Sivut

torstai 28. maaliskuuta 2013

Tavoitteena ihana olotila :)

FLOW kosmetiikan Vanilja-Appelsiini Himalajansuolakuorinta


Tänään alkaa pääsiäisloma, joten ajattelin saunoa illalla pitkän kaavan mukaan. Loistava kaveri saunaan on hyvä vartalonkuorinta. Kunnon kuorinta ei ainoastaan kuori ihon pintaa, vaan se myös kosteuttaa.

FLOW kosmetiikan Vanilja-Appelsiini Himalajansuolakuorinta tehdään Suomessa, aidossa käsityötehtaassa Hyvinkään Wanhalla Villatehtaalla. Arvostan kotimaisuutta, luonnonkosmetiikkaa, puhtaita raaka-aineita ja laatua.





Kuorinta on rakenteeltaan pehmeää ja helposti levittyvää. Tuoksu on raikas ja herkullinen. Vanilja ja appelsiini sopivat hyvin yhteen. Suolakiteet kuorivat kuollutta pintasolukkoa ja parantavat verenkiertoa. Mineraalipitoisen himalajansuolan sanotaan myös puhdistavan ja poistavan myrkkyjä kehosta. Kuorintaa voi käyttää myös saunassa. Lämpö saa ihohuokoset avautumaan. Eteeriset öljyt hoitavat kehon lisäksi mieltä. 
Ihana olotila :)

Ihoni tuntuu kuorinnan jälkeen sileältä, pehmeätä ja kosteutetulta. Tämän jälkeen ei tarvitse levittää vartalovoidetta. Herkullinen tuoksu jää miedosti iholle.
 
Käyttö?
Sivele kuorinta vartalolle ja hiero kevyesti pyörivin liikkein. Anna vaikuttaa hetki. Lopuksi huuhtelu. Kuivaa iho taputtelemalla.

Mistä?
Hyvinvoinnin tavaratalosta (nettikauppa), jonne pääset tästä.
Kaikki jälleenmyyjät löydät täältä. Hinta noin 19,0-/300g


INCI: Butyrospermum Parkii Butter, Cocos Nucifera Oil, Olive Oil Squalane, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Vanilla Planifolia Extract, Grapefruit Seed Extract, Citrus Sinensis Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Mentha X Piperita Oil. Limonene*
*Esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä.


Vartalonkuorinta on tarkoitettu vartalolle. Kasvojani hoitaa FLOW kosmetiikan Sokeri-suklaa kuorinta *NAM*

Ihania lomapäiviä kaikille :)


* Tuote saatu blogin kautta.

2 kommenttia:

  1. Oih, tuo näyttää ihanalta! Tunnen jo tuoksun nenässäni! Olen pitkään halunnut kokeilla noita Flow-sarjan tuotteita, mutta kaapit tursuaa jo ennestään kosmetiikkaa, niin en ole viitsinyt sijoittaa niihin rahaa. Ehkä sitten, kun varastot vähän tyhjenevät. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. FLOW kosmetiikka on ollut ilo löytää. Tuotteet ovat laadukkaita. Olen pitänyt kuorinnoista, Mansikka vartalovoista ja Ruusu-sitruuna käsivoiteesta. Siis suurinpiirtein kaikesta FLOW kosmetiikasta, jonka omistan ;)

      Poista