Sivut

torstai 25. huhtikuuta 2013

Raikas henkäys kainalossa


Born To Bio Deodorantti Inkivääri - Organic Frozen Ginger lähti mukaani Tampereen Ruohonjuuren muuttomyynnistä tammikuussaPullon värikäs ulkoasu sopi hyvin tammikuun pakkasiin. Olin jo pitkään halunnut löytää raikkaan ja luonnollisen deodorantin.

Ranskalaisille Born to Bio-tuotteille on myönnetty Ecocert- ja Cosmebio-merkit. Nämä luonnonkosmetiikan sertifikaatit takaavat etteivät tuotteet sisällä silikoneja, mineraaliöljyjä, keinotekoisia väriaineita, synteettisiä tuoksuja, eläinperäisiä raaka-aineita, parabeeneja, geenimanipuloituja aineita eikä niitä ole testattu eläinkokein.



Deodorantti tuoksuu super-raikkaalle. Se sisältää mm. minttua ja rauhoittavaa salviankukkavettä. 75ml pullo on suuri, se kestää pitkään. Parin kuukauden käytön jälkeen pullo ei osoita loppumisen merkkejä. Tuote ei tahraa vaatteita, vaikka kuivumista saakin hetken odotella. Se ei sisällä etyylialkoholia eikä alumiinia. Sopii hyvin herkälle iholle.

Deodorantti pitää hienhajun poissa koko työpäivän. Se ei petä minua edes kotimatkallani ruuhkabussissa. Tuotteen luomulaatuiset kukkaisvedet ja luonnolliset tuoksut hoitavat hommansa erittäin hyvin. Born To Bio deodorantit vetävät minua puoleensa varmasti jatkossakin :)

INCI Aqua (Water), Pseudotsuga Menziesii Water*, Salvia Officinalis (Sage) Water*, Glycerin, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Lauroyl Lysine, Mentha Arvensis Leaf Oil*, Zingiber Officinale (Ginger) Root Oil*, Bambusa Arundinacea Stem Extract, Cedrus Atlantica Bark Oil*, Dehydroacetic Acid, Cupressus Sempervirens Oil*, Cymbopogon Martini Oil*, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil*, Geraniol, Limonene, Citral, Linalool, Farnesol. (* organic farmin)

Hinta?
Born To Bio deodorantti maksaa noin 8e. Hinta-laatusuhde on loistava :)

Mistä?
Mm. Ruohonjuuren nettikaupasta, jonne pääset tästä. Ruohonjuuren myymälät löydät tästä ja FB-sivut tästä

Täältä löydät kaikki mahtavat Born To Bio tuotteet.

 Onko Born To Bio teille tuttu?

14 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihanalle ja lupaavalle! :)
    Oletko kokeillut muita luonnonkosmetiikan dödöjä ja miten ne ovat sulla toimineet?
    Itse testailin jokin aika sitten (http://prettyecoistic.blogspot.fi/2012/01/ekodeot.html) muutamia merkkejä ja jotenkin musta mikään ei oikein pitänyt kunnolla. En tiedä hikoilenko ja haisenko jotenkin erityisen paljon :D vai onko nuo vaan heikompia, ja oisko esim. tämä Born to Bio vähän tehokkaampi? Olis niin mukava, jos löytyis tarpeeksi hyvä dödö luonnonkosmetiikan puolelta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Riina,

      Tämä oli ensimmäinen luonnonkosmetiikan dödö, jota olen kokeillut. Olen ollut hyvin skeptinen niiden toimivuuden suhteen. Erittäin halpa hinta sai ostamaan tämän, mutta en ole pettynyt. Ainoa negatiivinen puoli on hidas kuivuminen, mutta siihenkin tottuu. Hien haju pysyi poissa hyvin. Voi tietysti olla, että erittäin runsas hikoilu saa tämänkin pettämään.

      Kävin lukemassa kirjoituksesi. Sinun kannattaa testata vielä tämä Born To Bio :)

      Poista
  2. Mielenkiintoista! Oletko koskaan kokeillut deodoranttikiveä muuten? Olisi mukava kuulla kokemuksia siitäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Tuula,

      Minulla on deodoranttikivi. Ostin sen pari vuotta sitten. Meistä ei tullut kavereita. En saanut sitä toimimaan kunnolla. En tiedä oliko vika minussa vai kivessä. Kivi on edelleen tallessa, voisin testata sitä vielä lisää :)

      Poista
  3. Ei ole tuttu, mutta kuvauksesi perusteella kuullostaa ERITTÄIN mielenkiintoiselta! Noiden eco-dödöjen ongelma itselläni on aina ollut se, ettteivät ne pidä ja kainalot alkavat haisemaan päivän mittaan tunkkaiselta. Hidas kuivuminen ei minua haittaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Jonna,

      Lähtötilanteessa olin täysin varma, että tämä pettää varmasti joissain kohti päivää. Mutta se ei pettänyt minua. Täytyy kuitenkin muistaa, että hikoilun määrä on yksilöllistä. Normaalin hikoilun tämä hoiti kuitenkin loistavasti.

      Poista
  4. Mää oon kokeillut sitä Born to Bion vanilja -deodoranttia ja se ei kyllä valitettavasti pitänyt hien hajua yhtään mulla. Ihan parissa tunnissa, ilman mitään hiostavaa tekemistä alkoi kainalot haista, ja omasta mielestäni hikoilen ihan normaalisti. Yhtä toistakin luonnonkosmetiikkadeoa oon kokeillut ja se oli vielä huonompi. Mielelläni käyttäisin jotain luonnonkosmetiikkadeoa, mutta ei kyllä enää löydy niille valitettavasti luottoa yhtään :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Johis,

      Tuote ei siis toimi kaikilla yhtä hyvin. Tärkeä huomio. Kiitos tästä arvokkaasta tiedosta. Ajattelin ennen etteivät ne toimi minullakaan. Mutta tämä BtB Inkivääri toimi hyvin :)

      Poista
  5. Mulla oli Born to Bion ruusu-dödö, joka tuoksui porkkanaisen ruusuiselle, todella vinkeä tuoksu! Piti hyvin vaikka hikoilin välillä voimakkaastikin, tosin purkin pohjat eivät enää toimineet. Näin mulle on käynyt kaikkien toimivien luonnonkosmetiikkadödöjen kanssa. Ehkä purkkiin ajautuu kainaloista sen verran bakteereja, että dödö lakkaa toimimasta. Laitan dödöä kyllä aina puhtaisiin kainaloihin. Toinen tilanne, missä normidödötkin kohdallani joskus pettävät, on jännitys/stressihiki. Ärsyttävää, kun esim. jännitän muutenkin kovasti uusia ihmisiä, niin sitten pitää vielä murehtia kaiken kukkuraksi sitä, että haisee pahalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Hellin,

      Hyvä, että otit asian puheeksi. Oma pulloni ei ole vielä lakannut toimimasta, mutta seuraan tilannetta. Muuttikohan tuote koostumustaan pikku hiljaa avaamisen jälkeen? Vai siirtyikö jotain iholta pulloon? Mielenkiintoinen huomio, joka olisi mukava selvittää :)

      Poista
  6. kävin tänään ostamassa Oulun Life-kaupasta kyseisen dödön ja ainakin ensivaikutelma on kiva! :) Toivotaan että toimii myös mulla hyvin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,

      Käytän tätä joka päivä. Normaalin hikoilun deo pitää hyvin. Toivotaan, että se toimii hyvin myös sinulla :)

      Poista
  7. Minäkin olen kokeillut tuota dödöä, mutta en oikein syttynyt tuotteelle. Minulla se ei oikein pitänyt hien hajua kurissa - olen kokeillut useampia luonnonkosmetiikkasarjojen tuotteita, mutta vähän kaikilla sama juttu. Onneksi noista muistakin sarjoista löytyy alumiinittomia versioita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,

      Luonnonkosmetiikan deot eivät riitä, jos hikoilu on runsasta. Hyvä, että olet löytänyt avun muualta :)

      Poista