oikea valinta Turkin aurinkoon.

Erittäin positiivista tuotteessa on se, että se sopii herkälle iholle, lapsille ja allergisille. Ei sisällä hajusteita, väriaineita tai parabeeneja. Ostan varmasti tämän aurinkovoiteen vielä uudelleen.

Löysin Eucerinin sivuilta kivan testin, jolla voi kätevästi löytää omalle ihotyypille sopivan aurinkovoiteen. Kannataa kokeilla.
http://www.myeucerin.fi/sun/
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti