Sivut

lauantai 13. syyskuuta 2014

ESCADA JoyfulIloisten kukkaistuoksujen ystävä ihastuu varmasti ESCADA Joyful uutuustuoksuun, joka saapui kauppoihin elokuussa. Tämä tuoksu on mielestäni kuin taitavasti sidottu kukkakimppu - yhtä värikäs, positiivinen ja moniuloitteinen. Kokonaisuus on selvästi tarkaanmietitty. Nyt ei puhuta villistä kukkaniitystä, vaan hallitun tyylikkäästä kimpusta kaupunkikodin lasipöydällä. 

Pinkki suoralinjainen pullo hauskuuttaa erikoisella korkillaan, jonka kultakoristeesta löytyy tuttu logo. Tuoksun keulakuvana esiintyy huippumalli Miranda Kerr.
Ensituoksu on viehättävän naisellinen, se kietoo tiukasti syleilyynsä.  Tuoksu on mielestäni miellyttävän kevyt ja kukkainen, siihen on helppo ihastua vähän pidemmäksi aikaa. Mieheni hymyilevä kommentti tuoksuun oli.. "ihan yes". Miesparka joutuu toistuvasti kosmetiikkatestin kynsiin :)

Mustaherukkasorbetin, mandariinin ja melonin salaliitto ihastuttaa jo ensinuuhkaisulla. Eikä sydäntuoksukaan tuota pettymystä, sillä tuoksu syvenee kauniin pehmeästi orvokin lehtien, vaaleanpunaisen pionin, mangoliaöljyn, syklaamin ja pinkin freesian voimalla. Lämmin pohjatuoksu uskoo hunajan ja santelipuun sävyihin, mukana on myös sammaleentuoksu (Florimoss).


 Voiko mielestänne onnenhetkiä ostaa kauniissa tuoksupullossa?


Hinnat:
EdP 75ml 105,00 €
EdP 50ml 82,00 
EdP 30ml 60,50 € 
Body Lotion 150ml 35,50 €
Shower Gel 150ml 31,50 € 

Tuoksu on saatu testiin.

8 kommenttia:

 1. Minusta tuoksu voi vaikuttaa aamuisin yllättävänkin positiivisesti ;) Varsinkin uusi tuoksu! Tämä kukkakimppu on muuten täälläkin testissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kaiken kaikkiaan aika ihastuttava tapaus. Tuoksut tuovat vapaa-aikaani iloa, koska en voit töissä käyttää niitä. Varsin onnellinen osa elämää siis :)

   Poista
 2. Rakastan Escadan kesätuoksuja, joten tätä on pian nuuhkittava. <3

  Aurinkoista viikonloppua. <3

  Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuuhkaise ihmeessä :)

   Ihana sää, nyt täytyy lähteä ulkoilemaan.. Kivaa viikonloppua!

   Poista
 3. Testissä mullakin parhaillaan. Miehen kommentti, kun suihkautin tätä: "Mitä laitoit, tuoksuu hyvältä!" ;) Kyllä mulla on ainakin joka aamu onnenhetki, kun valitsen sen päivän tuoksun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On erilaisia päiviä ja tuoksuja.. Hyvä tuoksu on osa onnellista elämää :)

   Poista
 4. Tässä on harvinaisen onnistunut ulkoasu: värit kiinnittävät huomiota jo tavaratalon ovelta asti. Luulen, että sisältö vastaa lupauksia ja kuulostaakin tyttömäiseltä ja ylellisen naiselliselta samaan aikaan.
  Kerran olen nuuhkaissut, joten en osaa enempää sanoa:)

  VastaaPoista