Sivut

perjantai 12. syyskuuta 2014

RETIPALM Kasvohoito
Minulle tarjottiin jo alkukesästä mahdollisuutta päästä kokeilemaan Retipalm kasvohoitoa maahantuojan omaan kauneushoitolaan, mutta tartuin tilaisuuteen vasta elokuun lopulla. Yritän kaikesta kosmetiikka-hulluudestani huolimatta olla iholleni armollinen eli suunnittelen ihonhoitoa vähän pidemmällä aikavälillä. Kesän loppupuoli sopi aikatauluuni loistavasti ja odotukseni olivat jälleen kerran korkealla.

Kauneushoitola Boutique sijaitsee aivan Tampereen sydämessä eli Satakunnankadulla. Hoitolassa asiakkaita palvelee kaksi kosmetologia, joista toiseen minulla oli ilo tutustua. Sarita Mattila on SKY-kosmetologi ja Retipalm-kouluttaja. Hän onkin paras henkilö avaamaan saksalaisen Retipalmin saloja täysin ummikolle. Meitä yhdistää muuten sama koulutus (omani on tosin jo hirmu vanha), sillä olen itsekin valmistunut SKY-kosmetologiksi.
Pyysin Saritalta kunnon kosteuttavaa kasvohoitoa jo ennen kuin ehdin edes tuoliin istahtaa. Hymyilevä Sarita lupasi minulle kosteutta ja melkein samaan hengenvetoon hän mainitsi, että ihoni näyttää hyvin hoidetulta - uu.. mitä sulosanoja, näitä on aina kiva kuulla. Suojasin kesällä ihoni hyvillä aurinkosuojatuotteilla, joten niitä loppukesän perinteisiä pigmenttiläiskiä ei nyt löytynyt. Yksi käyttämistäni aurinkosuojista oli muuten juuri Retipalmin tuote. Takana oli myös tehokosteutusviikot toisella ammattikosmetiikkasarjalla - josta kuulette myös aivan pian. Tilanne oli siis varsin hyvä, mutta ainahan sitä voi kurotella kohti taivasta, eikös?
Retipalm kasvohoito räätälöidään aina asikkaalle sopivaksi. Hoitolasta on mahdollista ostaa myös pitkäntähtäimen vaihtoehto eli Vital Ihonhoito- ohjelma (hinta 294€), johon kuuluu kaksi kasvohoitoa neljän viikon välein ja neljä kotihoitotuotetta. Retipalm tuotteet sisältävät korkeita pitoisuuksia A-, C-, ja E-vitamiineja sekä beetakaroteenia. Tehoaineet on pakattu iholle parhaiten sopivaan muotoon. Erityistä huomioita on kiinnitetty aineiden imeytymiseen mahdollisimman syvälle ihoon. Tuotteet ovat myös erittäin hyvin siedettyjä, joten ne sopivat useimmille. Ne eivät sisällä synteettisiä väriaineista, säilöntäaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä tai eläinperäisiä ainesosia. Itse kiinnitin huomiota mietoon ja varsin miellyttävään tuoksumaailmaan.


Retibalm kasvohoitoni kesti kiitettävän pitkään eli 90 minuuttia.
Hoidon ensimmäinen vaihe oli puhdistus, siinä käytettiin muistaakseni kaksoispuhdistusta. Puhdistus päättyi pH:ta laskevaan kasvoveteen. Näin iho saatiin valmiiksi seuraavaa vaihetta eli kuorintaa varten. Kuumottava aha-happokuorinta hierottiin ihoon hyvin, jotta kaikki eloton ihosolukko poistui varmasti ihoni pinnalta. Ihosolut saadaan näin vastaanottamaan runsas vitamiinibuustaus, jossa ihoa on tarkoitus ravita tehokkaasti. 

Kasvohoitooni kuului ilahduttavan pitkät hieronnat, joissa käsiteltiin myös kaula, niska ja dekollete. Hieronnan voimakkuus tuli minulle täytenä yllätyksenä, sillä ihoa käsiteltiin hoidossa suhteellisen voimakkain ottein.
Lopputuloksena oli käsinkosketeltava pehmeys, ihoni tuntui myös kirkastuneen aivan silmissä. Kasvojeni pienet juonteet olivat madaltuneen lähes näkymättömiksi. Kasvoni punoittivat hieman suhteellisen voimakkaan käsittelyn jälkeen. Iho näytti seuraavat päivät erityisen kauniilta jopa aivan ilman meikkiä. Voin suositella hoitoa lämpimästi etenkin niille, jotka pitävät näkyvistä tuloksista.

Voisin kuvitella, että sopiva aika kasvohoidolle on juuri nyt, kun kesä on vaihtumassa syksyyn. Retipalm-hoito tehoaa hyvin mm. pigmenttiläiskiin, arpiin, couperosaan, akneen, vetostuneeseen ja kuivaan ihoon.. eli suhteellisen moneen ihon ongelmakohtaan. 

Onko kalenteriinne jo merkitty seuraava kasvohoito?


Retipalm hoitolat ja jälleenmyyjät löydät täältä.

7 kommenttia:

 1. Kuulostaa todella vaikuttavalta ja hintansa arvoiselta hoidolta. Jonkinlainen hieronta saisi minusta kuulua jokaiseen kosmetologikäyntiin, vaikka tehtäisiinkin laitehoitoja. Koska en ole alan ihmisiä, olen herännyt hitaasti ymmärtämään näitä todellisia tehoaineita. Vai lienevätkö melko uusia Suomen markkinoilla? Joka tapauksessa siirryn pikkuhiljaa käyttämään niitä, kukkaron mukaan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kosmetiikan tehoaineet ovat todella mielenkiintoinen juttu, eikä tavallinen kuluttaja niistä edes paljoa ymmärrä. Esim. monet markettikosmetiikan tuotteet sisältävät kaikkea muuta kuin tehoaineita. Tässä syy miksi suuri osa käyttämistäni tuotteista on juuri ammattikosmetiikkaa. Ja hieronta on kyllä kasvohoidon paras osa :)

   Poista
 2. En oo ikuisuuteen käynyt kunnon (syväpuhdistavassa) kasvohoidossa, mutta kosmetologina niitä tekee itsekin kotona itselleen. Muuuutta ei se tietenkään ole sama asia. Olishan se ihanaa päästä makaamaan pedille ja rentoutua onnellisena. Yhden kaverini harjoittelumallina olin, kun he rupesivat harjoittelemaan kasvohoitoja :) Siinä meni ruhtinaalliset 2,5h, oli aika ihanaa <3
  Retipalmin tuotteet on jokseenkin tuttuja, sillä ne tuli omaankin kouluuni käyttöön kun siellä opiskelin. Se happokuorinta on varsinkin mielenkiintoinen ja tehokas :) Ja mulla on ollut käytössäni Retipalmin "BB-voide", se peitti ja kosteutti, mutta silloin ei vielä BB-voiteista tiedetty. Se oli kuitenkin peittävämpi kuin vain sävytetty päivävoide. Tykkäsin siitä kovin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu..harjoitusmallina oli ihanaa olla. Siinä sai nukuttua oikein kunnon unet. Voi niitä aikoja :)

   Retipalm on mulle ihan uusi juttu, mutta parin tuotteen ja yhden hoidon perusteella vaikuttaa kyllä hyvältä sarjalta. Eli tehoa löytyy :)

   Poista
 3. Beetakaroteeni on A-vitamiinin esiaste ja hyvä juttu , mutta muut taitaakin sitten olla synteettistä tavaraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Retipalm ei ole sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joten voin hyvin kuvitella, että mukana on myös synteettisiä ainesosia. Synteettiset hajusteet, säilöntä- ja väriaineet on kuitenkin karsittu pois tuotteista.

   Toivotaan, että Sarita huomaa kommenttisi ja vastaa tähän :)

   Poista
 4. retipalm tuotteet ovat bioteknisesti valmistettu - eli ne sisältävät luonnonmukaisesti viljeltyjä raaka-aineita, mutta koska tuotteissa on esimerkiksi UV-suoja, EU -lainsäädäntö estää luomu sertifioinnin. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä, parafiineja, parabeeneja ym. haitallisia tai yleisesti allergisoivia ainesosia. Retipalm tuotteet on valmistettu vain parhaista ainesosista, tiukkojen laatustandardien mukaan, omassa tuotantolaitoksessa Etelä-Saksassa - voit siis huoletta käyttää retipalm tuotteita tietäen, että ihosi saa vain parasta ja puhtainta kosmetiikkaa :) - Sarita Mattila, retipalm maahantuoja

  VastaaPoista