perjantai 8. kesäkuuta 2012

Lumene Hydrating Touch Moisture replenishing cream cleanser


Lumene mainostaa tuoteeta näin:

Kosteutettu, puhdas iho! Ultra-pehmeä voidemainen puhdistustuote poistaa meikin, lian ja epäpuhtaudet iholta ylellisen hemmottelevalla ja täyteläisellä koostumuksellaan. Suomalainen ruusunmarjan siemenöljy kosteuttaa ihoa puhdistuksen yhteydessä. Naisellisen raikas tuoksu. Lopputuloksena puhdas, sametinpehmeä ja tasapainoinen iho. Täydellinen tuote kasvo-, silmä ja huulimeikin poistoon.
Sopii erinomaisesti normaalista kuivaan ihoon jopa erittäin kuivalle sekä aikuiselle iholle. Sisältää yli 80% luonnon raaka-aineita. Parabeeniton koostumus. 150 ml.

Testi:

Olen käyttänyt tuotetta kasvojen puhdistukseen iltaisin noin kahden kuukauden ajan. Hieron puhdistusvoiteen kasvoilleni (myös silmien alueelle) ja huuhtelen voiteen runsaalla vedellä. Lopuksi pyyhin kasvot kasvovedellä (Herbina ruusukasvovesi).

Lumene Moisture Replenishing Cream Cleanser poistaa meikin kasvoista ja silmistä helposti kevyellä hieronnalla. Puhdistusvoiteen tuoksu on hyvin mieto ja raikas, joten sitä on mukava käyttää. Tuote pitää lupauksensa, sillä iho jää miellyttäväksi, ihon pinta tuntuu pehmeältä. Ihoni on rakenteeltaan kuiva, joten kosteutusta todella tarvitaan. Tuote ei ärsytä silmiä.

Positiivinen yllätys oli se, että tuote sisältää yli 80% luonnon raaka-aineita. Ruusunmarjan siemenöljy näyttää toimivan hyvin ihon kosteutuksessa.

Seuraavana hankintalistalla on saman sarjan kasvovesi Lumene Hydrating Touch  Moisture Replenishing Toner.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti