perjantai 28. kesäkuuta 2013

Ihanaa viileyttä


Sain huhtikuussa Livboxin mukana Avéne Eau Thermale lähdeveden. Silloin epäilin pullon jäävän nopeasti unohduksiin. Pullo sai kylkeensä "UNOHDA" -leiman. Myönnän, että ennakkoluulot heikensivät arvontelukykyäni. Olin väärässä. Pullotettu lähdevesi on aika ihanaa :)

Se on loistotuote helteellä. Se vilvoittaa tehokkaasti helteen kuumentamia kasvoja, kaulaa ja niskaa. Voisin oikeastaan hypätä lähdevesisuihkuun ihan kokonaan. Saakohan tätä jättipulloissa? Pelkään tämän pikkupullon loppuvan aivan liian nopeasti, sillä lapsetkin ovat jo halunneet osansa.

Lisätietoa saat Avènen sivuilta, jonne pääset tästä.

9 kommenttia:

 1. Minäkin ostin taannoin itselleni, mutta erästä toista merkkiä enkä ole vielä kokeillutkaan - muistin vasta tästä sinun postauksestasi, että minulla sellainen on;)
  Oletko suihkinut tuota meikin päälle vai pitääkö olla meikittömät kasvot? Mä olen niin pihalla näissä;)
  Oikein hyvää kesäviikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   Voit suihkutella myös meikin päälle. Sumu on niin ohut ettei se sotke meikkiä. Sumu tuntuu kasvoilla ihanan viileältä :)

   Kaunista kesäviikonloppua!

   Poista
  2. Täytyypä kaivaa puteli esille;) - kiitos vastauksesta<3

   Poista
 2. Tätä saa kolmessa eri koossa 30, 150 ja 300ml. ;) Ja suihkuttelemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka piti olla 50 eikä 30 ml. :D Helle sulattanut pään...

   Poista
 3. Vielä linkki, mistä saa kaikkia kolmea kokoa: http://www.nettiterveysapteekki.fi/avene_thermal_spring_water_in_spray

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna :)

   300ml olisi sopiva koko tähän helteeseen ja 30ml sopii hyvin mukaan käsilaukkuun. Muistelinkin, että tykkäät tästä :). Kiva suihkia monta kertaa päivässä.

   Poista
 4. Onpas hyvä käyttöidea! En tullutkaan ajatelleeksi, että suihke käy mainiosti helpottamaan kuumottavaa oloa. Omaa LivBoxin mukana tullutta lähdevettäni olen siis turhaan pantannut, kun olen ajatellut sen muka paremmin sopivan viileämpään ajanjaksoon, kun iho kaipaa kosteutusta :D Onneksi on kekseliäämpiä bloggaajakollegoita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Eveliina,

   Alunperin ajattelin aivan samoin eli luulin hoitavani tällä pintakuivaa ihoani talvella. Pullo kuitenkin päätti toisin. Se ilmestyi eteeni kesäkuumalla :)

   Poista