tiistai 26. kesäkuuta 2012

DECUBAL FACE VITAL CREME kasvovoide


Sain testattavaksi Decubal Face Vital Creme - kasvovoiteen. Otin mielelläni tarjouksen vastaan, koska minulla on erittäin positiivinen kuva Decubal tuoteperheestä.

Valmistajan kuvaus ja suosittelu:

Elvyttävä ja tehokosteuttava kasvovoide kuivalle ja vaativalle iholle. Se sisältää keramideja, vapaita rasvahappoja ja kolesterolia, jotka ovat ihon omia rasva-aineita. Ne auttavat palauttamaan ihon normaalin kosteustasapainon tehden siitä kimmoisan ja hyvin hoidetun näköisen. Voiteen B3-vitamiini (niasiini) nopeuttaa ihon solujen uudistumista. Face Vital lievittää ihon punoitusta, kutinaa ja hilseilyä sekä poistaa kireyden tunteen.

Suositellaan:
 • Kuivan ja vaativan ihon päivävoiteeksi
 • Pintakuivalle ja sekaiholle myös yövoiteeksi
 • Meikinalusvoiteeksi
 • Silmänympärysvoiteeksi erittäin ohuelti (ei luomen liikkuvalle osalle)
 • Miehille parranajon jälkeen
 • Lääkkeellisten aknehoitojen yhteydessä korjaamaan ihon kosteustasapainoa
 • Kasvojen kevyeksi tehokosteuttajaksi kesäisin
Pakkauskoko: 50 ml
pH-arvo: 5
Rasvapitoisuus: 18%

Kosmetiikkatestini:

Minulla on kuiva ja herkkä ihotyyppi. Käytän päivävoidetta aamuisin ja yövoidetta iltaisin. Silti ihossani on joskus kuivia läikkiä. Ihoni reagoi myös nopeasti väärään voidevalintaan. En myöskään pidä voimaakkasti tuoksuvista kasvovoiteista.

Decubal Face Vital Creme pumppupullo oli helppokäyttöinen ja hygieeninen, joten voiteen pakkaustapa saa kiitosta. Kiitettävää on myös voiteen tuoksuttomuus. Voide on rakenteeltaan helposti ihoon imeytyvä. Ihoni pinnalle ei jäänyt rasvaista kerrosta. Erittäin hyvä meikinalusvoiteena. Kasvojeni iho jäi miellyttävän pehmeäksi ja hoidetuksi. Kohtuuhintainen - 14e Verkkoapteekissa.
Erittäin korkealaatuinen kasvovoide, jota voin suositella kuivalle ja herkälle iholle.  Kiitettävää on myös se, että Face Vital kasvovoide on hajusteeton sekä väri- ja säilöntäaineeton.

http://www.decubal.fi/etusivu/

2 kommenttia:

 1. Hei! Hyvä muistutus apteekin tuotteista! Täytyy kokeilla tätä yövoiteeksi.

  VastaaPoista
 2. Kokeile ihmeessä. Iholle tekee hyvää kokeilla joskus uusia tuotteita.

  VastaaPoista