Sivut

perjantai 29. maaliskuuta 2013

Suklaata suussa ja kasvoilla :)



Voisin hyvin elää ilman karkkia, mutta suklaa sulostuttaa päiväni. Pari palaa riittää tuomaan hymyn huulilleni. Käytän mielelläni myös suklaista kosmetiikkaa :)




FLOW kosmetiikan Sokeri-suklaa kuorinta tekee hyvää ihon lisäksi myös mielelle. Tämä on ainoa purkkiin pakattu kuorinta-aine, jonka omistan. Kuorinnan luvataan tekevän ihosta raikkaan ja vauvamaisen pehmeän :)



Kuorinta on rakenteeltaan samaan aikaan karkeaa ja pehmeää. Karkeuden tekee ruokosokeri, jonka tehtävä on poistaa mekaanisesti ihon elotonta pintasolukkoa. Pehmeys tulee tuotteen sisältämistä monista luonnonöljystä (sheavoi, kookos, mehiläisvaha, auringonkukka). Mieto tuoksu tuo mieleeni lapsuuden suklaamannapuuron. Luonnollinen, selkeä ja lyhyt inci on ilo silmälle.

INCI: Cane Sugar*,  Butyrospemum Parkii Butter*, Cocos Nucifera Oil*, Cera Flava Wax, Helianthus Annuus Oil*, Glycerol,  Natriumbicarbonat, Theobroma Cacao*, Theobroma Cacao Powder*, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Grapefruit Seed Extract*,  Rosmarinus Officinalis

Käyttö?
Aine kannattaa ottaa purkista spaattelilla tai puhtaalla lusikalla. Puolikas teelusikallinen riittää. Purkki kannattaa pitää puhtaana ja vedettömänä. Parasta on levittää kuorinta ensin sormiin ja vasta sitten kosteisiin kasvoihin. Hiero kasvoja kevyesti pyörivin liikkein. Sokeri sulaa kasvoille. Huuhdo kuorinta pois lämpimällä vedellä. 

Iloinen oivallus:
FLOW kosmetiikka ei mainosta tätä ominaisuutta, mutta huomasin kuorinnan toimivan myös "kosteuttavana naamiona". Anna sen vaikuttaa iholla pidempään n. 10-15min. Lämpö (esim. saunan) tehostaa vaikutusta. Lopputulos on erittäin pehmeä, kuin vauvanpeppu :)

Kenelle? Kuinka usein?
Kuorinta on hellävarainen ja sopii kaikille ihotyypeille. Käytän kuorintaa noin kerran viikossa (ihoni on pintakuiva sekaiho). Rasvaista ihoa voi kuoria useammin Ohutta ja herkkää harvemmin.

Mistä? 
Tuotetta myy netissä mm. CosMerya.  
Kaikki jälleenmyyjät löydät täältä.   
Hinta n. 15,0-/60ml. Hinta-laatusuhde on hyvä.

Lue myös FLOW kosmetiikan vartalonkuorinnasta täältä. 

Onko paikalla muita suklaan ystäviä? 

5 kommenttia:

  1. Ooh! Kaikki missä on sanakin suklaa, on hyväksi! BodyShopin suklaajutut ovat kiehtoneet mua jo kauan, mutta en ole vielä(kään) niitä ostanut itselleni...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äh, paitsi suihkugeelisuklaaihanuus multa löytyy. Mutta vartalovoiteen ja kuorinnan haluaisin vielä.

      Poista
    2. Hei Liisa,

      Naiset rakastavat tunnetusti suklaata. Luulen, että suklaata sisältävät tuotteet myyvät myös hyvin. Niitä saisi olla enemmän. Ainakin minulle olisi helppo myydä kaikki suklaata sisältävä kosmetiikka :)

      Poista
  2. Näyttää herkulliselta! Kannattaa muuten joskus kokeilla myös tätä suklaakuorintaa, siinä on jännä vaikutus, se kuumenee iholla. Tuoksu on herkullinen!
    http://www.iherb.com/Giovanni-Hot-Chocolate-Sugar-Scrub-9-oz-260-g/12213

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Jonna :)

      Kuulostaa niiin hyvältä, että menen heti katsomaan tuota ihanuutta. Kiitos vinkistä :)

      Poista