Sivut

perjantai 4. tammikuuta 2013

Deep Steep Candy & Mint Jalkakuorinta

Deep Steep Candy & Mint Jalkakuorinta

Deep Steep Jalkakuorinta on kuin polkkakarkki. Pakkaus tuo väriä kylpyhuoneeseen. Kuorinnan raikas tuoksu piristää ja hymyilyttää. Tämä sopii surulliseen päivään tuomaan iloa. Hyvänmielen lisäksi saa pehmeät jalat. Lisäksi herkullinen tuoksu saa veden herahtamaan kielelle.


Kuorinta näyttää ja tuntuu rakeiselta, aivan niin kuin kuorinnan pitääkin. Ruskeat pisteet ovat saksanpähkinänkuorta, joka suorittaa mekaanisen kuorinnan. Jalkojen verenkierto paranee ja jalat pehmenevät kuolleen pintasolukon hiouduttua pois.


INCI sisältää piparminttua, rosmariinia, eukalyptusta, teepuuta, minttua ja vaniljaa. Kosteutuksesta huolehtii jojobaöljy. Lisäksi löytyy mm. kookosta ja oliiviöljyä. Kuorinta tuntuu viileätä, joten se virkistää väsyneitä jalkoja.



Deep Steep tekee aivan tavallisesta kylpyhetkestä ylellisen juhlan. Tuotteet sopivat myös esim. lahjaksi ystävälle. Kuinkahan moni edes omistaa kuorintatuotteen vartalolle tai jaloille? Minulle kuorinnat olivat löytö, jonka pariin palaan aina uudelleen. Deep Steep tuotteet ovat lisäksi edullisia. Candy & Mint jalkakuorinta maksaa noin 13e/120ml.

Deep Steep on myynnissä mm. OrganicYou ja CosMerya nettikaupoissa.

Onko Deep Steep teille tuttu?


Deep Steep valmistaa täysin luonnollisia kylpy- ja vartalotuotteita. Tuotteet valmistetaan ilman eläinkokeita (Cruelty free bunny-sertifikaatti). Valmistajana on Royal Labs Natural Cosmetics (US).

Tuotteiden pääraaka-aineita on mm. luonnonmukainen aloe vera ja erilaiset luomuöljyt. Tuoksulinjoja on kuusi. Tuoksujen takaa löytyy luomusertifioituja eteerisiä öljyjä. Tuotesarja ei käytä kemikaaleja, syntettisiä säilöntäaineita, parabeeneja, keinotekoisia hajusteita, mineraaliöljyjä, eikä alkoholia.


6 kommenttia:

  1. Kiinnostuin näistä :) Jaloille kyllä käytän kuorintaa, mutta vartalolle harvemmin, koska tykkään pesukukasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikaisemmin ajattelin vartalon sokerikuorinnan olevan täysin turhaa. Mutta kuorinta jätti ihoni niin ihanaksi (= pehmeä + hyvin kosteutettu), että kuorin ihoni nyt noin kerran viikossa. Sillä ihoni on todella kuiva, varsinkin talvella.

      Poista
  2. Minäkin olen hurahtanut kuoriviin tuotteisiin. Eilen saunareissulla kuorin koko kehon päästä varpaisiin ja nyt on hyvä olo :) Tätä tuotetta en ole käyttänyt. Täytyy laittaa korvan taakse jatkoa ajatellen.

    Testaapas Lumenen lakkavartalokuorinta-ainetta joskus. Ihana tuoksu ja pehmeä iho käytön jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä. Vartalonkuorinnat tekevät hyvää. Pelkällä kosteusvoiteella ei pääse samaan lopputulokseen. Deep Steep ihastuttaa luonnollisuudellaan :)

      Poista