lauantai 23. kesäkuuta 2012

Testissä Cuccio Naturale hunajamaito kynsinauhaöljy 15ml


Ihanat kynnet- nettikauppa lähetti minulle testattavaksi tuotteen, joka minulta kokonaan puuttui. Tuote tuli siis tarpeeseen. Valitsin testiini kolmesta vaihtoehdosta Cuccio hunajamaito kynsinauhaöljyn.

Cuccio Naturale

Kalifornialainen Cuccio Naturalé tuoteperhe on kehitetty koko vartalon kauneutta ja hyvinvointia ajatellen.
Cuccio Naturalé tuotteet ovat käytössä lukuisissa kuuluisimmista kylpylöistä ja Spa-hoitoloissa ympäri maailman. Pitkälle kehitetyissä koostumuksissa yhdistyvät tieteen ja luonnon parhaimmat puolet, näin aikaansaaden ainutlaatuisen tuoteperheen.
 
Cuccio kynsinauhaöljy ravitsee, kosteuttaa ja suojaa kynsinauhoja ja kynsiä. Sisältää luonnollisia öljyjä maidosta ja hunajasta, sekä yhdistelmän vitamiineja. Käytännöllinen pipettipullo, josta on helppo annostella ja joka pysyy hygieenisenä. Cuccio Naturalén tuotteita ei ole testattu eläimillä. 


Testi:
Hieroin tipan öljyä kynsinauhoihini pyörivin liikkein. Tuote sopii hyvin kaikille kynsinauhoille, joten hieroin sitä myös varpaisiini. Ensi vaikutelma kynsinauhaöljystä oli positiivinen. Öljy tuoksui aivan ihanalle. Lasipipettiä oli helppo käyttää. Sormet eivät jääneet öljyisiksi, vaan öljy imeytyi hyvin kuiviin kynsinauhoihini. Valmistajan ohjeen mukaan 3-4 käyttökertaa viikossa riittää.

Tämä tuote sopii kynsinauhojen tehohoidoksi. Kynnen kasvu alkaa juuresta, joten hieronta kynsinauhaöljyllä vahvistaa kynttä juuresta alkaen. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa. Säännöllisen käytön tuloksena on vahvemmat ja kauniit kynnet, sekä kynsinauhat. Miten olen voinut hoitaa kynsiäni ilman näin loistavaa tuotetta? Suosittelen kaikille.

Voit ostaa kynsinauhaöljyn täältä..
http://www.ihanatkynnet.fi/cuccio-hunajamaito-kynsinauhaoljy-15ml-p-1924.html


Löysin Ihanat kynnet - nettikaupasta myös kivoja kesäisiä tarroja kynsien koristeeksi. Tässä muutama malliksi..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti