perjantai 29. kesäkuuta 2012

LA ROCHE-POSAY Anthelios aurinkosuojapuikko SPF50+


Ominaisuudet

Helposti levittyvä suojatuote herkästi palaville ihoalueille, kuten poskipäiden, nenän ja korvien iholle sekä huulille. Sopii hyvin myös silmänympärysalueelle. Tuotteessa olevan UVA-suojan määrä on selkeästi korkeampi, kuin mitä EU-komission suositus edellyttää. Hajusteeton, parabeeniton ja vedenkestävä. Levitetään runsas kerros suojattavalle ihoalueelle ennen auringolle altistumista ja lisätään säännöllisin väliajoin.

Testini

Testasimme neljän hengen testiryhmällä ( 2 aikuista + 2 lasta) Antihelios aurinkosuojapuikkoa toukokuussa Turkin kuuman auringon alla. Halusin ostaa helppokäyttöisen ja korkealla suojakertoimella varustetun tuotteen herkästi palaville ihoalueille.

Antihelius aurinkosuojapuikko vastasi loistavasti odotuksiani. Se oli helppo ottaa mukaan ja tuotetta oli vaivatonta levittää ja lisätä poskipäille, korviin sekä nenän päälle. Tuotteen vedenkestävyys oli todella tarkeää. Myös hajustettomuus ja parabeenittomuus olivat positiivisia asioita. Kukaan meistä ei palanut kuumassa auringossa. La Roche-Posay piti sen minkä lupasi eli antoi erittäin hyvän suojan aurinkoa vastaan ja rusketuimme kauniisti palamatta. Voin suositella tuotetta kaikille.

Linkistä näet kaikki La Roche-Posay aurinkotuotteet
http://www.laroche-posay.fi/tuotteet-hoidot/Anthelios/Iho-ja-aurinko-r209.aspx

4 kommenttia:

 1. Tulin tutustumaan blogiisi - sait minusta lukijan ainakin.
  Laitanpa linkin listaani :)

  VastaaPoista
 2. Lämpimästi tervetuloa lukijaksi Ainosofia!

  VastaaPoista
 3. Ninni, mistä ostit tämän tuotteen? Ollaan lähdössä reissuun ja olisi tosi kiva ostaa sitä.

  VastaaPoista
 4. Ostin tämän Yliopiston Apteekista Tampereelta. Tuote on todella hyvä.

  VastaaPoista