Sivut

maanantai 29. syyskuuta 2014

Joe Blasco Syksy 2014
Tänään tarjoilen teille lisää syksyn uutta meikkisatoa. Sain nimittäin kokeiluun Joe Blascon kaksi uutuutta - huulipunan ja poskipunan. Blascon meikeissä on korkea pigmenttipitoisuus, joten värit toistuvat kasvoilla kauniisti ja meikki myös kestää hyvin. Tämän syksyn meikissä korostuu myös valovärin merkitys. Blascon voidemainen Highlight-valoväri on monikäyttöinen, sillä voi häivyttää sekä juonteita että tummia silmänalusia ja toisaalta taas korostaa esim. poskipäitä. Valoväreissä on huikea 60% pigmenttisyys. Olen kirjoittanut Blascon valoväreistä jo kaksi vuotta sitten, joten niitä ei ole tarpeen esitellä nyt sen enempää.
Syksyn huulipuna uutuus "Cherry" on mielestäni herkullisen mehukas ja täyteläinen, väri myös hohtaa huulilla kauniisti. Tämä on muuten elämäni ensimmäinen Blascon huulipuna, mutta tämän kokeilun perusteella se ei jää viimeiseksi. Väri on pitkäkestoinen, eikä kuivata huulia. 
Ihana puna iltamenoihin.
Blascon uusi poskipuna on ihanan lämmin "Sweet Mocha". Yksi siveltimen huiskaus toi kädelleni suuren määrän väriä. Tämän kanssa saa olla tarkkana, ettei vahingossa sipaise poskille 1980-luvun räikeitä viiruposkia :)

Oletteko jo ehtineet päivittää meikkipussianne?Hinnat:
Joe Blasco huulipuna 28€
Joe Blasco poskipuna 33,80
Joe Blasco valoväri 36,80 

10 kommenttia:

 1. Täytyy sanoa, että Joe Blasco on yksi niistä merkeistä, mitä ei ite oo kyllä yhtään tullut kokeiltua, ehkä pitäisi sillekkin antaa mahdollisuus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kokeilemaan. Parasta Blascon meikeissä on juuri tuo korkea pigmenttipitoisuus.

   Poista
 2. Voi, muistan ne kauheat viiruposket lehtikuvista! Meikin piti näkyä. No, nyt pitää olla nudea. Siitä huolimatta huulipuna on raikas ja suloinen väri. Tuollainen näyttää energiseltä huulilla:)

  Ei ole ollut yhtään Blascoa meikeissä sen jälkeen, kun yhdeksänkymmentäluvulla tutustuin siihen kuuluisaan meikkivoidenappiin. Ei oikein tultu toimeen, mutta työkaverini ihastui niin, että käyttää sitä vielä tänä päivänäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blascon meikkivoidenappi taitaakin olla sarjan parhaiten tunnettu tuote. Monet vannovat edelleen sen nimeen. Muistelen, että kostealla sienellä voidetta saa levitettyä ohuen kerroksen.

   Ikimuistoiset viiruposket :)

   Poista
 3. Ooh, tuo poskipuna näyttää ihanalta :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivan pehmeä ja lämmin syysväri.. tykkään :)

   Poista
 4. Toi puna on huikean ihana! Sweet Mocha on tosi pigmenttinen, varovainen saa olla. Poskilla tosi kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan tuon poskipunan aina käden kautta, muuten menee liikaa :)

   Poista
 5. Ihania kuvia, Nina! :) Kokeilin Joe Blascon huulipunaa ensimmäistä kertaa viime vuoden puolella ja rakastuin sen koostumukseen heti. Niin kermainen, kosteuttava ja helposti huulille levittyvä. Tuota uutuutta en ole vielä ehtinyt testaamaan, vaikka se testilaatikossa odotteleekin. Näyttää kyllä todella kauniilta huulilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Huulipuna on aivan mahtava.. pitkäkestoinen ja runsaspigmenttinen.

   Poista