Sivut

sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

9 pikku-söpöläistä :)


Kun kuulin ensimmäistä kertaa Crabtree & Evelyn käsivoiteista, en arvannut että ne muodostuisivat minulle suorastaan pakkomielteeksi. C&E käsivoide oli PAKKO saada. Oli myös päivänselvää, etten voisi käydä tutustumassa voiteisiin ennen ostopäätöstäSillä suomalaisia jälleenmyyjiä on hyvin vähän ja ne sijaitsevat hankalan matkan päässä. Esteet on kuitenkin tehty voitettaviksi :)


Päädyin ostoksille Britti-nettikauppaan. Ilmassa väreili valinnan vaikeutta, joten päätin tilata kolme kauniisti pakattua settiä. Ja voi tytöt, mitä ihanuuksia posti toikaan minulle. Yhdeksän pikku-söpöläistä muutti meille :)

Ensimmäinen pakkaus kätki sisäänsä avocado-, appelsiini- ja granaattiomena-käsivoiteen. Siskokset lepäävät kauniisti vierekkäin suloisessa pakkauksessa.


Toiset kolme lepäävät punaisella sydänpedillä. Kauniit pakkaukset ja tuubit ovat ilo silmälle. Pakkaus on myös kiva lahja. Yksi pakkaus pääseekin ilahduttamaan ystävääni :)


Ja tämä kolmas pakkaus pääsi heti käyttöön. Testasin heti saman päivän aikana laventelin, ruusuveden ja syreenin. Se päivä oli hymyntäyteinen :D

Käsivoiteiden tuoksu on aito ja sopivan mieto. Syreenin kohdalla olin varma, että kevät on jo saapunut ja syreenimme kukkii. Täyteläiset voiteet imeytyvät nopeasti, ne suorastaan katoavat. Jälkitunne on pehmeä. Voiteiden inci on pitkä, mutta kolme pääraaka-ainetta ovat macadamiansiemenöljy, urea ja sheavoi. 

On mukavaa herkutella monella ihanalla tuoksulla. Monta pientä tuubia sopiikin minulle paljon paremmin kuin yksi iso. Laadullisesti nämä ovat erittäin hyviä. Mutta suosikkini Lavera Appelsiini-Tyrni käsivoide ei häviä näille yhtään. Lue kirjoitukseni Täydellisen käsivoiteen metsästys. Siinä Keyword:Love -blogin Jonna vinkkasi C&E käsivoiteet minulle. Karkkipäivä -blogin Sannikin on hehkuttanut C&E käsivoiteita. Sanni oli selvittänyt myös voiteiden raaka-aineet, joten käy lukemassa hänen kirjoituksensa täältä.

Ostin Grabtree & Evelyn käsivoiteet www.escentual.com nettikaupasta. Ne maksoivat n. 15 euroa paketti. Postikulut olivat n. 4e. Paketti tuli reilussa viikossa hyvin pakattuna perille. Jos tilaa C&E tuotteita yli 35 punnalla, saa kaupanpäälle sievän pussukan. 




Suomalaiset jälleenmyyjät löydät tästä.

Oletteko jo törmänneet C & E käsivoiteisiin?


15 kommenttia:

  1. ompas muuten harvinaisen kauniita pakkauksia tosiaankin..siis noistahan tulee hyvälle tuulelle jo ihan pelkkää kuorta katellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauniit pahvipakkaukset ovat vahvaa tekoa, joten ne eivät päädy roskiin vaan käyttöön. Niihin voi pakata salaisia rakkauskirjeitä, postikortteja tai vaikkapa nappeja :)

      Poista
  2. Hei, tosi kiva, että tykkäsit! Juuri nuo paketit ovat niin ihania. Pakkauksissa on sellaista vanhanajan romantiikkaa. :) Kiva, että sinullakin toimi toimitus nopeaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu.. tykkäsin :).

      Hyvin palveleva nettikauppa, jota voin suositella myös muille. Siellä on muuten ihan liiiikaa kaikkea ihanaa.

      Poista
  3. No niin! Nyt se kume iski! Kiitosta vaan ! Iavan älyttömän ihania puteloita! Voiko noita edes puristella? Auttaako kuivia käsiä pelkkä katselu ja hypistely :))))))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika monta kirjoitusvirhettä! Puhelimella kirjoitin enkä oikolukenut ... Olen ihan selvistäpäin vaikkei siltä näyttänytkään ;))

      Poista
    2. Kirjoitusvirheet ei haittaa yhtään, ne ovat suorastaan harrastukseni ;). Tuubeja voi ja kannattaa puristella. On erittäin vaikeaa pysyä niistä erossa. Liian ihania, kauniita ja tuoksuvia :)

      Poista
  4. Ovatpa kauniita! Kädet alkoi heti vaatia kosteutta. Ihana että saa monta tuoksua yhdessä paketissa, niin ei kyllästy. Menen heti tutkimaan putiikkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis ulkoasu houkuttelee ostamaan. Onneksi myös tuubin sisältä paljastuu laadukas käsivoide. Ihania kukkaistuoksuja :)

      Poista
  5. Nää kuulostaa ja näyttää kyllä niiiin ihanilta <3

    VastaaPoista
  6. En ole uskaltanut vielä tilailla ulkomailta mitään, miten hoidat maksut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maksan luottokortilla. Tilaaminen on suorastaan liian helppoa. Jos tilaat Briteistä, mitään tullirajoja tai ylimääräisiä maksuja ei ole.

      Poista
  7. Ihania söpöläisiä :) En ole vielä törmännyt näihin, mutta jos törmään varmasti nappaan matkaani !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näihin on aika vaikea törmätä meillä Suomessa. Onneksi on nettikaupat :)

      Poista