Sivut

perjantai 26. heinäkuuta 2013

Hopi hopi




Kosmetiikka-alet pitävät minut kiireisenä :).Olen kahminut kaikkea ihanaa -70% alehintaan. Nyt taitaakin olla viimeiset hetket tehdä hyviä hankintoja mm. Emotion -myymälöissä, sillä ale päättyy sunnuntaina. Selektiivistä kosmetiikkaa on tarjolla nyt markettikosmetiikan hinnalla. Tarjonta vaihtelee hurjasti myymälästä toiseen (muutama on tullut kierrettyä :)). YSL, Dior ja Estee Lauder kynsilakat ovat lähteneet mukaani noin 8 euron hintaan. Chanel Mat Lumière meikkipuuteri maksoi 18e (ovh 60e)ja YSL irtopuuteri 17e (ovh 56e). Näistä juttua vähän myöhemmin.

Kertokaahan lisää alevinkkejä :) 

7 kommenttia:

  1. Missä YSL tuolla hinnalla, mun irtopuuteri on ihan finito! Keväällä ei ollut sitä edes kentällä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Pepi,

      Emotion Lielahti Tampere. Kävin siellä tänään. Pöytä notkui kaikkea kivaa, joten mene ihmeessä :)

      Poista
    2. No voi pönttö :(
      Liian kaukana nyt näihin kiireisiin, huomenna vieraita ja sunnuntaina yhdet synttärit ja rinsessalandiaan meno. Ei kerkee. Oliskin ollut keskustassa, niin olis ollut mahdollisuuksien rajoissa.
      Olen nimittäin sitä kuukkeloinut erinäisen kerran kun en viitsis täyttä hintaa maksaa, mutta ei missään!

      Poista
  2. Eilen tulin hulluksi Seinäjoen Emotionissa. Siellä on kympillä ja kahdellakympillä selektiivisiä meikkejä. Itse pelastin YSL:n voidemaisen eyelinerin ja Pure Chromatics -luomiväripaletin yht. 30€ ja Chanelin poskipunan 20€. Ja kaikkea ihanaa jäi vielä sinne! Harmi vaan, kun budjetti ei enää antanut periksi enempään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Anni,

      Olet tehnyt mahtavia löytöjä :). Alehinnat olivat nyt tosi alhaalla. En ole koskaan aikaisemmin ostanut selektiivistä kosmetiikkaa näin halvalla.

      Poista
  3. Voi, mä pääsen Etelä-Suomen kaupoille vasta elokuun alussa. Ehdin kuitenkin vielä katsastaa Oulun ja Kokkolan :). Ja minähän olin tosiaan myös ostorajoituksen alaisena...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Eiko,

      Ostorajoituksesi pilaa koko huvin. Minä perustelin ostoksiani sillä, että kaikki tuli tarpeeseen. Enhän ostanut mitään turhaa :)

      Poista