Sivut

lauantai 20. syyskuuta 2014

Neutrogena epäpuhtaalle iholle
Helpotusta elämään epäpuhtaan ihon kanssa tarjoaa Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine tuotteet, jotka on kehitetty rasvaisen ja sekaihon tarpeisiin. Täytyykin seuraavalla kauppareissulla tarkistaa, ovatko nämä jo ehtineet hyllyjen täytteeksi. Sain tuotteet jo pari kuukautta sitten, joten niistä on kertynyt jo varsin mukavasti käyttökokemusta. Testin pääosaa näyttelee tällä kertaa perheemme teini-ikäinen poika, jonka kasvoille puskee finnejä ja mustapäitä. Poika lähti testiin oikein mielellään - ei tarvinnut edes pakottaa :)

Neutrogena ei ole ihonhoitosarjana minulle kovinkaan tuttu, vaikka sen sanotaankin olevan kolmanneksi eniten myyty sarja maailmassa. Joten oli kivaa ottaa testiin vaihteeksi myös vähän edullisempaa markettikosmetiikkaa - siis tuotteita, joita voisin kuvitella juuri nuorten ostavan. Neutrogenaa voi ostaa apteekeista, tavarataloista ja hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista. Ja netissä ainakin täältä.

 Tuotteiden ulkoasu ja tuoksu on mielestäni kivan pirteä ja raikas. Onnistunut sitruksinen tuoksumaailma tekee ihonpuhdituksesta hauskaa, eikä pullo jää kylppärin hyllyyn pölyttymään. Tuotteet ovat kaksivaikutteisia, ne lupaavat iholle kauniin mattapinnan sekä supistaa laajentuneita ihohuokosia.
VISIBLY CLEAR Pore & Shine Daily Wash – puhdistusgeeli on alkoholiton, se lupaa syväpuhdistaa ihon. Lopputuloksen pitäisi olla raikas ja mattapintainen. Ainesosaluettelosta löytyy mm. glyseriiniä, salisyylihappoa sekä lime- ja mandariiniuutetta. Salisyylihappo estää bakteerien kasvua ja ihotulehduksia, se myös ohentaa paksuuntunutta ihoa, sekä ehkäisee talirauhasten tukkeutumista ja mustapäitä.

Pumppupullo on ilahduttavan siisti ja käyttömukava. Geeli vaahtoaa hieman, se on helppoa levittää kosteille kasvoille. Geeli poisti ihoa kuivattamatta ylimääräisen talin ja lian. Pullo on ollut myös yllättävän riittoisaa. Poika tykkäsi tuotteesta kovasti ja se toimi iholla hyvin, joten ostamme tätä varmasti jatkossa lisää. Tuote on myös ilahduttavan edullinen, sillä 200ml pumppupullo maksaa n. 8,50-. 

 


VISIBLY CLEAR Pore & Shine Daily Scrub kuorintavoide sisältää salisyylihappoa ja kuorivia mikrorakeita. Tuote poistaa ihon pinnalta kuolleen ihosolukon. Karheus lisää ihohuokosten tulehtumista, koska tali ei pääse poistumaan luonnollista reittiä pitkin, sekä estää myös tehoaineiden imeytymistä. Salisyylihappo on tässä tuotteessa incilistan neljäs (puhdistusgeelissä listan loppupäässä). 

Kuorintavoiteessa on mielestäni aika vähäinen määrä kuorivia rakeita, joten voidetta voi hyvin käyttää kerran päivässä. Koko kasvojen ihoa ei välttämättä tarvitse käsitellä ihan joka kerta, vaan se epäpuhtain kasvojen keskiosa - t-alue. Voide hierotaan kostealle iholle ja huuhdellaan huolellisesti pois.

Kuorintavoide maksaa noin. 8,50-/150ml
Löytyykö teiltä jo Neutrogenaa? 


8 kommenttia:

 1. Just tänään Anttilassa noita tsiigailin kun olin promohommissa, kivannäköiset pakkaukset! Vois ite joskus ottaa kokeiluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä oli ihan toimivia, joten kokeile ihmeessä :)

   Poista
 2. Tämä murkkumummu rakastui kertalaakista tuohon kuorintaan, arvaa vaan löytyikö sitä mistään!
  Ei ollut vielä edes niissä hyvinvarustetuissa kaupoissa, saati apteekissa - ainakaan niissä mihin omilla nurkilla ehdin. Nyyh. Mutta kyllä mä sen vielä joku päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuorinta vaikuttaa kyllä kivalta. Se on tarpeeksi hellävarainen, mutta silti tehokas. Voi käyttää vaikka päivittäin. Nämä piti tulla kauppoihon jo elokuussa. Vinkkaan heti sulle, jos törmään näihin Tampereella :)

   Poista
 3. Eikös se ollut juuri Neutrogenan kuorinnat, joissa ne mikrorakeet on siis muovia? Tai kai yleisemminkin kuorintarakeet on, muissakin merkeissä? Niin paitsi luonnonkosmetiikassa. :) Miten sinä suhtaudut tähän? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun otit ajankohtaisen asian puheeksi. Mikrorakeita käytetään yleisesti kosmetiikassa, joten en halunnut nostaa asiaa esiin vain tämän yhden sarjan kohdalla. Se on ikävä tosiasia. Itse käytän paljon luonnonkosmetiikkaa, mutta olen varmasti vuosien varrella käyttänyt myös mikrorakeita. Valveutunut kuluttaja jättää mikrorakeet ostamatta. Yritän itsekin olla jatkossa tarkempi asian suhteen :)

   Poista
  2. "Johnson & Johnsson lopettaa asteittain polyetyleenimikrorakeiden käytön kaikissa ihonhoitotuotteissaan vuoteen 2017 mennessä. Mm. Neutrogena-kuorintavoiteen kuorivat rakeet ovat vielä muovia, mutta koostumusta ollaan muuttamassa jo vuoden 2015 aikana, kertoo Brand Activation Manager Sanna Lahtinen."

   Poista
  3. Toi on hyvä, että alkavat muuttaa koostumuksia. Tuli asia aika kivasti julkisuuteen Kuningaskuluttajan kautta ja varmasti nyt asiasta tullaan paljon keskustelemaan. :) Mullekin tämä asia oli ihan uusi, hiukan siis hämmästyin.

   Poista