Sivut

tiistai 12. maaliskuuta 2013

Pullopiilo ja 7 selitystä


Paljastan teille salaisuuden, jota en ole kertonut edes parhaalle ystävälleni. Minulla on salainen pullopiilo, jota muu perhe ei tiedä.  Käyn piilollani monta kertaa päivässä. Pullo vetää minua puoleensa heti aamulla heräämisen jälkeen, iltapäivällä töiden jälkeen ja illalla ennen nukkumaanmenoa.

Piilosta löytyy Dr.Hauschka Kasvovesi, joka sopii normaalin, kuivan ja herkän ihon hoitoon. Toinen Dr. Hauschka Kasvovesi Spezial on tarkoitettu epäpuhtaan ja aknen hoitoon. 

Lasinen pumppupullo saa aikaan ohuen sumupilven, joka hakeutuu kasvoilleni. Kirjoitan tämän postauksenikin sumupilven voimin :)




Kootut selitykset:

1.
Olen pumppupullojen ystävä. Ne ovat käteviä ja hygieenisiä. Lasinen pumppupullo on luksusta. Kosmetiikkatehtailija Ninni pakkaisi kaiken kosmetiikan pumppupulloihin :)

2.
Pullo pitää sisällään jotain kallisarvoista. Tuote on luonnonkosmetiikkaa. Erikoisen lyhyt inci saa minut hieromaan silmiäni. Tuote sisältää mm. masmalo- ja hamamelisuutetta, jotka antavat iholle elinvoimaa. Pullo kannattaa ravistaa ennen käyttöä, sillä kasvovesi ei sisällä emulgoivia aineita.

Inci: Aqua, Anthyllis Vulneraria, Alcohol, Hamamelis Virginiana, Parfum, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Limonene*.* aidoista eteerisistä öljyistä

3.
Kiireinen perheenäiti (=minä) kaipaa piristystä päivään. Tämä virkistää heti. Tämän jälkeen jaksan pestä ylimääräisen koneellisen pyykkiä, pelata lapseni kanssa vielä yhden kierroksen lautapeliä tai kirjoittaa yhden blogikirjoituksen varastoon ;)

4.
Rakastan salaisuuksia. Pullopiilon lisäksi omistan suklaakätkön ja salaisen kolikkopurkin.

5.
Dr. Hauschka tietää ihonhoidosta paljon enemmän kuin moni muu sarja. Dr. Hauschka on kuin hyvä ystävä, erittäin luotettava. Kasvovesi parantaa ihoni kosteudensitomiskykyä, tämä auttaa minua taistelussa pintakuivuutta vastaan. Suihkutan kasvoveden puhdistetulle iholle (kasvot + kaula) aamulla ja illalla. Iltapäivän piristyssuihke laskeutuu päivämeikkini päälle. Kasvoveden voi imeyttää hellästi painelemalla.

6.
Olen käynyt piilollani todella usein, mutta pullo on aina yhtä täynnä. Onko joku laittanut vettä pullooni? Onko pullossa taikaa? Vai onko tämä uskomattoman riittoisa tuote? 
Kasvovesi riittää pitkään, koska se suihkutetaan suoraan kasvoille, sitä ei hukata pumpuliin.

7.
Käyn huvittelemassa Ruohonjuuressa. Jos käytän pulloa ahkerasti, pääsen taas ostoksille lempikauppaani. Viihdyn hyllyjen välissä hävettävän kauan. Hyllyt ovat täynnä luonnonkosmetiikkaa. Joka kerta löytyy jotain uutta ja kiehtovaa :)


Onko teillä salaisia paheita?

Tämä kirjoitus oli pään tuuletusta. Mutta jos kasvovesi kiinnostaa, voit lukea siitä lisää Dr. Hauschkan nettisivuilta täältä. Pullon voi napata mukaansa esim. Ruohonjuuresta tai Ruohonjuuren nettikaupasta, jonne pääset tästä. Hinta on n. 28e/100ml.

* Tuote on saatu blogiyhteistyön kautta


14 kommenttia:

  1. Mä olen aivan koukussa Kasvovesi Spezialiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Juille,
      Ihanaa kuulla, että joku muukin saa onnentunteita kasvovedestä. Muistaakseni tuo mainitsemasi Kasvovesi Spezial on tarkoitettu epäpuhtaalle ja akne iholle.

      Poista
  2. Kaikki ihonhoitotuttoiden uutuudet on minun paheitani :/ Testailin just Michael Todd True Organicsin sarjaa ja löysin maailman ihanimman kasvoveden sielä :) xx carolin, Min Boudoir

    VastaaPoista
  3. tuotteiden*, ja muuten ihanasti kirjotettu postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Carolin,
      Kiitos vinkistä. Täytyykin tutkia mainitsemasi Michael Todd True Organics. Minulla on sama pahe, sillä löydän hyvin usein ihania kosmetiikkatuotteita :)

      Poista
  4. Tuo täytyy pistää korvan taa :) ....siksi aikaa että saa kasvoille ...

    *täysin paheeton* - ai, ei mennyt läpi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Pepi,
      Juu, laitat ensin korvan taa ja sitten menet esim. Ruohonjuureen ja testaat kasvoveden.
      Unohdin muuten kirjoittaa kohdan 8 eli kun pullo on tyhjä, laitan siihen kauniin etiketin ja jotain uutta pumpattavaa ;)

      Poista
    2. Ne muut paheet täytyy jättää kertomatta :D

      Poista
  5. Mä olen myös pumppupullofani ja tykkään No7:n kasvovedestä sen vuoksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Satu,
      No7 kasvovesi ei olekaan minulle vielä tuttu, mutta täytyy tutustua. Kiitos vinkistä :)

      Poista
  6. Ihana postaus <3

    Kasvovesi Spezial kuuluu myös minun luottotuotteisiini. Minulla se kuluu nopeasti, sillä suihkin sitä aamuin illoin ehkä kuusi suihkausta per kerta. Yritän kiinnittää huomiota siihen, että käyttäisin tuotetta maltillisemmin, mutta aina se unohtuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Päivi,

      Arvasin, että tämä löytyy sinulta Spezial-versiona. Kuusi suihkausta on aika paljon. Taidankin ottaa iltapesulla kunnon annoksen Päivin-tyyliin ;)

      Poista
  7. Molemmat ovat omia suosikkeja ja kaapista löytyy! :) Ovat muuten tosi hyviä myös meikin kiinnitykseen, koska näissä on niin hienojakoinen suihke.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jonna,
      Olipa kiva kuulla kokemuksiasi. Näitä on ilo suihkia kasvoille. Paras kasvovesi, jonka tiedän :)

      Poista