Sivut

torstai 25. syyskuuta 2014

Vielä kerran Konjac SpongeKonjac Sponge kasvosieni on mielestäni helppo, edullinen, hellävarainen ja luonnollinen tapa tehostaa päivittäistä ihonpuhdistusta. Sieni puhdistaa kevyen meikin jopa ilman puhdistusaineita. Ensimmäinen sieni kesti käytössäni noin pari kuukautta. Huuhtelin sienen huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen - näin se pysyi puhtaana kerrasta toiseen. Kuvan sienet ovat uusia, muovinen suojapussi joutaa avaamisen jälkeen roskiin. Sienessä on lanka, josta se ripustetaan kuivumaan ilmavasti.

Nyt käytössäni on Facial Konjac Sponge White Pure (kuvassa oikealla), joka on tarkoitettu kaikille ihotyypeille. Sain houkuteltua mukaan testiin myös perheen teinin, joka kärsii epäpuhtaasta ihosta. Pojan sieni on väriltään musta Facial Konjac Sponge Bampoo Charcoal (kuvassa vasemmalla). Bambuhiili toimii antioksidanttina, ja sopii siksi hyvin myös aknen hoitoon. Sieni myös kuorii ihoa hellävaraisesti, joten se auttaa puhdistamaan tukkeutuneita ihohuokosia, hillitsee ihon rasvaisuutta ja vähentää mustapäiden syntyä. Iho tuntuu käsittelyn jälkeen superpuhtaalta ja raikkaalta. Kyllä, pojan iho on pehmentynyt todella paljon ja kasvojen t-alueen tukkeumat ovat selvästi vähentymään päin. Paras palkinto on ollut pojan oma huomio ihon paranemisesta. Uusi musta sieni on jo laitettu tilaukseen. Itse ajattelin seuraavaksi ottaa kokeiluun punaisen Facial Konjac Sponge Red Clay :n, joka sisältää punasavea.

Konjac Sponge pähkinänkuoressa:
Täysin luonnollinen sieni on tehty konjak-kasvin juuresta ja sitä on käytetty Japanissa jo 1500v. Juuren emäksiset kasvikuidut tasapainottavat ihon omaa happamuutta ja kosteutta. Verkkomainen rakenne hieroo kevyesti ihoa stimuloiden solujen uusiutumista. Konjac sienet ovat siis 100% luonnollisia, väri- ja lisäaineettomia ja biohajoavia. Sieni puhdistaa kevyen meikin ja muut epäpuhtaudet ilman pesuaineita.

Mistä?
Kasvosieniä myy Ilo ja Kauneus verkkokauppa.

Joko sinulla on oma ihonhoidon ihmesieni? Kasvosienet on saatu testiin.


9 kommenttia:

 1. Kiva kuulla kokemuksiasi sienestä: se siis käy kuivallekin iholle. Kaapissani on yksi sieni, jonka annan pojalleni, kun tapaan hänet. Sattui viimeksi valittamaan ihon oireilua. Tilasin nyt itselleni tuon perussienen, lookfantasticilta sen sai alennusten kanssa reilulla kahdeksalla eurolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, sieni käy hyvin kuivalle iholle.. valitset vaan omalle ihotyypillesi sopivan sienen. Sieni puhdistaa ihoni kyllä paremmin, eikä kaksoispuhdistustakaan aina tarvita :)

   Poista
 2. Ei ole, mutta varmaan jossain vaiheessa pakko testata. :)

  VastaaPoista
 3. Sain tyttäreltäni lahjaksi tuon vaalean sienen, hän itse käyttää tummaa. Olen tykännyt kovasti. Iho tuntuu pehmeältä ja puhtaalta sienen käytön jälkeen. Käytän lähes päivittäin. Suosittelen!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos loistavasta lahjavinkistä!

   Olen muuten huomannut, ettei ihoa tarvitse kuoria niin usein kun käytössä on Konjac-sieni.

   Poista
 4. Itselläni käytössä kuivan ja herkän ihon Konjac Aloe. En ole ihan varauksettoman ihastunut sienen toimivuuteen, kuoriva vaikutus on liian voimakas. Itselläni aiheuttanut liikaa kuivumista ja ihon punoitusta. Muutaman kerran viikossa käytettynä ollut ok mutta tuskin talviaikaan tulee käytettyä lainkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, että jaoit kokemuksesi. Ihosi kuulostaa tosi herkältä. Oma ihoni on myös herkkyyteen taipuvainen, mutta sieni sopii minulle. En koe sen kuivattavan ihoani vaan itseasiassa aivan päinvastoin. Kostea sieni ei ole yhtään karhea. vaan se liukuu iholla pehmeästi. Mutta kaikki tuotteet eivät sovi kaikille. Sinuna luopuisin sienen käytöstä kokonaan :)

   Poista
 5. Minäkin innostuin kokeilemaan "konjakkisientä" (kuiva ja herkän ihon aloe vera). Olen tykännyt siitä kovasti, sillä se tehostaa todella puhdistusta ja tekee ihosta superpehmeän!

  VastaaPoista