Sivut

maanantai 4. kesäkuuta 2012

Max Factor Pan Stik - edullinen suosikki

Ostin ensimmäisen "Max Factor pan stik" meikkivoidepuikkoni hyvin kauan sitten. Se taisi olla joskus 1990-luvulla. Puikko kuului meikkipussini suosikkeihin muutaman vuoden ajan, kunnes se unohtui. Pari vuotta sitten ostin vielä yhden puikon kokeeksi.  Nyt se kuuluu vakiovarusteisiini. 

MF Pan Stik on hinta-laatusuhteeltaan loistava. Se pärjää hienosti kilpailussa kalliiden kiinteiden meikkivoiteiden  kanssa. Puikon peittokyky on erittäin hyvä. Sitä on helppo kuljettaa mukana ja lisätä aina tarvittaessa. Pan stik tasoittaa ihon värivirheet nopeasti. Puikko on riittoisa.

Minä levitän meikkivoidetta sormin. Näin sitä tulee sopiva määrä. Jos voiteen laittaa suoraan puikosta kasvoille, lopputulos on liian paksu. Käytän sävyä "12 true beige". Tämä sävy sopii hyvin vaalealle suomalaiselle iholle. Laitan MF Pan stik meikkivoidetta vain ihonkohtiin, jotka vaativat enemmän peittävyyttä (esim. nenänpielet, ihon värin epätasaisuudet). Tuotetta myy mm. Anttila.

Max Factor Pan Stik on myynnissä mm. täällä


3 kommenttia:

 1. Onko tuo sävy True beige oranssiin menevään, vai taittaako keltaiseen? Moneen tuotteeseen oon joutunu pettymään, kun on niin oranssia tavaraa :|

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omasta mielestäni ei taita oranssiin, mutta kokeile testeriä omalle ihollesi. Aika hyvä sävy ainakin mulle :)

   Poista
 2. Ei ole yhtä hyvää koostumukseltaan kuin enne muinoin 80-luvulla. Silloin peittävyys paljon parempaa ja aine kuivempaa puikossa. Liian ohutta peittävyydeltä nykyään ja rasvaista.

  VastaaPoista